Sunday Bikes

BMX cykler fra Sunday Bikes skiller sig ud på grund af deres substans, kvalitet og originalitet, og det har tiltrukket mange riders til Sunday Bikes teamet. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af BMX cykler fra mærket.

Viser et enkelt resultat

  • sun-scout-bmx-freestyle-mat-lilla

    Sunday Scout 20.75 BMX – Matte Translucent Purple

    5.239,00 kr.

Sunday Bikes blev lanceret i foråret 2005. Det primære mål bag virksomheden var fra begyndelsen at lave produkter, der kunne opfylde de problemer, som BMX ryttere har stået over for siden 1980’erne.

Tilbage i 2005 kæmpede almindelige stel stadig med de samme gamle problemer med “vægtversstyrke”, som havde begrænset ryttere i over to årtier. Enten var en cykel for stærk, men tung eller også var den for let, men gik i stykker efter 1 – 2 måneder. Og dette er blandt et af de problemer, som Sunday Bikes har løst med deres BMX cykler.

 

Hvorfor vælge BMX cykel fra Sunday Bikes?

Sunday Bikes er skabt af erfarne BMX-kørere, der har været i branchen og sporten i rigtig mange år. Sammen med etableringen af mærket formåede Sunday Bikes også at samle et stort hold af de mest talentfulde og kreative BMX kørere, der afspejlede den samme holdning, som mærket har til BMX cykler.

Sunday Bikes er kendt for at lave ekstremt gode og holdbare BMX cykler, der henvender sig til forskellige kørere. Derfor vil du uden tvivl også finde en BMX, som passer til dig og dit niveau.