Inliners

Inliners er det oplagte valg til dig, som leder efter et par gode rulleskøjter til børn eller voksne. Inliners er kendetegnet ved, at hjulene sidder på en række efter hinanden. Rul ned på siden, og se vores store udvalg af inliners til både børn og voksne, men også damer og herrer.

Viser 1–27 af 30 resultater

Hvad er inliners?

Du har helt sikkert stiftet bekendtskab med inline rulleskøjter før. På et par inline rulleskøjter sidder hjulene på række og det er faktisk det som er hovedforskellen i at et par rulleskøjter er inline. Der findes selvfølgelig flere typer rulleskøjter med 2, 3 og 4 hjul, men det er en anden snak. 

Inliners stammer helt tilbage fra 1980’erne. Dengang blev de introduceret i Californien i USA og både klima og vejret passede perfekt til at stå på inline rulleskøjter. Inline rulleskøjter var for mange en helt ny sport og måde at være aktiv. De var både hurtige, men de var også smarte og nemme at komme rundt med. 

For mange er 1980’erne og 1990’erne forbundet med rulleskøjter i alverdens smarte pangfarver. Gennem årerne er inline rulleskøjterne løbende forsvundet lidt, mens populariteten også er steget gennem nogle år. I dag ser man dem ofte i gadebilledet og når først foråret kommer, så kan du være sikker på, at folk finder deres inliners frem. 

Både børn og voksne kan stå på inliners. Faktisk kender de ingen alder og derfor er de velegnet til brug i familien, blandt unge og voksne. Inliners er den perfekte aktivitet og ingen forhold er for dårlige til at komme ud at give den gas på rulleskøjterne!

Hvorfor skal jeg stå på inliners?

Der er mange gode grund til at finde dine inliners frem. Til dels giver det god motion og det er en dejlig måde, at komme ud i naturen og være aktiv. Samtidigt er det bare skide skægt og gør du det med venner eller familien, så er fornøjelsen endnu større. 

Det skal bestemt ikke være os, som diktere hvorvidt du skal stå på inliners. Sådan vil vi ikke være, men inliners har vores klare anbefaling og med det samme vejret tillader det, er vi selv afsted på asfalten. Et par inliners kan være dejlige at bruge på forårsaftener, da det er en rigtig god måde at være aktiv på. Dine børn vil samtidigt elske at komme ud på inliners. Husk hjelm og beskyttelse! 

Inliners kan bruges på alle niveauer. Et par inliners rulleskøjter har ingen krav til brugeren og derfor kan du stå på dem uanset om du er barn, begynder og helt grøn eller en øvet voksen. Inliners er oplagte til både hobby og fritid, men også længere ture og mere fart. Det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag – samt lyst.

 

Hvilke inliners skal jeg vælge?

I dag findes inliners i stortset alle farver, modeller og prisklasser. Faktisk kan du næsten tage i dit lokale supermarked og købe et par inliners og oftest ikke til mere end et par hundrede kroner. Med andre ord er det altså ikke prisen, som bør skræmme dig væk.

Går du med forsigtige tanker om købet af et par nye inliners, så tag et kig på hele vores udvalg hos os. Vi har inliners fra de bedste og mest anerkendte brands, og vi tror på at prisen også er rigtig. 

Dog bør du være opmærksom på at pris og kvalitet altid hænger sammen, når man køber et produkt som dette. Det gør det fordi et par inliners består af mange forskellige komponenter og kvaliteten derfor vægter højt. 

Inliners rulleskøjter giver sjov og motion

Rulleskøjter har og kan tilbyde flere fordele. Først og fremmest er det sjovt at komme ud på asfalten og få fart i sine nye inline rulleskøjter. Der skal ikke ret meget til før rulleskøjterne bare ruller derudaf. Fart i rulleskøjterne giver liv og glæde dage, og samtidigt er det en kanon måde at komme ud og være aktiv.

Med et par inline rulleskøjter får du mulighed for at bruge dem aktivt som en sportsgren. Tag dine inline rulleskøjter og få pulsen op, mens du bare suser derud af. Mulighederne er mange med et par inline rulleskøjter.

 

Er inliners rulleskøjter oplagt til begyndere? 

Inline rulleskøjter er bestemt oplagte til begyndere, da de er nemmere at komme i gang med og at du derved får hurtigere succes fra starten. Langt de fleste begyndere vælger i dag et par inline rulleskøjter. De giver succes hurtigere i din rulleskøjte karriere!

 

Inliners til dame

Der er ikke en kæmpe forskel på rulleskøjter til damer og herre. Det vigtigste er i bund og grund at de inliners du vælger blot sidder rigtigt omkring foden. Det er nemlig det væsentligste når du skal ud at købe inliners.

Inliners til damer kommer typisk i andre farvevalg, men mange kommer også i nogle lækre sorte og mørke farver. Derudover er størrelsen selvfølgelig mindre, således de passer til en kvindes fod. 

 

Inliners til herre

Inliners til herre kommer i alle farver og prisklasser. Køb altid et par inliners fra et af de store og anerkendte mærker. Dette giver dig kvalitet, holdbarhed og succes allerede fra starten. Inliners kendetegnes ved at der er 3-4 hjul på række. 

Et par inliners til herre består af en lang række forskellige komponenter. Derfor er det vigtigt at du allerede fra starten investere i et par gode rulleskøjter. Det vil forlænge levetiden og øge oplevelsen på asfalten. 

Et par gode inliners til herre koster gerne fra kr. 800 og op efter.

Inliners til børn

Børn elsker at stå på rulleskøjter og især et par inliners er oplagte. Inliners er nemme at komme i gang på og samtidigt giver de massere af fart, glæde og kontrol. 

For børn er det vigtigt at finde et par inliners som sidder godt på foden, men som samtidigt også er smarte. For mange børn er farverne nemlig vigtige, når valget kommer til de rigtige inliners. 

Inliners til børn kan købes fra kr. 400 og op til kr. 1000. Vælg et par inliners fra et af de anerkendte brands allerede fra starten. 

Hvad er forskellen på rulleskøjter og inliners?

Et kendetegn ved inliners er at de altid består af 3-4 hjul på række. Hjulene ligger på en lige linje og er til dels bløde og hårde. Dette giver fart og styring på asfalten, hvorfor du også vil opleve hvor hurtige et par gode inliners er. 

En rulleskøjte er i bund og grund også en inline rulleskøjte. Ordet rulleskøjter dækker bredt over alt som har hjul under sålen. Disse betegnes nemlig som rulleskøjter. I ordet rulleskøjte finder du inliners som er en rulleskøjte med hjulene på langs, men du finder også side-by-side rulleskøjter som har hjulene på side af hinanden. 

Dertil kan nævnes speedskates, aggressive skates og derby skates. Ja, der findes altså et hav af forskellige typer rulleskøjter. Der er noget for enhver smag!

Køb inliners hos SURFMORE

Se vores store udvalg af rulleskøjter og inliners hos SURFMORE. Vi udvider konstant vores sortiment og derfor kan du være sikker på at sortiment som er 100% opdateret. 

Leder du efter inliners, side-by-side eller en helt anden type rulleskøjte? Vi har det hele og selvfølgelig rulleskøjter til alle i familien. Se vores store udvalg af lækre rulleskøjter her.