Håndledsbeskyttere

Her på siden finder du alle vores håndledsbeskyttere. Vi ser det som en nødvendighed at bære håndledsbeskyttere, når du skater og står på rulleskøjter eller løbehjul. Beskyttelse og sikkerhed er det vigtigste i skateparken.

Håndsledsbeskytter.. Hvad var det nu lige?

En håndledsbeskytter skal være hårdfør og beskytte dine håndled mod fald, stød og groft asfalt. Alle som har prøvet at slå sig har efterfølgende gået med overvejelser om at skulle investere i håndledsbeskyttere, og det forstår vi godt. 

Fald, asfalt og stød gør skide ondt og kan være vildt ubehageligt. Du kan derfor lige så godt vænne dig til at gøre beskyttelse som håndledsbeskyttere til en essentiel del af påklædningen når det kommer til sikkerhed i skating. 

 

Hvad er en håndledsbeskytter?

En håndledsbeskytter sættes rundt om håndledet og dækker mod stød og slag. Typisk er håndledsbeskyttere nemme at tage på og de sættes nemt på hånden med velcro fastgørelse. Det gør en håndledsbeskytter både nem at tage af og på, hvilket kan være en stor fordel hvis man står på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter. 

Formålet med at bruge en håndledsbeskytter er at beskytte dine håndled mod tunge fald og grove overflader. Alle som har prøvet at stå på skateboard, rulleskøjter eller løbehjul har prøvet at falde og langt de fleste tager fra med hænderne. Det er en klassisk refleks og det er langt det mest naturlige når man falder. Derfor er det også ofte hænderne som får træls hudafskrabninger og det kan godt gøre ondt i lang tid. 

 

Hvorfor skal jeg bruge håndledsbeskyttere?

Om du er ny skater eller har stået på skateboard i mange så, så ved du at man kan falde og slå sig i løbet af få sekunder. Nogle gange skal der ikke mere end en lille sten til, og så falder man og slår sig hårdere end man havde drømt om. Som skater skal man helst have modet og lysten med sig og man skal undgå at være nervøs og bange for at slå sig. Dog har vi et par gode tips og tricks til sikkerheden i skateparken. 

En håndledsbeskytter dækker og beskytter dine håndflader for grimme hudafskrabninger og sår. Det mest naturlige er altid at tage fra med hænderne, når man står på skateboard eller dyrker actionsport. Det gør man for at beskytte hovedet, men omvendt kan man godt slå og beskadige hænderne rigtig meget. Det er synd og derfor er det vores klare anbefaling at du altid benytter et par gode håndledsbeskyttere i skateparken. 

 

Håndledsbeskyttere til børn 

Alle forældre ved hvordan børn pludselig kan komme til skade i løbet af ingen tid. Børn har ikke samme fornuft og tankegang som voksne, og derfor kommer de oftere til skade. 

Som forældre er det dit ansvar at sørge for at dit barn er klædt godt og sikker på. Det er uanset om det er i skateparken, på skøjtebanen eller når man som barn cykler i skole. Et par håndledsbeskyttere er essentielle til dit barn og det samme gælder en skaterhjelm og et par gode knæbeskyttere

Sikkerheden vil altid komme først og det er både i dit og dit barns interesse. God påklædning og godt udstyr giver mod og lyst til at være aktiv. Sørg derfor for at dit barn er klædt godt på med håndledsbeskyttere, et par lækre og velsiddende knæbeskyttere og naturligvis også en hjelm til at beskytte hovedet. 

 

Håndledsbeskyttere til voksne 

Selvom du er voksen og har helt styr på longboardet, så gør det altså stadigvæk skide ondt når du falder. Som voksen er der nærmest ikke noget værre end at ligge med snudeskaftet i jorden og slet ikke hvis det er asfalt. Du er blevet overmodig, men du har glemt alt om balance og håndledsbeskyttere. Få styr på sikkerheden og kom hjem uden hudafskrabninger på knæ og hænder. 

Håndledsbeskyttere findes til voksne i mange forskellige modeller. Nogle håndledsbeskyttere er små og koster ikke mere end et par hundrede, mens andre håndledsbeskyttere koster helt op til kr. 1000 for et par. Det vigtige er at du kan lide at have dem på og at de sidder tilpas til dine håndled. Pasform er vigtigt når det kommer til sikkerhed, da det er med til at øge bevægeligheden og fleksibilitet uanset hvilken type action sport du dyrker. 

 

Køb håndledsbeskyttere hos SURFMORE

Sikkerhed og beskyttelse i skateparken er førsteprioritet hos SURFMORE. Derfor forsøger vi også løbende at udvide vores sortiment indenfor beskyttelsesudstyr til skate, løbehjul, rulleskøjter og mtb. Hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning til køb af håndledsbeskyttere, sidder vi klar til at hjælpe dig. Og der følger selvfølgelig gode fordele med, når du handler hos os:

  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • 1-2 dages levering
  • 14 dages returret

 

Vi ønsker dig sikkerhed i skateparken, og gør vores bedste for at finde det produkt, som passer bedst til dig.