Sejlerjakke

Viser alle 3 resultater

Hvad er en sejlerjakke?

En sejlerjakke består af flere lag, som har til formål at isolere, varme og dække for vind og vand på din sejltur. Sejlerjakken skal være stræk, men den skal også være fleksibel og strækbar. En sejlerjakke er udviklet til sejlads og derfor kan det kun gå i nødstilfælde at finde en jakke frem for skuffen. Sejlertøj er med til at give den gode oplevelse på vandet. 

På en sejlbåd kan vejret hurtigt skifte og det gode vejr kan hurtigt ændre sig til værende mindre godt. Pludseligt kan du sidde i din sejlbåd og det siver ned med regn. Det kan også være at vinden tager kraftigt til og derfor vil det være godt med en sejlerjakke med flere isolerende lag. 

En sejlerjakke derfor et must-have og absolut nødvendigt hvis du har planer om at skulle mere med sejlads end blot ture på gudenåen i en kano. 

 

Hvilken sejlerjakke skal jeg vælge?

Står du overfor det første køb af en sejlerjakke, så er der flere ting som du bør overveje før dit køb. Hvor skal du bruge din sejlerjakke og hvilke forhold skal du bruge den i? Det er nemlig ikke helt ligegyldigt om du skal have en sejlerjakke som skal kunne klare alle forhold i sol og vind, regn og blæst – eller om du blot skal bruge en sejlerjakke til din jolle i sommermånederne. 

Sejlerjakker består af mange lag og funktionerne spænder vidt. De billigste sejlerjakker koster fra kr. 1000, mens de dyreste nærmer sig spidsen af en jetjager. Ej, det er ikke helt rigtigt, men en dyr og kompleks sejlerjakke koster snart mellem kr. 8-10.000. Så får du også en af de mest komplekse sejlerjakker på markedet, men hvad er dit behov? 

 

Sejlerjakke til herre

Når det kommer til sejlerjakker, så findes sejlertøj og selvfølgelig sejlerjakke både til mænd og kvinder. En herre sejlerjakke er bredere over skuldrene og pasformen er naturligvis anderledes. 

En sejlerjakke til herre kan købes i den lokale marinebutik, men efterhånden kan de fleste mærker indenfor sejlertøj købes på nettet. Hos SURFMORE har vi specialiseret os indenfor aktiv vandsport til familien og derfor har vi naturligvis også en lang række udstyr til sejlsport. 

 

Sejlerjakke til kvinde

Sejlsport er blevet populært blandt kvinder og ofte tager rigtig mange familier afsted på togt. En længere sejltur kræver naturligvis også en sejlerjakke og et par sejlerbukser. Sejlerjakker til kvinder findes fra alle de kendte mærker og typisk er de en smule mere figursyet. 

Står du og skal ud at finde sejlerjakker til kvinder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mulighed for at levere de bedste mærker indenfor sejlerjakker til kvinder og vi kan oftest lave det til de bedste priser online.

 

Sejlerjakke mærker 

Måske har du allerede hørt om Gill som vi hos SURFMORE er store fans af. Kvaliteten i sejlerjakkerne fra Gill er enormt høj og produkterne har generelt en utrolig høj standard. 

Dertil skal selvfølgelig nævnes at der i dag findes rigtig mange brands som producere sejlertøj. Det er alt fra de klassiske sejlerjakker fra Helly Hansen, til North og Pelle Pelle. 

Uanset hvilken sejlerjakke du leder efter, så er vores klare og ærlige råd, at du altid vælger sejlertøj fra nogle af de anerkendte brands på markedet. Kig blandt andet efter Musto og nogle af de andre store brands.

Udvalget er stort, så det er bare med at gå på jagt, når du har besluttet dig for indkøb af nyt sejlertøj.