Badeponchos til børn

Badeponcho til børn er både hyggelig at have på, men sikrer også barnet varme og hurtigtørrende effekter. Med en badeponcho til børn får dit barn en fast følgesvend efter svømning, bade på stranden eller efter bruseren derhjemme. Herunder finder du alle badeponchos til børn.

Viser alle 6 resultater

 • Tilbud dryrobe-advance-kids-short-sleeve-camo-grey

  Dryrobe® Advance Kids Short Sleeve – Camo/Grey

  799,00 kr.
 • Tilbud dryrobe-advance-kids-short-sleeve-navy-grey

  Dryrobe® Advance Kids Short Sleeve – Navy/Grey

  799,00 kr.
 • Tilbud surfmore-badeponcho-boern

  SURFMORE Badeponcho Børn

  249,00 kr.
 • ion-steel-blue-badeponcho-grom-115-155

  ION Steel Blue Badeponcho Grom Børn (115-155) – Steel Blue

  479,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud ion-mini-grom-junior-badeponcho

  ION Mini Grom Junior Badeponcho

  349,00 kr.
 • Tilbud ion-mini-grom-badeponcho

  ION Mini Grom Badeponcho Børn (60-110) – Steel Blue

  279,00 kr.

Giv dit barn hyggelige stunder med badeponcho til børn

En behagelig badeponcho kan give dig barn tonsvis af hyggelige badeoplevelser, hvor komforten samtidig er i top. Badeponchoen bringer en masse praktiske fordele med sig, der gør, at dit barn kan føle sig tryg derhjemme, på stranden eller i badeland og svømmehallen.

 

Hvorfor skal mit barn bruge en badeponcho til børn?

Der er mange gode grunde til, at du bør give dit barn en god og behagelig badeponcho. Vi har forsøgt at liste blandt de vigtigste årsager herunder, men der er helt sikkert mange flere end disse.

 

Praktiske funktioner ved badeponcho til børn

Badeponchoen til børn er praktisk, nem at tage af og på efter bad, på stranden eller i svømmehallen, og så tilbyder den samtidig fuld tildækning, når der skal klædes om. Derudover er en badeponcho ekstremt hyggelig at have på, og det er uanset om du er på stranden, hjemme i huset eller i svømmehallen.

 

Hurtigtørrende effekter

Udover at være dejlig at have på, kommer badeponcho til børn også med hurtigtørrende effekter, så dit barn kan klæde om og være tør på rekordtid. Håndklædeponchoer til børn er ofte lavet i hurtigtørrende materialer som bomuld, mikrofiber og frotté, der gør, at dit barn lynhurtigt er tør, efter at have været i vandet.

En badeponcho til børn absorberer hurtigt vandet fra barnets hud, så dit barn kan komme i tøjet og er klar til at komme videre i programmet.

 

Badeponcho til børn er bekvem at tage af og på

Børnebadeponchoer er lavet med en bred åbning, som gør, at de hurtigt kan tages på, men også af. De er derfor særligt praktiske, når du er afsted med børnene, og du skal hjælpe dem med at få badetøjet på eller det normale tøj på igen.

 

Køb badeponcho til børn på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos SURFMORE elsker vi badeponchoer, og derfor tilbyder vi også et kæmpe udvalg af de bedste badeponcho til både voksne og børn. Vi laver blandt andet vores egne SURFMORE badeponcho i vores eget design, der kommer i bomuld og mikrofiber, men har også et stort udvalg af badeponchoer fra andre mærker som Rip Curl, dryrobe, PROLIMIT, Manera og mange flere.

Når du handler hos os får du 1-3 dages levering, dansk kundeservice og 100 dages returret. Har du nogen spørgsmål til børnebadeponchoer, sidder vi klar til at hjælpe dig.