Madshus

Madshus er et norsk mærke, der producerer ski og skiudstyr. Dette omfatter blandt andet langrendsski, skistøvler og stave. Her på siden finder du hele vores udvalg af ski og -udstyr fra Madshus.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Er du bekendt med langrend, kender du måske til det norske mærke, Madshus. Madshus har innoveret langrendssporten siden 1906, hvor de begyndte at fremstille de populære langrendsski, som også kaldes ‘cross-country ski’ eller ‘nordiske ski’, som visse mennesker også kalder dem.

Det betyder også, at Madshus i dag har produceret, innoveret og fulgt langrendssporten i mere end 100 år, hvorfor de har ekstremt stor knowhow inden for sporten og fremstillingen af gode langrendsski.

 

Hvorfor vælge langrendsudstyr fra Madshus?

Det er et godt spørgsmål! Men en af grundene blandt de mange er, at det er et mærke, som har fulgt langrend i mere end 100 år. Det gør, at du får et produkt fra en producent, der har været med i ekstremt lang tid og på sidelinjen har fulgt udviklingen af langrendsski, langrendsstøvler, men også skistave.

I dag er Madshus blandt de førende mærker, når vi taler langrendsudstyr, og de bliver år efter år ved med at drive evolutionen af langrendssporten og inspirere passionerede langrendsløbere, der elsker sporten.

 

Køb langrendsudstyr fra Madshus på SURFMORE.dk

Vi er vilde med sne, skiløb og det smukke vejr, som vinteren bringer med sig! Vi kender til glæden ved at stå på ski og langrend og vi ønsker udelukkende, at du også føler denne glæde.

Derfor vil vi gerne tilbyde dig de populære langrendsski, -støvler og -stave fra der norske mærke, Madshus, så du kan komme på langrend – både i Danmark, men også udland.

Har du nogen spørgsmål til produkterne fra Madshus, sidder vi klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du kan have.