Trampolin løbehjul

Er du på udkig efter et løbehjul til trampolin, som du kan bruge til at øve tricks? Hos SURFMORE forhandler vi trampolin løbehjul fra Indo og andre mærker. Rul ned på siden og se alle modeller.

Viser alle 4 resultater

 • indo-x70-trampoline-scooter-oo

  Indo X70 Trampolin Løbehjul – Green Gravity (670mm)

  669,00 kr.
 • Indo X70 Trampolin Løbehjul – Sort

  579,00 kr.
 • Indo Pro Trampolin Løbehjul (75cm) – Blå

  849,00 kr.
 • Indo Bug Trampolin Løbehjul (40cm) – Blå

  399,00 kr.

Hvad er et trampolin løbehjul?

Et trampolin løbehjul er blødt, sikkert og fast. Det er designet til at give dit barn maksimal bevægelsesfrihed og mulighed for udfoldelse på trampolinen. Med et ægte trampolin løbehjul får i mulighed for freestyle og komplicererede hops på trampolinen.

Et trampolin løbehjul kan alle de ting et normalt løbehjul kan. Forskellen er blot at trampolin løbehjulet kan bruges på trampolinen i haven og ikke beskadiger det. Det gør trampolin løbehjulet til oplagt legetøj for børnene i haven.

 

Hvorfor skal jeg købe et løbehjul til trampolin?

Har du et barn som elsker at stå på løbehjul og som samtidigt er vild med at hoppe på trampolin? Et trampolin løbehjul kombinere tricks, hop og løbehjulet i en sikker og fornuftig blanding.

Trampolin løbehjulet er designet i skum og dette gør at dit barn ikke slår sig ved fald.

Mange børn står på løbehjul og det er ikke så mærkeligt. Et løbehjul er skide sjovt og du kan transportere dig i løbet af ingen ting. Trampolin løbehjulet er designet i skum og uden hjul. Derved er det oplagt til tricks på trampolinen.

 

Hvilke tricks kan jeg lave på et løbehjul til trampolin?

Med et ægte trampolin løbehjul er det kun fantasien som sætter grænser. Faktisk kan du gøre alle tænkelige tricks, det kræver bare en smule øvelse.

Du kan lave 180, 360 og alle de tricks du har set på YouTube. Trampolin løbehjulet er perfekt til at øve sig og prøve grænser. Det unikke ved at bruge et trampolin løbehjul er, at du kan udforske grænser

 

Trampolin løbehjul mærker

INDO stunt er et af de mest populære mærker indenfor trampolin løbehjul. Det unikke ved INDO stunt trampolin løbehjulet er, at kvaliteten er høj og mulighederne af mange. Her får du altså et ægte trampolin løbehjul, som er designet til at prøve tricks og grænser på trampolinen.

 

INDO trampolin løbehjul

INDO stunt trampolin løbehjul er et af de mest populære løbehjul til trampolin. Faktisk kan INDO stunt bruges af både store og mindre børn, og det gør det velegnet til begyndere og børn som er vilde med trampolin løbehjulet.

Kvaliteten på INDO er utrolig højt og derfor vil du også opleve at mange forhandlere har løbehjul fra INDO.

Et INDO trampolin løbehjul vejer kun små 950g!

Køb løbehjul til trampolin hos SURFMORE

Hos SURFMORE er vi vilde med actionsport – faktisk har vi et kæmpe udvalg af udstyr til vand og asfalt, og vi kan garantere dig at vi har de sidste nye mærker indenfor alt fra skating til surfing, og selvfølgelig også løbehjul til trampolin.

Hos os finder du et bredt udvalg af trampolin løbehjul til alle aldersgrupper.