Løbehjul med store hjul

Et løbehjul med store hjul er det perfekte transportmiddel. Det er oplagt til at cruise rundt, uanset om du befinder dig i byen eller på landet. Hos SURFMORE forhandler vi både løbehjul med store hjul til voksne og børn. Rul ned, se alle modellerne og find din favorit.

Viser alle 23 resultater

 • my-hood-200-loebehjul-store-hjul-sort-groen

  My Hood 200 Løbehjul – Sort/Grøn

  579,00 kr.
 • stiga-str-kick-scooter-cruise-145-s-neon-blaa

  STIGA STR Kick Scooter Cruise 145-S – Neon Blå

  749,00 kr.
 • micro-suspension-bronze-løbehjul

  Micro Suspension – Bronze

  1.499,00 kr.
 • rocker-rolla-loebehjul-med-store-hjul-purple-fade

  Rocker Rolla Løbehjul Med Store Hjul – Purple Fade

  1.349,00 kr.
 • Yedoo-Trexx-Disc-Scooter

  Yedoo Trexx Disc Scooter

  4.529,00 kr.
 • yedoo-wolfer-løbecykel

  Yedoo Wolfer Scooter

  4.799,00 kr.
 • Yedoo Mezeq RunRun Løbehjul til voksne

  2.679,00 kr.
 • Yedoo Mula RunRun

  2.379,00 kr.
 • yedoo-number-three-green

  Yedoo Number Three

  1.699,00 kr.
 • yedoo-Trexx-sort

  Yedoo Trexx

  4.199,00 kr.
 • longway-chimera-dirt-loebehjul-raw

  Longway Chimera Dirt Løbehjul – Raw

  1.279,00 kr.
 • longway-chimera-dirt-loebehjul-sort

  Longway Chimera Dirt Løbehjul – Sort

  1.279,00 kr.
 • longway-jaguar-loebehjul-voksne-matt-black

  Longway Jaguar Løbehjul Til Voksne – Matt Black

  1.149,00 kr.
 • my-hood-200-loebehjul-sort

  My Hood 200 Løbehjul – Sort

  579,00 kr.
 • my-hood-200-loebehjul-sort-turkis

  My Hood 200 Løbehjul – Sort/Turkis

  579,00 kr.
 • my-hood-urban-loebehjul-flex-graa-blaa

  My Hood Urban Flex Løbehjul – Grå/Blå

  849,00 kr.
 • my-hood-urban-flex-loebehjul-graa-pink

  My Hood Urban Flex Løbehjul – Grå/Pink

  849,00 kr.
 • rocker-rolla-loebehjul-med-store-hjul-sort

  Rocker Rolla Løbehjul Med Store Hjul – Sort

  1.349,00 kr.
 • rocker-rolla-loebehjul-med-store-hjul-roed

  Rocker Rolla Løbehjul Med Store Hjul – Rød

  1.349,00 kr.
 • rocker-rolla-loebehjul-med-store-hjul-teal

  Rocker Rolla Løbehjul Med Store Hjul – Teal

  1.349,00 kr.
 • stiga-str-kick-scooter-route-200-s-ice-blue

  STIGA STR Kick Scooter Route 200-S – Ice Blue

  899,00 kr.
 • stiga-str-kick-scooter-cruise-145-s-moerkeblaa

  STIGA STR Kick Scooter Cruise 145-S – Mørkeblå

  749,00 kr.
 • stiga-str-kick-scooter-route-200-s-sort-roed

  STIGA STR Kick Scooter Route 200-S – Sort/Rød

  899,00 kr.

Hvad er et løbehjul med store hjul?

Løbehjul med store hjul er efterhånden blevet populære. De er nemme at stå på, men er samtidig også hurtige og tager dig nemt fra A – B. Løbehjul med store hjul giver mere fremdrift end et løbehjul med forholdsvis små hjul. Af denne årsag vælger mange løbehjulet med store hjul som et oplagt transportmiddel.

Står du og skal transportere dig gennem byen eller fra din bopæl og til den nærmeste bus, er et løbehjul med store hjul det oplagte valg, når det kommer til transport. Løbehjulet med store hjul tager dig nemt, sikkert og ikke mindst hurtigt til næste stop.

 

Hvorfor skal jeg købe et løbehjul med store hjul?

Vi skal bestemt ikke afgøre, hvorvidt du skal købe et løbehjul med store hjul, men vi kan fortælle om vores erfaring og det vi har lært ved brugen af et løbehjul med store hjul.

Alle løbehjul har fordele og ulemper, og der er selvfølgelig fordele og ulemper uanset om du vælger et trick løbehjul eller et løbehjul med store hjul. Vigtigheden ligger samtidig i dine behov, og hvordan du ønsker at bruge dit løbehjul. Det er bestemt ikke ligegyldigt!

 

Hvilke typer af løbehjul findes der?

Løbehjul findes til alle og i alle prisklasser. Faktisk kan du næsten købe løbehjul alle steder, men du skal huske på, at pris og kvalitet hænger sammen. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, om du bare køber et billigt løbehjul i det lokale supermarkedet eller fra en af de anerkendte mærker.

Når du vælger et kvalitetsløbehjul får du bare mere for pengene. Det er hele vejen rundt. Du får en bedre kvalitet, bedre kuglelejer og i det hele taget bare et bedre løbehjul.

Løbehjul med store hjul til voksne

Løbehjul findes til både store og små. Styret kan altid justeres og dette giver dig som bruger de ideelle forudsætninger for optimal højde og størrelse på dit løbehjul.

Mange voksne fortrækker løbehjul med store hjul, da det giver mere kontrol, men for mange virker det også mere sikkert og trygt. Der er måske noget ved de store hjul som psykologisk bare virker bedre for mange voksne. Der er altså flere gode grunde til at løbehjul med store hjul er fortrukne blandt voksne.

 

Løbehjul med store hjul til børn

Langt de fleste børn vælger et løbehjul til børn med små hjul, men nogle børn fortrækker faktisk også løbehjul med lidt større hjul. Det kan være børn som decideret vil bruge løbehjulet til et transportmiddel og derfor kan de store hjul på løbehjulet altså klart være, at fortrække. De store hjul på et løbehjul giver nemlig mere fart og skub i løbehjulet. Skal du bruge det til transport er det derfor klart værd at fortrække.

 

El løbehjul med store hjul

Gennem de sidste år år er el løbehjul blevet vildt populær. Man kan næsten ikke tage til hvilken som helst by uden, at der vrimles med el løbehjul. El løbehjul med store hjul er populære som aldrig før og det er både på land såvel inde i byen.

El løbehjulene er nemme at starte og de kan bruges af stortest alle. Husk hjelm!

 

Hvilket løbehjul med store hjul skal jeg vælge?

Inden du skynder dig ud og købe det første og det bedste løbehjul, så bør du ane dig med tålmodighed. Løbehjul findes i alle afskygninger, farver og modeller. Det kan derfor være fornuftigt at begå dig med tålmodighed, da udvalget er stort.

Først bør du gøre op med dig selv, hvilket behov du endnu engang måtte have. Vil du ud i den lokale skatepark og lave tricks på dit løbehjul? Så er det muligvis et trick løbehjul du bør lede efter.

Står du derimod blot og skal have et nemt og kompakt transportmiddel, så bør du lede efter et løbehjul på el eller et løbehjul med store hjul. Det er oplagt til dette formål.

 

Køb løbehjul med store hjul hos SURFMORE

Hos os har vi et bredt udvalg af løbehjul i alle prisklasser. De billigeste løbehjul starter ved kr. 399, mens de dyreste nemt koster et par tusinde.

Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg af kvalitets løbehjul til fornuftige priser. Det er ingen hemmelighed, men vi har altid bestræbet os på at tilbyde høj kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Derfor kan du med god samvittighed købe et løbehjul os os.