Vinterbade handsker

Neopren handsker til vinterbadning kan være en game changer, når det kommer til vinterbadning. Med et par vinterbade handsker er du sikret varme i hænder og fingre, så du kan holde dig i vandet i længere tid. Her på siden finder du hele vores udvalg af handsker til vinterbadning fra alle de kendte mærker.

Neopren handsker til vinterbadning: Beskyt dig mod kulden

Er du blandt den danske befolkning, der også har fået øjnene op for vinterbadning og det kolde gys, så er du ikke alene. Vinterbadning trækker nemlig i eventyrlystne mennesker verden over, og det skyldes blandt andet de sundhedsmæssige fordele, som den giver med sig. Her kommer vinterbade handsker til vinterbadning ind i billedet, som en del af det uundværlige udstyr til vinterbadning.

 

Hvad er vinterbade handsker, og hvorfor skal jeg bruge dem?

Vinterbade handsker er handsker, der er specifikt designet og fremstillet til dig, der skal have et par varme, isolerende og beskyttende handsker mod kulde. Neopren handsker til vinterbadning er fremstillet i materialet, neopren, der er kendt for at holde på varme, isolere og samtidig være fleksible, så du har masser af bevægelse i dem.

Neopren handsker til vinterbadning fås i flere forskellige tykkelser, som altid vises i millimeter (mm), men også design og til hvert deres formål.

 

Hvad er fordelene ved handsker til vinterbadning?

Et par gode vinterbade handsker har en masse fordele med sig – og især hvis de skal bruges til vinterbadning. Neopren handsker til vinterbadning tilfører både dine fingre og hænder varme, men beskytter dem også med deres materiale i neopren. Er du en af dem, der gerne svømmer en lille tur under din vinterbadning, er handskerne fleksible, hvorfor du sagtens kan tage en lille svømmetur. Du kan med fordel kombinere dine vinterbade handsker med et par gode neopren sokker til vinterbadning.

 

Beskytter hænderne

De er fremstillet til at kunne modstå hårdere forhold, du ofte vil møde under vinterbadning. Neopren handsker til vinterbadning er nemlig robuste, holdbare og holder i mange vinterbade sæsoner, hvis du passer på dem.

 

Isolerende og varmende effekter

Den primære grund til at du skal anskaffe dig et par neopren handsker til vinterbadning, er at de varmer og isolerer, når du skal i det kolde vand. Neopren materialet gør, at du kan holde dig i havet eller dit isbad længere tid og helt uden, at du får det ubehageligt.

 

Fleksibilitet og bevægelsesfrihed

Vinterbade handsker i neopren har masser af bevægelsesfrihed i sig, så du kan nyde vinterbadningen til det maksimale. Mange af neopren handskerne til vinterbadning på markedet har en ergonomisk pasform, så du kan bevæge hænderne helt frit.

 

Hvilke neopren handsker til vinterbadning skal jeg vælge?

Når du skal finde de bedste handsker til vinterbadning, er der flere faktorer, du bør overveje inden det endelige køb. Det kan blandt andet være følgende:

 

Tykkelse

Handsker til vinterbadning kommer i flere forskellige tykkelser. Jo tykkere neoprenen i handskerne er, desto varmere vil de også være, men det betyder også, at de har mindre fleksibilitet.

Vi anbefaler derfor, at du vælger et par handsker til vinterbadning, som passer til dig og de temperaturer, som vinterbade handskerne skal bruges i.

 

Størrelse

Handskerne skal selvfølgelig passe til dine hænder, da du ellers ikke får det maksimale ud af handskernes egenskaber og funktioner. Undersøg størrelserne hos de forskellige producenter, så du får et par vinterbade handsker der passer perfekt til dine hænder.

 

Design

Neopren handsker til vinterbadning fås i mange forskellige designs, og det kan være svært at finde ud af hvilket design, der egentlig passer bedst til dig. 

Visse vinterbade handsker har designs, hvor der er åbning til hver finger, mens andre kommer med lukkede rum, som et par luffer. Der findes også handsker, hvor fingrene er dækket, men der er hul ind til håndfladen.

 

Mærke

Der findes mange mærker, når det gælder neopren handsker til vinterbadning. Du kan med fordel vælge et anerkendt mærke, som er kendt for god kvalitet og holdbarhed.

 

Køb vinterbade handsker på SURFMORE.dk

Vi har det meste tilbehør og udstyr i vinterbadning – alt fra badesko til vinterbadning, badeponcho og vinterbade jakker, men det inkluderer også et godt udvalg af de bedste neopren handsker til vinterbadning på markedet.

Når du køber vinterbade handsker hos os, får du rådgivning og vejledning, såfremt du har brug for det, men også fri fragt ved køb over 599 kr, hurtig levering – og så støtter du dansk iværksætteri.