Sejlerjakke

En sejlerjakke er lavet til at klare de udefrakommende elementer, der opstår til søs. Den skal være holdbar, holde dig varm og samtidig være vind- og vandtæt. Her på siden finder du alle gode tilbud på sejlerjakker.

Viser alle 4 resultater

Hvad er en sejlerjakke?

En sejlerjakke består af flere lag, som har til formål at isolere, varme og dække for vind og vand på din sejltur. Sejlerjakken skal være stærk i materialerne, men samtidig også fleksibel og strækbar.

En sejlerjakke er udviklet til sejlads, og derfor bør du heller ikke finde en gammel jakke frem fra kommoden. Der er nemlig stor forskel, og er du først på en sejlbåd, vil du hurtigt bemærke en betydelig forskel i sejlerjakken.

 

Sejlerjakke til udfordrende forhold på vandet

På en sejlbåd kan vejret hurtigt skifte, og det kan på sekunder gå fra solskin til blæst og regn. Når dette sker, vil du prise dig lykkelig over, at du investerede i en god sejlerjakke, som kan klare naturens store og stærke kræfter.

En sejlerjakke er som oftest vindtæt og vandtæt, hvilket beskytter dig i situationer som disse, og når det siver ned med regn og vinden tager til, har du beskyttelse med sejlerjakken.

 

Hvilken sejlerjakke skal jeg vælge?

Står du overfor det første køb af en sejlerjakke, er der flere faktorer, du bør overveje før dit køb, f.eks:

– Hvor skal jeg bruge min sejlerjakke?

– Hvilke forhold skal jeg bruge min sejlerjakke i?

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du skal have en sejlerjakke, som skal kunne klare alle forhold i sol og vind og regn og blæst, eller om du blot skal bruge en sejlerjakke til din jolle i sommermånederne. 

Sejlerjakker består af mange lag og funktionerne spænder vidt. De billigste sejlerjakker koster fra omkring 1.000 kr., mens de dyreste nærmer sig spidsen af en jetjager. Ej, det er ikke helt rigtigt, men en dyr og kompleks sejlerjakke kan godt koste op mod 5.000 kr. og opefter. Men det hele afhænger i sidste ende af dig, og hvilket behov du har.

 

Er der forskel på sejlerjakker til herrer og damer?

Når det kommer til sejlerjakker, findes der både sejlertøj til mænd og kvinder.

En sejlerjakker til herre er som oftest bredere over skuldrene og pasformen er samtidig anderledes. Det giver trods alt god mening, da en sejlerjakke til herre er udviklet til herre, hvorimod en sejlerjakke til damer er udviklet til kvinder. Surprise!

 

Sejlerjakke til herre

En sejlerjakke til herre kan købes i den lokale marinebutik, men efterhånden kan de fleste mærker og producenter fås på nettet, f.eks. sejlertøj fra Gill, Zhik eller andre af de kendte mærker.

Der er en god grund til, at der udvikles sejlerjakke specifikt til herre, og det er fordi, at de er tilpasset den mandlige krop. Vi anbefaler derfor også, at du vælger en model, som er designet og tilpasset dit køn, da du dermed får den mest optimale pasform.

 

Sejlerjakke til kvinde

Sejlsport er blevet populært blandt kvinder og ofte tager rigtig mange familier afsted på togt. En længere sejltur kræver naturligvis også en sejlerjakke og et par sejlerbukser. Sejlerjakker til kvinder findes fra alle de kendte mærker, og er typisk en anelse mere figursyet.

Står du og skal finde en god sejlerjakke til kvinde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mulighed for at levere de bedste mærker inden for sejlerjakker til kvinder og mænd, og vi kan oftest lave det til de bedste priser online.

 

Hvilke mærker af sejlerjakker findes der?

Måske har du allerede hørt om Gill, som vi hos SURFMORE er store fans af.

Kvaliteten i sejlerjakkerne fra Gill er enormt høj og produkterne har generelt en utrolig høj standard. 

Dertil skal selvfølgelig nævnes at der i dag findes rigtig mange brands, som producerer sejlertøj. Det er alt fra de klassiske sejlerjakker fra Helly Hansen, til North, Pelle Pelle og Zhik.

Uanset hvilken sejlerjakke du leder efter, er vores klare og ærlige råd, at du altid vælger sejlertøj fra nogle af de anerkendte brands på markedet.

 

Find din nye sejlerjakke på SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af gode sejlerjakke på tilbud til herrer og damer. Vi har blandt andet de populære modeller fra sejlermærket, Gill, men tilbyder også andre varianter.

Har du nogen spørgsmål til en eventuel sejlerjakke eller andet produkt, sidder vi klar til at hjælpe dig med rådgivning på bedste vis.