Kitefix

Kitefix er et canadisk mærke, som har specialiseret sig i at lave reparation til kitesurf udstyr. Her på siden finder du alt reparation til kitesurfing udstyr fra det velkendte mærke, Kitefix, som både inkluderer Mini Repair Kit, Gluefix (lim) samt deres komplette kitesurfing repair kit.

Viser alle 3 resultater

 • kitefix-mini-reperations-kit

  Kitefix Mini Repair Kit

  299,00 kr.
 • kite-fix-glu-fix-lim

  Kitefix Gluefix (Lim)

  149,00 kr.
 • Tilbud kite-fix-komplet-reperations-kip

  KiteFix Komplet Kitesurfing Reparations Kit

  469,00 kr.

Reparationsudstyr til kitesurfing fra Kiteix

Det canadiske mærke, Kitefix, har et ønske og mission om, at alle let skal kunne reparere deres kitesurf udstyr med innovative produkter i høj kvalitet.

Kitefix tilbyder alle kitesurf elskere, amatører som professionelle, en effektiv, nem og tilgængelig måde til hurtigt og slidt at reparere eksempelvis en rift, en ødelagt ventil eller andre skader, der kan opstå, når du er ude på vandet med kitesurf drage og board. Tanken bag det hele er, at du hurtigst muligtskal kunne komme ud på vandet igen!

 

Reparer nemt & effektivt dit kitesurf udstyr

Kitefix har et komplet udvalg af produkter samt et komplet reparationssæt til kitesurfing, der giver dig mulighed for en hurtig og permanent kvalitetsreparation uden sting eller dyr, professionel håndtering, som du måske tidligere har prøvet.

Alle produkter fra Kitefix er håndpakket i Canada, hvor der også er tænkt de bedst mulige løsninger ind i pakning og teknikken bag produkter. Derudover har de også udviklet deres eget klæbemiddel, som opfylder alle kvalitetsstandarder, og sikrer dig en god reparation.

 

Køb Kitefix reparation til kitesurf på SURFMORE.dk

Som du nok ved, er vi hos SURFMORE vilde med al surfing, uanset om det er kitesurf, windsurf, wingfoil eller noget helt fjerde!

Vi kender alt for godt, at du er ude og få den fedeste session, men pludselig går det galt, og du får desværre lavet en ding i dit kitesurf board eller ding i dragen, og det sætter dagen ud af spil. Det gør det dog ikke længere, for nu kan du med Kitefix blot reparere dit udstyr, og så er du klar igen!

Se også vores udvalg af kitesurf trapez og andet kitesurf udstyr, så du er sikker på, at du har alt til dit næste eventyr med kitesurfing!