Vinterbade jakke

En god vinterbade jakke bør være en del af dit udstyr, hvis du vinterbader, svømmer eller surfer. Med en jakke til vinterbadning får du indvendig foring, masser af lommer, og er samtidig garanteret varme. Her på siden kan du se alle vores vinterbade jakker fra de populære mærker.

Viser alle 18 resultater

Hvad er en vinterbade jakke?

Måske har du set andre gå rundt i en stor, lang jakke før og efter, at de har været i det kolde vand. Det kan meget vel have været en vinterbade jakke, der også går under navnet ‘dryrobe’.

Vinterbade jakker er oftest lange, går ned til under knæene og kan samtidig fås med lange eller korte ærmer. De er lavet med lommer, så du kan opbevare telefon, pung, bilnøgler, m.m. men også en hætte, så du kan være dækket hele vejen rundt og skulle det blæse, bliver dit hoved og ansigt ikke koldt. Vinterbade jakker er foret indvendigt, så du får maksimal varme.

De store vinterbade jakke kommer faktisk fra det engelske mærke, Dryrobe, som var de første til at lave disse vinterbadning jakke, der både bruges til vinterbadning, svømning, surfing og de fleste andre vandsportsaktiviteter. I dag har mange brands taget dryrobe, vinterbade jakkerne til sig og lavet deres egen version.

Formålet med disse vinterbade jakker er at holde dig varm både før og efter, du skal i vandet. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bære en hjemme i privaten, når du går i haven eller en gåtur rundt om søerne i København. Det har vi faktisk set flere der gør og med god grund – de er utrolig behagelige, varme og lækre at have på!

 

Er en jakke til vinterbadning nødvendig?

De fleste materielle ting er oftest ikke strengt nødvendige, men samtidig kan de gøre dit liv lettere, behageligere og bekymringsfrit. Det er lidt det samme med en vinterbade jakke – din vinterbadning sæson falder ikke sammen, men du får en bedre og mere behagelig oplevelse, både før og efter du er i vandet.

Vinterbade jakker anvendes ikke kun til vinterbadning, men er også særligt populære inden for surfing, hvor du kan have den på og holde varmen mellem dine surfing sessions.

 

Hvad er fordelene ved en vinterbade jakke?

En vinterbadning jakke er specielt designet og udviklet til at holde dig varm, når det er koldt og blæser udenfor. En vinterbade jakke kommer derfor også med en række fordele, der gør, at du kan holde på varmen og fokusere på den vandsport, du dyrker.

 

Holder på varmen

Når du befinder dig i det kolde vand og først kommer op, vil du gerne hurtigt have varmen igen. Med en jakke til vinterbadning er du sikret varme både før du går i vandet, men får den også hurtigt tilbage efterfølgende grundet den indvendige foring.

 

Alsidig brug

Vinterbade jakkerne er særdeles gode til vinterbadning, svømning, surfing og andre vandsportsaktiviteter, men de kan bruges til meget andet end det. 

Grundet deres cool udseende ses de også flittigt brugt i storbyerne til at gå tur, sidde på cafe eller til afslapning derhjemme. Der er ingen grænser, og du kan bruge din jakke, akkurat som du vil.

 

Hvilken vinterbade jakke skal jeg vælge?

Der er mange mærker og modeller om udvalget, når du kigger på de populære vinterbade jakke. Derfor kan det være svært at vælge den model, som passer ultimativt bedst til dig. 

De oprindelige vinterbade jakker stammer, som tidligere fortalt, fra mærket, Dryrobe. Vi forhandler de fede vinterbade jakker fra dryrobe, men har også udviklet vores egne i ægte SURFMORE design:

Når du skal vælge den bedste vinterbade jakke, bør du undersøge størrelsen, pasformen, designet og kvaliteten på modellen. Vi har kommet med vores bud på en god vinterbade jakke, men valget er i sidste ende dit. Er du ikke til den helt store jakke, findes der også badeponcho til vinterbadning, der ofte er lavet i bomuld og også giver varme.

 

Køb vinterbade jakke på SURFMORE.dk

En jakke til vinterbadning bør være en essentiel del af dit vinterbadning udstyr, der både giver beskyttelse og varme i iskolde temperaturer. Invester i en god vinterbade jakke, og du kan forbedre dine oplevelser med vinterbadning betydeligt. Du kan med stor fordel kombinere din jakke med badesko til vinterbadning og et par vinterbade handsker, så har du varme hele vejen rundt.

Har du fundet en vinterbadning jakke, du er særligt glad for, men sidder tilbage med et par spørgsmål? Tag endelig kontakt til os, så vil vi rådgive bedst muligt. Når du handler hos SURFMORE får du desuden fri fragt ved køb over 599 kr, 100 dages returret, 1-3 dages levering, og så støtter du dansk iværksætteri.