WeThePeople BMX

WeThePeople BMX eller WTP BMX, som mærket også kendes som, er et tysk mærke, der laver BMX cykler, delene dertil og tøj i god kvalitet! WeThePeople BMX laver blandt de bedste BMX cykler på markedet, hvor du får ekstremt meget for pengene og her på siden, finder du hele vores sortiment fra mærket.

Viser et enkelt resultat

  • Wethepeople-CRS-18"-FS-BMXBike-Til-Børn

    Wethepeople CRS 18″ FS BMX Bike Til Børn

    4.399,00 kr.

Er du vild med BMX sporten, og har cyklet på BMX cykler gennem længere tid, kender du måske mærket, WeThePeople BMX.

 

Hvem er WeThePeople BMX?

WeThePeople BMX er et tysk mærke, som blev etableret i Köln, Tyskland i 1996, hvor de startede med at designe, udvikle og producere BMX cykler, stel og dele i meget høj kvalitet! Siden da har mærket udviklet sig og i dag er WeThePeople BMX et af de mest kendte mærker, når vi taler BMX.

Mærket kendes i dag også under navnet, WTP BMX, som er en forkortelse af WeThePeople og samtidig laver de ikke længere udelukkende BMX cykler, men også tøj og de tilhørende dele, du har brug for, når du cykler på BMX.

 

Hvorfor vælge BMX fra WeThePeople?

Køber du en cykel fra dette mærke, er du sikker på, at du får avanceret konstruerede BMX cykler i høj kvalitet, som sikrer dig lange sessions i skateparken, på gaden eller hvor du kører BMX.

Derudover laver de modeller, hvor du får rigtig meget værdi for pengene, uden at din pengepung bliver ruineret – og det kan vi godt lide!

 

Køb WeThePeople BMX på SURFMORE

Hos os finder du et bredt sortiment af BMX cykler til børn, freestyle BMX og meget mere fra det tyske mærke, WTP BMX. Hop ind på vores shop, og find din nye favorit!