Tilbehør

Her på siden kan du finde alt tilbehør til surfing og surf boards. Rul ned på siden, og find vores gode og brede udvalg af surfing tilbehør.

Viser alle 16 resultater

 • fcs-noegleboks

  FCS Nøgleboks

  349,00 kr.
 • aloha-care-body-balm

  Aloha – Body Balm

  179,00 kr.
 • aloha-care-body-oil

  Aloha – Body Oil

  199,00 kr.
 • aloha-care-face-creame

  Aloha – Face Cream

  225,00 kr.
 • Tilbud dakine-stance-driver-vaerktoej

  Dakine Stance Driver Værktøj

  249,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • suphjelmvandsport

  ALK13 H20+ Vandsportshjelm

  309,00 kr.
 • Tilbud dolphin-bodyboard-gummi-svoemmefoedder

  Dolphin Bodyboard Gummi Svømmefødder

  349,00 kr. 279,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-change-mat

  Rip Curl Skiftemåtte

  349,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • aloha-care-surf-tan

  Aloha – Surf tan

  199,00 kr.
 • Tilbud dakine-wirelaas

  Dakine Micro Lock Wirelås

  119,00 kr.
 • db-skimboards-eva-traction

  DB Skimboards EVA Traction

  239,00 kr.
 • ion-leash-sup-core-ankle

  ION Leash SUP Core Ankle

  349,00 kr.
 • madness-noegleboks

  Madness Nøgleboks

  479,00 kr.
 • Tilbud dakine-surf-leash-10ft

  Dakine Surf Leash 10ft

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-sup-leash

  SURFMORE Lightweight SUP Leash 70g

  249,00 kr. 99,00 kr.
 • Tilbud ankelleashline

  Surf/SUP Leash 10″

  179,00 kr.

Tilbehør til surfing 

Som surfer vil du før eller siden få brug for tilbehør. Det kan være en god og varm våddragt, men det kan også være et par lækre isolerende neopren sko, som holder dine fødder varme og fri for sten, sand og grus. Udover neopren tilbehør kan det være fornuftigt, at se efter et håndklæde poncho til før og efter omklædning, såvel en god svømmevest.

Et godt neopren produkt holder i mange år, så længe at du løbende vedligeholder og plejer det. Det er blandt andet vigtigt at du sørger for at skylle din våddragt efter brug og sørger for at få det hængt til tørre når du har været på SUP board eller i vesterhavets bølger.

Hos SURFMORE får vi hele året rundt nye neopren produkter hjem. Det er alt fra våddragter til damer, svømmeveste og neopren støvler. Vi bestræber os på at have kvalitetsprodukter som tåler at blive brugt gennem mange år. Vi vil nemlig ikke gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller oplevelse.

 

Hvilket tilbehør har jeg behov for til surfing? 

Som surfer har du brug for lidt forskellige neopren tilbehør. Et par gode neopren støvler kan være en fordel. Neopren støvlerne beskytter nemlig fødderne og samtidigt skal du ikke bekymre dig om sten og skarpe muslinger på vandet.

Udover neopren støvler kan det være en fordel at have en god våddragt, som hjælper med at holde varmen. En god våddragt kan købes fra kr. 1000 og de dyreste koster hurtigt flere tusinde kroner.

Paddleboarding kræver udstyr

Nogle sportsgrene koster bare. Det skal man vænne sig til, hvis man først har forelsket sig i at stå på SUP board, wakeboard eller noget så vildt som motocross. Du kan nærmest købe dig fattig i udstyr, men du kan også holde det på et fornuftigt niveau og lade dig begrænse af fristelsen.

Er du først kommet i gang med paddleboarding, så er det naturligt nok at du fristes til at købe en vinter våddragt eller et par gode neopren sko. Det er da klart, at du ikke vil fryse fødderne og vil du samtidigt godt på vandet oftere, så er det helt forståligt, at det kræver en smule udstyr.

 

Hvilken type neopren til hvilken tid på året? 

Danmark er dejligt. Årstiderne skifter og det giver fornyelse og glæde. Dog giver det også den udfordring, at du skal udvælge din våddragt efter vejret. Det er nemlig ikke ligegyldigt om du surfer med en sommer våddragt om vinteren eller omvendt.

Selve vinteren og foråret kan godt være en kold omgangen. Vandet i fjorden er stadig koldt ovenpå en lang vinter og derfor skal du klæde dig godt på. Det kan være en neopren hætte, en neopren top og en god kop varm kaffe.

Surfing om sommeren og ind i efteråret er derimod en varmere fornøjelse. Vinden er varm og vandtemperaturen er betydeligt mere attraktivt. På de varmeste sommerdage kan du med god samvittighed stå på SUP board i shorts eller en tynd våddragt. Glæd dig!

 

Neopren tilbehør til surfing om vinteren 

Langt de fleste står på SUP boards og surfer gennem sommerhalvåret. Vandet er forholdsvis varmt og den lune østenvind gør det kun endnu mere komfortabelt. Samtidigt kan du nøjes med en sommer våddragt og et par tynde neopren sko. Ja, sommeren er jo dejlig!

Dog er der også de personer som vil på vandet i efteråret og gennem vinteren. Denne årstid kræver en anden tilgang til neopren. Våddragten skal være tykkere, neopren handskerne skal findes frem og dine støvler skal minimum være 5 mm i tykkelsen. Det handler jo om at holde sig varm og det er neoprenet beklædningen altså med til at gøre.