Optimum Time

Optimum Time laver blandt de bedste ure til sejlads og vandsport på markedet. Flere af deres ure er blandt de mest sælgende gennem længere perioder. Her på siden kan du finde alle de populære sejlerure fra Optimum Time.

Viser alle 4 resultater

 • optimum-time-os310-sejlerur-hvid

  Optimum Time OS310 Sejlerur – Hvid

  799,00 kr.
 • optimum-time-os311-sejlerur-sort-roed

  Optimum Time OS311 Sejlerur – Sort m/rød

  799,00 kr.
 • optimum-time-os314-sejlerur-blaa

  Optimum Time OS314 Sejlerur – Blå

  799,00 kr.
 • optimum-time-os315-sejlerur-gul

  Optimum Time OS315 Sejlerur – Gul

  799,00 kr.

Hvem er Optimum Time?

For nogle er sejlads hobby, for andre er sejlsport en kamp mod tiden. Optimum Time producerer nogle af verdens bedste sejlerure til alle typer sejlsport. Udover ure til sejlsport er Optimum Time også velkendt inden for sport og digitale ure med lang holdbarhed. 

Alle som har dyrket kapsejlads, uanset niveau har set de klassiske gule sejlerure fra Optimum Time. Optimum Time sejler urene har alle de funktioner du drømmer om. Urene er spækket med alt fra start frekvenser, tidtagning, enorm vandtæthed og samtidig er de hårdføre overfor stød og slag. Et sejlerur som dette kan nemt tages på armen, bommen eller masten. Du vælger selv! 

Prisen er særdeles fornuftig og når du trænger til et nyt, ja så står der altid en ny sejlende arvtager klar. Selvom det kan virke som en større investering, så er et Optimum Time sejlerure altså et ur til sejlsport som næsten kan gå i generation. Kun forudsat at det lille batteri skiftes indimellem, men dette gøres nemt! 

Gennem mange år producerede Optimum Time kun deres berømte sejlerure i farven gult. Mange år senere og sikkert rigtig mange forespørgsler efter er der nyt på farvepaletten. Det betyder at du i dag kan købe et optimum sejler ur i flere forskellige farver. Funktionerne er også tilpasset, så du ikke behøver at investere et større beløb end det ur og de funktioner du endnu engang har behov for.

Hvorfor bruge et sejlerur fra Optimum Time?

For alle som dyrker sejlads er det helt indlysende at man før eller siden har behov for et ur til sejlads. Du har behov for at time starten, advarselssignaler og nedtælling. Det kan også ske at du simpelthen ikke høre startskuddet. Det kan derfor være smart at kunne synkronisere starten, så du kan komme igang med sejladsen på ny og ikke misse det hele.

Et sejlerur har altså udover dette rigtig mange praktiske funktioner udover blot, at vise tiden.

 

Hvilke funktioner har et Optimum Time sejlerur? 

OptimumTime sejlerurene har alt fra kalenderfunktion, alarm funktion, timer med sejlerfunktioner og alle de nødvendige start sekvenser du har behov for. Her kan du indstille uret efter advarselssignaler, 5, 3 og 1 minuts programmering og “sync knap” hvis du får behov for pludseligt, at synkronisere en start.

Sejlerure fra OptimumTime er samtidigt lavet i en stødabsorberende konstruktion. Du skal altså derfor ikke gå og være nervøs over brugen af uret. Hertil medfølger beslag på bom/mast. Ofte ser du windsurfere have sejleruret siddende på enten bommen eller den øverste del af armen. Det er i høj grad en smagssag.