Rip Curl våddragter

Rip Curl laver blandt de bedste våddragter til dame, herre og børn på markedet. Med en våddragt fra Rip Curl er du sikret den nyeste teknologi, slidstærke materialer og lang holdbarhed. Rul ned på siden, og se hele vores sortiment af Rip Curl våddragter.

Surfer du eller har tidligere gjort, kender du måske til Rip Curl. Rip Curl er nemlig et af de største mærker på markedet, når det gælder neopren til surfing. Deres sortiment er bredt, og inkluderer alt fra neopren sko og støvler til neopren handsker og blandt de bedste våddragter på markedet.

Uanset om du mangler en tynd sommer våddragt, tyk vinter våddragt eller en helårs våddragt, finder du en passende model hos Rip Curl, der også er blevet særligt kendte for deres Flashbomb våddragt modeller.

 

Hvorfor vælge en Rip Curl våddragt?

Der kan være mange gode grunde til, at du lige præcis skal vælge en våddragt fra mærket, Rip Curl. Når du vælger en Rip Curl våddragt, er det en investering i høj kvalitet, lang holdbarhed og de nyeste teknologier, du finder på markedet inden for neopren.

Rip Curl er et af de mest anerkendte mærker, når det kommer til fremstillingen af våddragter i høj kvalitet. Særligt deres Flashbomb modeller, som også findes i neopren sko, er en sikker vinder på det danske marked, hvor vi størstedelen af året surfer i koldere temperaturer.

Vælger du en Rip Curl våddragt til dame eller herre, ved du, at du får den ypperste kvalitet, når vi taler våddragter – og lige præcis derfor, skal du vælge en Rip Curl våddragt.

 

Rip Curl våddragter til dame og herre

Uanset om du er mand eller kvinde, er der selvfølgelig en våddragt for dig. Rip Curl udvikler nemlig deres våddragter efter hhv. den mandlige og kvindelige krop. Det betyder, at du får en våddragt, som er designet til din kropsbygning. Det er med til at give ekstra god komfort, behagelig pasform og de rette syninger, som passer til din krop.

Der er naturligvis forskel på Rip Curl våddragter til dame og herre, men det udspiller sig ikke kun i syninger og pasform, men også i designet og farver på dem. Modellerne til kvinder er ofte lavet i farver og designs, der i højere grad henvender sig til det kvindelige køn, og det samme er gældende for modellerne til mænd.

 

Køb Rip Curl våddragt på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi er selv surfere, og har surfet størstedelen af vores liv. Vi stiftede i en tidlig alder bekendtskab med Rip Curl, og har både haft våddragter, Rip Curl Flashbomb neopren sko og meget andet neopren tilbehør fra mærket. Derfor ved vi også af egen erfaring, at produkterne virker – og de virker rigtig godt!

Hos os finder du et bredt sortiment af alt fra Rip Curl, men især våddragterne. Har du eventuelle spørgsmål til din nye Rip Curl våddragt til herre, dame eller børn, sidder vi klar til at rådgive dig.