Neopren toppe

Med en neopren top kan du tilføre kroppen yderligere varme, isolering og så har de samtidig vandafvisende funktioner. Neopren toppe kommer både som normale toppe, men også med hætte og som hættetrøjer. Se alle vores neopren toppe til surfing og vandsport på denne side.

Hvad er en neopren top?

En neopren top er, som du også forestiller dig, nemlig en top i neopren materialet. Neopren er et syntetisk gummi-lignende materiale, der er meget kendt for de vandafvisende og isolerende egenskaber, som materialet bringer med sig.

Det er også derfor, at disse toppe ofte er fremstillet i neopren, da de holder vand ude, isolerer og ofte også er UV-beskyttende mod solens stråler. Neopren toppe skal bæres tæt på kroppen, og anvendes ofte til de forskellige vandsportsgrene, som surfing, uanset om det er på SUP board, wingfoil eller windsurf, men faktisk også til dykning, svømning og kajakroning.

Neopren toppe fås i forskellige tykkelser af neopren, hvorfor nogle vil være varmere end andre og vælger du en tykkere model, vil du samtidig have mindre fleksibilitet til at bevæge dig.

 

Hvorfor bør jeg have en neopren top?

Er du vild med vandsport og elsker at være på vandet, uanset om det er på surfboard, oppustelig kajak eller vinterbadning, kan en god neopren top komme dig tilgode.

Neopren toppe byder blandt andet på termisk isolering, der hjælper til at holde din krop varm – selv i våde og køligere forhold. Derfor er de også oplagte til brug i koldt vand og koldt vejr, som vi f.eks. har en del af i Danmark.

Neopren toppe beskytter også mod solens skarpe stråler og naturens elementer, der godt kan skade huden. Dette er også hvad en UV trøje gør, men med en neopren top får du samtidig mere varme til kroppen, som kan være behageligt og fordelagtigt.

Derudover får du faktisk en rigtig god bevægelsesfrihed i en neopren top, da de er meget fleksible grundet neopren materialet. Fleksibilitet og muligheden for at bevæge sig er blandt de vigtigste faktorer, når du dyrker vandsport.

 

Neopren top til surfing og vandsport

Neopren toppe er i høj grad populære til surfing og andre vandsportsgrene grundet alsidigheden og funktionaliteten, som de kommer med. På varme dage kan du nøjes med blot at have din neopren top på, og kan helt undgå våddragten, men du kan også fint have en neopren top på under f.eks. din vinter våddragt for ekstra varme.

Er du ude at surfe, er en neopren top fordelagtig, da den reducerer risikoen for rødme og hudirritation, når du ligger på dit surfbræt og padler mod bølgerne.

 

Hvilke mærker laver neopren toppe?

Der findes flere producenter i surfverdenen, der laver toppene og de kommer samtidig i mange forskellige modeller, størrelser og tykkelser af neopren. Nogle af de mest populære mærker er bl.a. Rip Curl, Picture, Billabong, Manera, PROLIMIT og Neil Pryde.

 

Stort udvalg af neopren toppe på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af neopren toppe til surfing og vandsport fra de bedste mærker på markedet og samtidig til konkurrencedygtige priser! Uanset om du er på udkig efter en neopren hættetrøje/hoodie, en langærmet top til de kolde måneder eller noget tredje, har vi helt sikkert den, du står og mangler.

Hop ind på vores hjemmeside og se det store sortiment af billige neopren toppe og tag endelig kontakt, hvis du har nogle spørgsmål.