Solite

Solite, også kendt som Solite Innovations LLC, er skabt af surferne, Jamie Meiselman og Tyler Callaway. De har begge surfet i årevis i det nordøstlige USA, hvor tykke neopren sko og handsker, er en nødvendighed. Rul ned, og se alle vores produkter fra Solite.

Viser alle 3 resultater

Hvem er Solite?

Solite er resultatet af mange års udvikling og test af neopren i mange klimaer.

Vælg Solite og du får noget af markedets bedste neopren. Skabt, designet og udviklet til surfing i koldt vand og med en høj grad af bevægelighed og førlighed. Gennem årene har Solite stille udviklet sig og i dag er det et af de mest solgte neopren produkter på markedet.

Designet til surfing i de koldeste bølger og skabt til at holde dig varm i alle forhold. Solite giver bevægelighed og lækre produkter. Alt sammen skabt og udviklet til at holde gennem mange ture på vandet og ikke mindst mange år!

Solite er udviket af de 2 hardcore surfere, Jamie Meiselman og Tyler Callaway. Begge havde en lyst og søgen til at udvikle stærkere, varmere og bedre neopren til surfing i Californien.

I dag består Solite udelukkende af neopren produkter, men er specificeret indenfor neopren, handsker, sko og sokker.

 

Neopren handsker fra Solite

Enhver vinter på vandet kræver et par gode neopren handsker. Handskerne fra Solite kommer i alle tykkelser og er særdeles velegnet til kitesurfing, windsurfing og paddleboarding.

Handsker er holdbare og nemme at bruge. Faktisk mener flere at solite handskerne er så gode, at du nærmest glemmer, at du har dem på. Ja, det lyder næsten utroligt!

Alle solite handsker er fleksible og skabt med 3D Grip Palm. Dette for at give bedre stræk og plas til hænderne.

 

Neopren sko og støvler fra Solite

Solite neopren støvler skriger på det kolde vejr. Her er der nemlig ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest, tværtimod!

Støvlerne kommer i alle tykkelser, det betyder altså at du kan vælge mellem 3-5-7 mm, så du har alle muligheder for at komme på vandet uanset vind og vejr.

Kombiner dette med forseglede syninger og deres tantex hælryg og du har nogle af markedets bedste neopren støvler.

 

Køb neopren produkter fra Solite hos SURFMORE

Hos SURFMORE udvælger vi nøje de bedste brands på markedet. Vi elsker kvalitet og produkter som skaber værdi for dig som enten surfer, skater eller dyrker aktiv vintersport.

Derfor sætter vi også en dyd ud af, at kunne finde nogle af de bedste produkter på markedet til de bedste produkter.

Solite er et af de brands vi har arbejdet på at få i hus. Kvaliteten er høj og så leverer de samtidigt en bred vifte af nogle af de bedste neopren produkter på markedet.

Vil du have noget af det bedste og kan du tåle at betale en smule ekstra, så er Solite et rigtig godt valg når det kommer til neopren støvler og handsker.