Ishockey skøjter

Er du på udkig efter et par gode ishockey skøjter til voksne eller børn? Her på siden finder du alle vores gode tilbud på ishockey skøjter, uanset om du er begynder, øvet eller avanceret.

Viser alle 5 resultater

 • tempish-hockey-skoejtebeskyttere

  Tempish Hockey Skøjtebeskyttere – Sort

  79,00 kr.
 • tempish-volt-s-ishockey-skoejter

  Tempish Volt-S Ishockey Skøjter

  629,00 kr.
 • tempish-volt-s-lady-ishockey-skoejter

  Tempish Volt-S Ishockey Skøjter Dame

  629,00 kr.
 • skatemate-ishockeyskoejte-skoejtesliber-120

  SkateMate Skøjtesliber til ishockey skøjter 120

  245,00 kr.
 • tempish-voksede-snoerebaand-sort

  Tempish Voksede Snørebånd – Sort

  79,00 kr.

Bliv flyvende på isen med et par ishockey skøjter

Ishockey er en spændende, men også konkurrencepræget sport og uanset om du er erfaren, nybegynder eller midt i mellem, er det essentielt at have et par gode ishockey skøjter. Ishockey skøjterne er faktisk noget af det mest afgørende udstyr, når du spiller ishockey, da de i høj grad påvirker din komfort og præstation på isen. Det kan derfor være altafgørende at have et par gode ishockey skøjter, der passer perfekt til dig, så du kan koncentrere dig om at skyde pukken i målet.

 

Hvordan vælger jeg de rigtige ishockey skøjter?

Som tidligere nævnt kan valget af ishockey skøjter være afgørende for din succes på isen. Og ligesom med stort set alt andet, er der flere faktorer, du skal overveje, inden du foretager et køb af ishockey skøjter:

 

Størrelse og pasform

Du skal naturligvis have et par ishockey skøjter, som passer perfekt til dig og dine fødder. En forkert størrelse eller pasform giver ubehag, nedsat ydeevne og så sker det, at din oplevelse med ishockey ikke bliver særlig spændende. Brug derfor gerne lidt ekstra tid på at måle dine fødder, og sørg for at prøve ishockey skøjterne, før du køber dem. Derudover kan vi anbefale at vælge et par, som også giver god støtte til dine ankler.

Størrelserne på ishockey skøjter varierer meget og leder du efter et par skøjter til børn, bør du naturligvis vælge en børnvenlig størrelse. Det samme gælder for voksne, herre og dame.

 

Hvilken type og stil af ishockey skøjter?

Der findes faktisk flere forskellige typer af ishockey skøjter, og her skal du naturligvis vælge den model, der passer til det, som du skal bruge skøjterne til. Skal du spille ishockey, bør du vælge modellen til hockey og skal du bruge dem til skøjteløb, bør du vælge et par ishockey skøjter, der passer til skøjteløb.

Ishockey skøjter til ishockey har ofte en hårdere skal, så de kan modstå slag og påvirkning fra andre mennesker samt pukken.

Skøjter til skøjteløb er mere fleksible og lette.

 

Niveau: Begynder, øvet eller avanceret

Der findes ishockey skøjter til forskellige niveauer, og hvis du er forholdsvis ny til sporten, behøver du naturligvis ikke købe et dyrt par. Vælg derfor et par skøjter, der passer til dine færdigheder, men også budget.

 

Ishockey skøjter til børn og voksne

ishockey kan dyrkes af alle, uanset om du er ung, middel eller ældre. Derfor findes der også ishockey skøjter til voksne og børn, og du skal naturligvis have et par, som er udviklet og designet til dine fødder.

 

Ishockey skøjter til voksne

Er du voksen, kan du med fordel vælge et par ishockey skøjter til voksne med ekstra støtte og længere holdbarhed. Husk også, at vælge et par, som passer til dine færdigheder samt spillestil.

Voksne spiller ofte i længere tid, men også mere intensivt. Derfor er det essentielt med god komfort.

 

Ishockey skøjter til børn

Leder du efter par gode ishockey skøjter til dit barn, bør du have særligt fokus på størrelsen. Vi ved alle, at børn i en tidlig alder vokser ekstremt meget, og derfor kan det hurtigt blive dyrt at købe skøjter til børn. Sørg derfor gerne for at købe et par, som kan bruges over flere år og eventuelt justeres i op til 4 – 5 størrelser.

God fleksibilitet og justerbarhed er blandt de vigtigste faktorer, når du skal vælge ishockey skøjter til børn. Mange af modellerne er specielt designet til børn, så der indgår ekstra støtte og beskyttelse i modellerne.

 

Køb ishockey skøjter på tilbud på SURFMORE.dk

Vi forhandler et bredt udvalg af både kunstskøjter, ishockey skøjter og generelle skøjter til dame, men også skøjter til herre. Hos os finder du alle de kendte mærker, og er garanteret høj kvalitet.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, og så skal vi hjælpe det bedste vi kan. Vi forhandler både billige ishockey skøjter, men også dyrere modeller og handler du hos os, får du 1-2 dages levering, 100 dages returret og fri fragt v/ 599 kr.