Neil Pryde

Neil Pryde er en af de største mærker indenfor surfing, når det f.eks. gælder windsurfing og neopren tilbehør. Vi forhandler en god række af deres produkter. Rul ned, og se alle produkter.

Viser alle 27 resultater

Hvem er Neil Pryde? 

NeilPryde har været førende på vandsport gennem flere årtier. Våddragterne holder til uendelighed og sortimentet af neopren tilbehør er bredt. 

Når du vælger Neil Pryde køber du produkter, som holder år efter år. Du skal ikke spekulere i, om du skal ud at investere i en ny våddragt sommeren efter. Nej, Neil Pryde våddragterne holder og de er designet til at blive brugt. 

I dag er Neil Pryde en del af Pryde Group som består af flere af verdens største surfbrands, heriblandt Cabrinha, JP, samt PrydeSails. Fælles for alle brands og produkter er en high-premium tilgang.

Hos Neil Pryde er det ikke målet at matche priserne med de billigeste i markedet. Neil Pryde er premium kvalitet og produkterne går gennem timevis af udvikling, design og tilpasning, inden de når markedet. Det er et af de steder Neil Pryde differentier sig i høj grad fra deres mange konkurrenter i markedet.

 

Neil Pryde våddragter

Neil Pryde tilbyder en bred vifte af våddragter i alle størrelser. Helt fra de lækre Neil Pryde Rise våddragter som egner sig til begyndere, til de mere komplekse front-zip våddragter som kan bruges hele vinteren. Neil Pryde er for alle!

Du betaler ofte en smule mere for et Neil Pryde produkt, men du køber samtidigt også et produkt som er designet og udviklet på Maui af profesionelle surfere.

Hos SURFMORE har vi Neil Pryde våddragter til alle. Det er både våddragter til kvinden, som vil investere i en kvalitetsvåddragt fra starten. Det er selvfølgelig også til manden, som ønsker en lækker neopren våddragt til surfing. Vi har neil pryde produkter til hele familien.

Neil Pryde har altid haft ry for at bruge ufattelige ressourcer og udviklingstimer både på land og vand. Alle produkter er testet til uendelighed og det kan virkelig ses. Selvom du er begynder og har investeret i dit første sup board, så vil du hurtigt opleve kvaliteten i et Neil Pryde produkt.

Neil Pryde produkter 

Neil Pryde er bestemt ikke kun våddragter til herre. Det er meget andet og der findes et hav af fede produkter. Neil Pryde har neopren toppe, handsker, neopren støvler og våddragter til kvinder og børn.

Hos SURFMORE bestræber vi os på at have et bredt udvalg af en lang række neopren produkter fra Neil Pryde. Leder du efter et bestemt NP produkt, så kontakt os endelig. Vi har også mulighed for at levere windsurf sejl fra Neil Pryde, samt en lang række af andet udstyr til surfing.

 

Neil Pryde hjelme

Neil Pryde fremstiller også hjelme til vandsport. Det kan være at du skal i gang med wingfoil, kitesurf eller noget helt tredje. En hjelm er fornuftigt og tager stød, samt stød hvis du skulle være uheldig.

Neil Pryde er særdeles kendt for deres freeride hjelm, som måske er en af de mest solgte hjelme til actionsport på markedet. Den er først og fremmest ultralet og så er den samtidig utrolig gennemført.

 

Hvem bruger Neil Pryde?

Neil Pryde laver neopren produkter til alle, som dyrker aktiv vandsport. Måske er du ny paddlesurfer og har brug for en varm front-zip våddragt til bølgesurfing. Det kan også være, at i som familie vil have et par gode våddragter fra starten. Neil Pryde har våddragter til både øvede og begyndere, så du kan trygt kigge kataloget igennem.

Fælles for alle Neil Pryde produkter er en uhyre høj standard fra A-Z. Neil Pryde er og har altid været first-mover på de sidste nye materialer, tendenser og modeller i markedet. Det gør i dag Neil Pryde til et af de førende brands indenfor vandsport og ikke uden grund.

Når du vælger Neil Pryde vælger du udstyr fra øverste hylde.

Neil Pryde sætter standarden 

Neil Pryde skaber produkter som sætter standarden i markedet. Det er ikke kun på deres våddragter, men over hele linjen. Windsurf sejl udvikles af profesionelle team-sejlere og der bliver trimmet og forfinet ned til mindste detalje. Det samme gør sig gældende for svømmeveste, neopren sko og våddragter til både børn og voksne.