PROLIMIT

PROLIMIT er et anerkendt mærke indenfor surfverdenen, og producerer det meste i neopren. Vi er forhandlere af mærket, og du kan se alle vores produkter fra mærket herunder.

Viser alle 12 resultater

 • prolimit-dryrobe-omklædnings-jakke

  PROLIMIT – Dryrobe

  1.019,00 kr.
 • Tilbud neopren-top-sup-board

  PROLIMIT Neopren Top m. Hood (1.5mm)

  799,00 kr. 749,00 kr.
 • Tilbud prolimit-poncho

  PROLIMIT Badeponcho

  499,00 kr. 429,00 kr.
 • Tilbud prolimit-poncho

  PROLIMIT Badeponcho Dame – Violet

  319,00 kr.
  Kun 6 stk tilbage
 • prolimitvåddragt

  Prolimit Downairflex Våddragt (5/3 mm)

  2.299,00 kr.
 • Tilbud prolimit-neopren-sko

  PROLIMIT Flow Neopren Støvler (2.5 mm)

  399,00 kr. 379,00 kr.
 • prolimithydrogenstøvle

  Prolimit Hydrogen Boot Polar (6/5 mm)

  739,00 kr.
 • prolimitneoprenhandske

  PROLIMIT Neopren Handsker (2.5mm)

  349,00 kr.
 • prolimithandske

  PROLIMIT Neopren Handsker (2mm)

  339,00 kr.
 • prolimitneoprenskobørn

  Prolimit Neopren Sko Børn (2.5mm)

  299,00 kr.
 • Tilbud neoprensokprolimit

  PROLIMIT Neopren Sokker

  299,00 kr. 199,00 kr.
 • prolimit-universal-vandsportshjelm

  PROLIMIT Universal Vandsportshjelm

  479,00 kr.

Hvem er PROLIMIT? 

ProLimit har siden starten af 1980’erne fremstillet neopren til surfing. Med årerne er virksomheden løbende udvidet og i dag er ProLimit især stærke på neopren våddragter og tilbehør til vandsport. ProLimit er samtidigt særdeles stærkt repræsenteret på neopren støvler og ikke mindst sko i høj kvalitet.

Mens mange andre brands har tyet til at designe produkter langt ud fra andre kategorier, så har ProLimit holdt sig til det de er gode til – nemlig at fremstille surf produkter i neopren. Derfor står ProLimit også som et af de stærkeste brands i dag på våddragter og neopren støvler, samt meget mere beklædning til sup.

 

ProLimit er høj kvalitet i et fornuftigt prisleje

ProLimit har konstant formået at udvide deres sortiment af neopren produkter og tilbehør. I dag findes et stort udvalg af lækre våddragter i stilfulde designs til både mænd, kvinder og børn.

Det har altid været et mål at sætte standarden højt, når det kommer til våddragter og neopren, og det kan ses. Alle prototyper testes løbende fra R&D kontoret i Cape Town, Afrika. Det er med til at forfine produkter, materialer og den lange holdbarhed.

I dag anses ProLimit som værende et af de stærkeste og mest velansete neopren og våddragt brands på markedet. Mange af de bedste surfere har før eller siden haft lange sponsor kontrakter med ProLimit.

PROLIMIT neopren støvler

Om du er windsurfer, kitesurfer eller elsker at tage i bølgerne med dit paddleboard, så vil du før eller siden skulle tage stilling til neopren støvler eller sko.

Rigtig mange danske strande kan skære fødderne, da der mange steder ligger trælse og skarpe sten, og ikke mindst muslinger som kan være forfærdelige skarpe. Hurtigt kan de skære fødderne eller slå rifter og det er altså noget alle surfere gerne vil undgå.

Et par gode neopren støvler er derfor en absolut vigtighed, når du skal ud at surfe. Neopren støvler findes i mange modeller, designs og tykkelser. Neopren støvlerne fra ProLimit findes i både børne modeller, men også komplekse og tekniske støvler til voksne.

PROLIMIT våddragter

ProLimit fremstiller i dag våddragter som kan bruges hele året rundt. Det er alt fra sommer våddragt, til vinter våddragt i alle farver, tykkelser og kun de bedste materialer.

Er du på jagt efter en ny lækker sommer våddragt, et par neopren sko eller sup tilbehør, så er udvalget hos ProLimit stort, teknisk og fremstillet med udgangspunkt i lang levetid.