Greenbush

Greenbush er et fransk mærke, der har skabt en solplejelinje uden kemiske filtre, naturlige og mineralske produkter, der bevarer havene, især koraller. Her på siden finder du hele vores sortiment af Greenbush solpleje, så du kan passe på din hud.

Viser alle 7 resultater

 • greenbush-spf-50-sun-creme

  Greenbush sunscreen SPF 50 spf 50 – Bio Cosmos 80ml

  179,00 kr.
 • greenbush sunscreen stick-spf-50-mineral-blue-25g

  Greenbush Sunscreen Stick SPF 50+ “BIO COSMOS” – Blue

  159,00 kr.
 • greenbush-sunscreen-stick-spf-50-mineral-beige

  Greenbush Sunscreen Stick SPF 50+ Beige (25g)

  159,00 kr.
 • greenbush-læbepomade-spf-50

  Greenbush Læbepomade SPF 50

  99,00 kr.
 • GREENBUSH-MOISTURIZING-MILK-AFTER-SUN-200ML-01

  Greenbush Moisturizing Milk After Sun (200ml)

  149,00 kr.
 • greenbush-organisk-sæbe

  Greenbush Organic Vegan Soap

  90,00 kr.
 • greenbush-sol-stick-spf50

  Greenbush Sunscreen Stick SPF 50+ Pink (25g)

  159,00 kr.

Hvem er Greenbush?

Greenbush er et fransk mærke, der tror på en tilgang, der integrerer planetens, kroppenes og vores samfunds behov. De har et stort fokus på miljøbeskyttelse, og værner i høj grad om vores jord, når de udvikler og fremstiller deres solcreme og solpleje, som sun stick, læbepomade og meget mere.

De ved, at sundhed er kernen i vores bekymringer, da velvære kræver naturlige og sunde produkter, som er ansvarligt produceret.

 

Beskyttelse af miljø og have med Greenbush solpleje

Greenbush produceres i Frankrig for at reducere miljøpåvirkningen og fordelene ved denne tilgang er mange, og bidrager væsentligt til at reducere CO2 fodaftrykket.

Er du ligesom os, vild med havene og surfing, ved du, at havene er vores planets skatte og spiller en kæmpe rolle i produktionen af ilt og absorptionen af CO2. Det er derfor essentielt, at vi passer på den og med solcreme, læbepomade og andet solpleje fra Greenbush, får du produkter, der er fremstillet med dette i tankerne.

 

Køb Greenbush solpleje hos SURFMORE.dk

Solcreme, læbepomade og sun sticks er essentielt til dig, der bruger meget tid udenfor, uanset om det er på vandet, i naturen eller Københavns gader. Med Greenbush solpleje er du godt dækket ind, og får rigeligt med beskyttelse mod solens skarpe stråler.