super.natural

super.natural er et Schweizisk mærke, der blev etableret i 2012 af tre entusiastiske bjergatleter. Visionen bag super.natural er, at lave funktionelt tøj, der både imponerer med god komfort og funktionalitet, men også er stilfuldt og tidsløst. Rul ned, og se vores sortiment af super.natural.

Viser et enkelt resultat

  • Super-natural-Wanderlust-Neckwarmer-Halsedisse

    Super Natural Halsedisse

    299,00 kr.

Super Natural, eller som det skrives, super.natural, har en vision om at skabe flot og funktionelt tøj, hvor du får maksimal komfort og enkelt, tidsløst design. Tøj og tilbehør fra super.natural er sportstøj, der også kan anvendes i hverdagen, men hvor du er sikker på, at få gode materialer, dejlig pasform og komfort på topniveau.

 

Hvorfor vælge tøj og tilbehør fra super.natural?

Super Natural har selv udviklet en unik fiber, der kombinerer polyesterkerne med merinouldbetræk. Denne innovative tilgang gjorde det muligt for super.natural, at kombinere de syntetiske fibers hurtigtørrende, formstabile og holdbare egenskaber med en ekstrem behagelig bærekomfort, lugtneutralitet og åndbar temperaturregulerende effekt af merinould.

Når du vælger tøj fra Super Natural får du sportstøj af høj kvalitet, der samtidig repræsenterer en god balance mellem natur og teknologi.

 

Køb tøj og tilbehør fra super.natural på SURFMORE.dk

Hos os finder du et solidt sortiment af produkterne fra Schweiziske super.natural. Vi er vilde med deres produkter, hvorfor vi også gerne vil tilbyde dem til dig.

Har du nogen spørgsmål til halsedisser, huer, undertøj eller andre af produkter fra super.natural, hjælper vi dig gerne med rådgivning.