Snow flyers

En snemadras, også kendt som ‘snow flyer’, giver dig mulighed for at nyde vinteren og den friske sne på en helt ny måde. Med en snow flyer kan du gldie let og elegant over sneen, og få en fed oplevelse! Herunder kan du se alle vores snemadrasser fra STIGA og andre mærker.

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud stiga-snow-flyer-roed

  STIGA Snow Flyer – Rød

  379,00 kr.
 • Tilbud stiga-snow-flyer-groen

  STIGA Snow Flyer – Grøn

  379,00 kr.
 • Tilbud stiga-snow-flyer-sort

  STIGA Snow Flyer – Sort

  379,00 kr.

Hvad er en snemadras?

En snemadras er også kendt som snow flyer og er en madras, som du ligger oven på, mens du suser ned ad bakken. Disse snow flyers er designet og fremstillet til, at du kan få timevis af sjov i vintermånederne, når sneen begynder at komme frem. De har typisk håndtag eller stropper, som du kan holde fast i, når du glider ned ad bakken. Lidt som en numsekælk, bobslæde eller traditionel kælk eller kælk med rat også har.

Vi har et mindre udvalg af snow flyers fra STIGA, som er blandt de mest anerkendte, når det kommer til snemadrasser. Der findes også andre mærker, men tales der om snow flyers, er det som regel STIGA folk går til. Du kan se vores to snow flyers fra STIGA herunder:

 

Hvad er det sjove ved en snow flyer?

En snemadras eller snow flyer giver masser af underholdning til dig, der elsker sne og vintersport. Du får både spænding, sjov og så kan de bruges i alle aldre, uanset om du er barn eller voksen. Brugen af en snow flyer kræver ikke store tekniske færdigheder, som hvis du f.eks. stod på ski eller snowboard. Det er forholdsvis enkelt, og når du placerer dig på midten af snemadrassen, giver du den ellers bare gas ned ad bakken.

 

Køb snow flyer hos SURFMORE

Med en snemadras kan du få masser af fart på, når du suser ned ad bakken. De er lavet med et godt glid og hos SURFMORE synes vi, at det er et rigtig fedt produkt til bakken. Find derfor din nye snow flyer fra STIGA eller andre mærker på SURFMORE.dk, og giv den tonsvis af gas på kælkebakken!