Neopren hætter og huer

Leder du efter en god neopren hætte eller hue til de køligere måneder? Hos SURFMORE har vi et omfattende sortiment af neopren hætter fra de populære mærker. Rul ned på siden, og se vores udvalg af neopren hætter og huer.

Viser alle 10 resultater

Neopren hætte, hvad er det og hvorfor skal jeg bruge en?

En neopren hætte er et must-have for alle som surfer gennem vinterhalvåret. Neopren hætten er særdeles egnet gennem vinteren, men også foråret og efteråret kan give ro og varme med en lækker neopren hætte. 

En neopren hætte tages over hovedet og beskytter øre, hals og selve hovedet. Neopren hætten sidder tæt til hovedet, da dette er med til at øge varmen og samtidigt isolere mod kulden. 

Vores klare anbefaling er brug af neopren hætte, når vandtemperaturen falder. En neopren hætte kan sørge for at du surfer gennem hele året, men den kan også være lige så irriterende som den er behagelig. Sørg derfor for at få købt en god neopren hætte med god pasform og komfort. God fornøjelse! 

 

Neopren hætte til surfing, kajak og andet vandsport

I dag benytter langt de fleste en neopren hætte af én grund. Nemlig det at holde varmen, når naturen bliver for kold. En neopren hætte er ikke bare velegnet til surfing, nej tværtimod. Mange sejlere, paddleboardere og roer’ benytter neopren hætte gennem hele vinteren. 

En neopren hætte kan gøre underværker på din kajak tur. Det er ingen hemmelighed, men i en kajak sidder man meget stille og derfor kan det være svært, at genere nok varme siddene i kajakken. Det er derfor oplagt at bruge en neopren hætte siddene i kajakken. Neopren hætten dækker ikke bare for vinden. Den er også med til at skabe varme og isolering på vandet. For at sikre dig mere varme, kan du med fordel kombinere din hætte med et par slidstærke neopren sko og neopren handsker i 3 mm eller tykkere/tyndere.

En neopren hætte kan benyttes til alle typer vandsport. Du behøver ikke at være windsurfer, kitesurfer eller stå på paddleboard. En neopren hætte er velegnet til mange forskellige typer vandsport og kan i lige så høj grad også benyttes til UV-dyk, havsvømning og sejlads.

 

Hvilken neopren hætte skal jeg vælge?

Neopren hætter findes i mange forskellige tykkelser og design kombinationer. Du skal se efter hvilken tykkelse den givne neopren hætte har. Typisk starter hætterne ved 1 mm og helt op til 5 mm for de tykkeste neopren hætter. 

En tyk neopren hætte giver betydeligt mere varme og holder dig varmere i vandet gennem vinteren. En tynd er derimod mere fleksibel, men mindre modstandsdygtig over for det kolde vand. 

Nogle våddragter er designet med en slags integreret neopren hætte, men for langt de fleste giver det bedre mening, at have en “løs” neopren hætte. Derved kan man tage hætten på efter behov. Det giver bedre mening. 

 

Køb neopren hætte hos SURFMORE

Hos SURFMORE udvider vi løbende vores udvalg af neopren og tilbehør til vinterbadning, svømning og surfing. Vi får konstant nye produkter indenfor neopren – det gælder alt fra gode vinterbade jakker og skiftemåtter til neopren sokker til svømning.

Leder du efter et bestemt neopren produkt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi skaffer det nemlig gerne hjem til dig.