Optimumtime

Her på siden finder du alle vores produkter fra mærket, Optimumtime. Rul ned på siden, og se alle produkter.

Viser alle 4 resultater

 • OPTIMUMTIME-OS310-SEJLERUR

  OPTIMUMTIME OS310 SEJLERUR – HVID

  999,00 kr.
 • OPTIMUMTIME-OS310-SEJLERUR

  OPTIMUMTIME OS311 SEJLERUR – SORT/RØD

  999,00 kr.
 • OPTIMUMTIME-OS310-SEJLERUR

  OPTIMUMTIME OS314 SEJLERUR – BLÅ

  999,00 kr.
 • OPTIMUMTIME-OS310-SEJLERUR

  OPTIMUMTIME OS315 SEJLERUR – GUL

  999,00 kr.

Optimumtime

For nogle er sejlads hobby. For andre er sejlsport en kamp mod tiden. Optimumtime producere nogle af verdens bedste sejlerure til alle typer sejlsport. Udover ure til sejlsport er optimumtime også velkendt inden sport og digital ure med lang holdbarhed. 

Alle som har dyrket kapsejlads, uanset niveau har set de klassiske gule sejlerure fra Optimumtime. Optimum sejler urene har alle de funktioner du drømmer om. Urene er spækket med alt fra start frekvenser, tidtagning, enorm vandtæthed og samtidig er de hårdføre overfor stød og slag. Et sejlerur som dette kan nemt tages på armen, bommen eller masten. Du vælger selv! 

Prisen er særdeles fornuftig og når du trænger til et nyt, ja så står der altid en ny sejlende arvtager klar. Selvom det kan virke som en større investering, så er et optimum sejlerure altså et ur til sejlsport som næsten kan gå i generation. Kun forudsat at det lille batteri skiftes indimellem, men dette gøres nemt! 

Gennem mange år producerede optimumtime kun deres berømte sejlerure i farven gult. Mange år senere og sikkert rigtig mange forespørgsler efter er der nyt på farvepaletten. Det betyder at du i dag kan købe et optimum sejler ur i flere forskellige farver. Funktionerne er også tilpasset, så du ikke behøver at investere et større beløb end det ur og de funktioner du endnu engang har behov for.

Hvorfor bruge et sejler ur? 

For alle som dyrker sejlads er det helt indlysende at man før eller siden har behov for et ur til sejlads. Du har behov for at time starten, advarselssignaler og nedtælling. Det kan også ske at du simpelthen ikke høre startskuddet. Det kan derfor være smart at kunne synkronisere starten, så du kan komme igang med sejladsen på ny og ikke misse det hele.

Et sejler ur har altså udover dette rigtig mange praktiske funktioner udover blot, at vise tiden.

 

Hvilke funktioner har et optimum sejler ur? 

Optimumtime sejlerurene har alt fra kalenderfunktion, alarm funktion, timer med sejlerfunktioner og alle de nødvendige start sekvenser du har behov for. Her kan du indstille uret efter advarselssignaler, 5, 3 og 1 minuts programmering og “sync knap” hvis du får behov for pludseligt, at synkronisere en start.

Optimum urerne er samtidigt lavet i en stødabsorberende konstruktion. Du skal altså derfor ikke gå og være nervøs over brugen af uret. Hertil medfølger beslag på bom/mast. Ofte ser du windsurfere have sejleruret siddende på enten bommen eller den øverste del af armen. Det er i høj grad en smagssag.