Duotone

Duotone er specialiseret i surfing og alt inden for kitesurf, windsurf, wingsurf og mere til. Er du på udkig efter tilbehør til windsurfing, drager til kitesurfing eller et nyt wingfoil board, har Duotone det uden tvivl. Her på siden finder du alle vores produkter fra mærket, Duotone.

Viser alle 4 resultater

 • duotone-bom-beskytter-windsurf

  DUOTONE Bom Beskytter – Blå

  149,00 kr.
 • duotone-ophaler-line

  DUOTONE Ophaler Line – Blå

  179,00 kr.
 • duotone-trapez-vario-race

  DUOTONE Trapez Liner VARIO RACE 2.0

  499,00 kr.
 • duotone-north-sails-dtw-23-power-xt-2-0-sdm-28-masteforlaenger

  Duotone/North Sails DTW.23 Power XT 2.0 SDM Masteforlænger

  1.499,00 kr.

Hvem er Duotone?

Duotone kommer fra firmaet, Boards & More, der lancerede mærket, Duotone i august 2018. Duotone tilbyder produkter af høj kvalitet, når det gælder windsurfing, kiteboarding og wing-foil.

Duotone er blandt de største mærker, når det gælder wingfoil, men også kite- og windsurf. De innoverer produkterne årligt, kommer med nye teknologier og laver fede designs.

 

Hvorfor vælge produkter fra surfmærket, Duotone?

Duotone har en lang historie inden for produktion og udvikling kite- og windsurf produkter, men også wing-foil. Det er din sikkerhed for, at du får gode produkter, der er lavet i høj kvalitet, med de nyeste teknologier og som bare fungerer.

Duotone har også en lang række team riders, der løbende tester og udvikler på udstyret. Derfor er du også sikker på, at du får det seneste nye på markedet, uanset om det er kiteboarding, windsurf eller wingfoil.