SUP pumpe

Er du på udkig efter en elektrisk pumpe til SUP til dit paddleboard? Hos SURFMORE forhandler vi både manuelle SUP pumper, men har også et bredt udvalg af el pumper til paddleboard. Rul ned, og se alle vores pumper til paddleboard.

Viser alle 16 resultater

 • Tilbud surfmore-elektrisk-sup-pumpe-20-psi

  SURFMORE Elektrisk SUP Pumpe 20 PSI

  999,00 kr.
 • Tilbud elektrisk-sup-pumpe-16psi

  Elektrisk SUP Pumpe 16PSI

  599,00 kr.
 • Tilbud surfmore-sup-ventil-adapter

  SURFMORE SUP Ventil Adapter

  99,00 kr.
 • Tilbud surfmore-hp2-sup-pumpe

  SURFMORE HP2 SUP Pumpe

  249,00 kr.
 • slange-elektrisk-sup-pumpe

  Slange til elektrisk SUP pumpe

  119,00 kr.
 • Kite-adapter-kit

  Kite Adapter Kit

  89,00 kr.
 • stx-elektrisk-sup-pumpe-inkl-batteri

  STX Elektrisk SUP Pumpe (Inkl. batteri)

  1.649,00 kr.
 • elektrisk-pumpe-til-sup-batteri

  Elektrisk pumpe til SUP batteri

  399,00 kr.
 • Tilbud bravo-elektrisk-sup-pumpe-turbo-max-12v

  Bravo Elektrisk SUP Pumpe Turbo Max 12V

  2.999,00 kr.
 • f-one-big-air-kite-pumpe-mango

  F-One Big Air Kite Pumpe – Mango

  319,00 kr.
 • slange-til-luftpumpe

  Slange & adapter kit til Bravo 4

  119,00 kr.
 • sup-universel-adapter-gummibåd

  SUP Adapter Universel

  41,00 kr.
 • vaerktoej-til-ventil-sort

  Værktøj til luftventil – Sort

  29,00 kr.
 • vaerktoej-til-ventil-sup-board-graa

  Værktøj til luftventil – Grå

  29,00 kr.
 • bravo-elektrisk-sup-pumpe-15psi

  BRAVO Elektrisk SUP Pumpe 15PSI, BPT12 med manometer, 12V

  1.799,00 kr.
 • elektrisk-sup-pumpe-16-PSI-lithium-batteri

  Genopladelig Elektrisk SUP Pumpe 16PSI (Lithium batteri)

  1.399,00 kr.

Hvorfor skal jeg bruge en pumpe til SUP?

Et af kendetegene ved oppustelige SUP boards er at de alle indeholder luft og en såkaldt tråd konstruktion. Konstruktionen er også kaldet drop stitch og det er den tråd som gør, at man kan pumpe luft i boardet, tage det på vandet og når man er færdig kan man efterfølgende tage luften ud og folde det sammen i rejsetasken. Det er ekstremt smart og har du investeret i godt grej fra starten vil du også kunne se, at du bruger langt mere tid på vandet end folk med billige boards og pumper. Omvendt er det også drop stitch konstruktion som hurtigt skiller de billige boards fra de dyre. Et oppusteligt sup board fra SURFMORE er stift og ligger plan i vandet, mens de billige modeller kan virke som hoppebolde første gang man prøver kræfter med dem.

 

Manuel vs. elektrisk pumpe til SUP?

Der findes et utal af forskellige typer elektriske pumper på markedet. Nogle gode, mens andre mindre er gode. Udfordringen ved elektriske pumper er, at de skal være i gang længe og ved et konstant højt tryk. Det betyder blandt andet, at flere af de billige modeller kan have tendens til at brænde af i løbet af kort tid, hvis ikke kvalitet og komponenter er af rette støbning. Det er rigtig ærgerligt og man skal derfor se sig godt omkring, før man går ud og investerer i en elektrisk pumpe til sup.

 

Elektrisk pumpe til SUP

Med en elektrisk pumpe til SUP giver dig mulighed for at komme på vandet meget hurtigere, og så sparer den dig ovenikøbet på kræfter, så du har overskud til at padle. Elektriske pumper til SUP fås med forskelligt tryk, hvorfor nogle kan pumpe dit oppustelige paddleboard op hurtigere end andre.

Er du typen, der gerne hurtigst muligt bare vil ud på vandet og give den gas, skal du afgjort vælge en elektrisk pumpe til paddleboard. Se vores SURFMORE elektrisk pumpe til SUP 20 PSI.

 

Manuel SUP pumpe

En manuel pumpe følger med alle SURFMORE paddleboards, og er som udgangspunkt en helt fin pumpe, som uden problemer pumper dit board op. Det sker dog ved brug af egen manuelle kræfter, hvorfor du godt kan være syret til og udmattet i dine arme.

Du kan derfor godt have brug for en lille pause, når du har pumpet dit board op, inden du skal ud på vandet og give den gas igen. En manuel pumpe er funktionel og gør sit arbejde, men det afspejles naturligvis også i prisen i forhold til en elektrisk pumpe til SUP. Se vores manuelle, SURFMORE Hp2 SUP pumpe.

 

Kom hurtigere på vandet med en elektrisk pumpe til SUP

Et SURFMORE SUP board kan pumpes til 20 PSI i løbet af 4-5 minutter alt afhængig af hvor hurtigt du pumper. Er du ny og har lige fået dit første board, så skal du regne med at det tager en smule længere tid, men ofte har man hurtigt styr på fremgangsmetode.

De første gange du pumper dit nye SUP board vil du blive overrasket over, at det kan være mere krævende at pumpe, end hvad du troede, men det er kun lige indtil du vænner dig til fremgangsmåden ved at pumpe boardet op. Du skal se pumpning af boardet som en god opvarmning inden, at du tager på vandet. 

Er du en af dem som ikke gider at bruge krudt på at pumpe boardet med den manuelle pumpe, så vær ikke nervøs. Vi har heldigvis en smart SUP ventil adapter i vores sortiment som giver mulighed for at starte i kompressoren i garagen eller på den nærliggende campingplads. Adapteren skrues i ventilen med håndkræft og herefter tilsluttes kompressorslangen. I løbet af få minutter kan du have luft i dit board ved hjælp af en kompressor. Denne løsning er utrolig effektiv og prisen på adapteren er svarende til 3 store is hos den lokale strandkiosk.

 

Hvilken elektrisk pumpe til SUP skal jeg vælge?

Vi har testet rigtig mange forskellige modeller fra forskellige leverandører, men det tog os lang tid, før vi fandt den perfekte elektriske pumpe til SUP. Den går under navnet, SURFMORE Elektrisk Pumpe Til SUP 20 PSI. Måske er den ikke køn, men kvaliteten og funktionaliteten bag pumpen er noget for sig selv. Den har et stabilt tryk, er konstant og gennemgående luft ind og ud.

Denne elektriske pumpe til SUP kan pumpe dit board op uden problemer. Det vandafvisende display giver mulighed for at indstille det ønsket mængde tryk og pumpen kan nemt tilsluttes til bilen, mens et eksternt batteri kan erhverves ved siden af. 

En elektriske pumpe til sup kan spare dig for massere af tid og frustration på land. Vi vil alle gerne ud at surfe i en fart og her kommer pumpen ind i billedet. Pumpen er nem at tage med i bilen og tilsluttes hurtigt 12v stikket. Mens du klæder om kan du lade den elektriske pumpe klare arbejdet og når du lyner våddragten, så er boardet pumpet op. Så enkelt kan det gøres! 

Spar tiden på land og kom på vandet i en fart med den elektriske pumpe.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en elektrisk pumpe til SUP?

Har du først sat dig for at du vil købe en elektrisk pumpe til SUP board, så forstår vi dig godt. Rigtig mange vil gerne have en elektrisk pumpe, som hurtigt kan pumpe paddleboardet op i en fart.

Måske har du allerede søgt rundt på nettet for, at blive klog på valget af den elektriske pumpe. Vi er enige – der er mange modeller af de elektriske pumper og hvilken skal man lige vælge?

Vi har 4 typer af elektriske pumper til sup boards. Fælles for dem alle er at vi har testet dem og konkluderet at kvaliteten er i orden og det samme er prisen. Man behøver ikke at skyde flere tusinde kroner afsted for, at købe en god elektrisk pumpe til sup. De billigeste SUP pumper starter ved kr. 800, mens de dyreste koster helt op til kr. 2000. Vi har flere elektriske pumper, og alle har hver deres fordele.

 

Har jeg brug for en elektrisk pumpe til SUP?

Det korte svar er nej. Du behøver da overhovedet ikke en el-pumpe til dit SUP board. Faktisk er det langt sundere for dig, at bruge den manuelle håndpumpe og med den får du endda motion.

Det er ingen hemmelighed. En elektrisk pumpe til SUP boards er blevet populær og det er der skam også god grund til. Du er bare på vandet langt hurtigere, og det tager nærmest ingen tid, før den elektriske pumpe til SUP har fyldt luft i dit oppustelige paddleboard, så for at være helt ærlig; Du behøver overhovedet ikke en el-pumpe, men er du doven og vil spare tid, så er en elektrisk SUP pumpe altså alligevel ret smart!

 

Hvor meget tryk skal en elektrisk pumpe til SUP give?

Når du leder efter en elektrisk pumpe til SUP, står der altid, hvor meget tryk de kan lave. Med tryk menes der hvor meget luft de i bund og grund kan puste og suge. Det er ikke helt ligegyldigt, da dette giver udtryk for hvor hurtigt de kan pumpe en oppustelig kajak eller paddleboard op, samt hvor meget luft de kan genere ved aktivt brug.

En elektrisk pumpe til SUP med 16 PSI er mere end rigeligt til langt størstedelen af oppustelige SUP boards. Derudover er du sikret, at kvaliteten er i top, og du kan medbringe din elektriske pumpe til paddleboard til nær og fjern.

Vil du have en elektrisk pumpe til SUP som kan skabe endnu mere tryk, er SURFMORE Elektrisk Pumpe til SUP 20 PSI det oplagte valg. Denne pumpe kommer i en hård skal som er modstandsdygtigt overfor regn, slag og tryk. Denne elektriske pumpe kan puste op til 20 psi og er et af de højeste tryk på markedet indenfor elektriske pumper til sup boards. Samtidigt kan mængden af luft indstilles efter behov og der kan tilkøbes eksternt sup batteri til pumpen.

 

Hvordan vedligeholder jeg min elektriske pumpe til SUP?

Der er ikke alverdens ting du kan gøre for, at vedligeholde din elektriske SUP pumpe. Den elektriske SUP pumpe kommer jo som en samlet enhed og formålet er naturligvis, at pumpe dit oppustelige SUP board og gerne hurtigt!

Ønsker du at forlænge levetiden på din elektriske pumpe til SUP, så er det en fordel at opbevare den tørt og varmt. Undgå at pumpen ligger i et skide koldt skur.

Dernæst kan det være en fordel at den ikke bliver sjasket til med sand og saltvand. Den elektriske pumpe til paddleboard har ikke godt af, at få en masse sand ind i systemet.

 

Skal jeg bruge batteri til min elektrisk pumpe til paddleboard?

Nogle elektriske SUP pumper kan tilsluttes batteri. Batteriet til den elektriske sup pumpe giver mulighed for, at lade batteriet op i husets stikkontakt, hvorfra du kan tage batteriet med på stranden. Batteriet kan bruges til den elektrisk pumpe til SUP, og du behøver derved ikke, at have en bil for at pumpe det oppustelige SUP board op.

Et SUP pumpe batteri koster omkring kr. 300 og kan bestilles hos SURFMORE. Vælger du først at investere penge i en elektrisk pumpe til SUP, er det klart en fordel at have et sup pumpe batteri ved hånden. Det spare tid og energi i sidste ende!

 

Skal jeg bruge en SUP adapter til pumpe?

Ikke ret mange gider at bruge tid og energi på at pumpe deres sup board. Det kan vi udemærket godt forstå og derfor har vi et produkt, som måske kunne være interessant for dig.

Vores populære SUP adapter er en af vores mest solgte produkter og ikke uden grund. Som tilbehør til dit SUP board, sparer dig nemlig for massere af tid og energi på land og vel og mærket tid du kan bruge på vandet med surfing i stedet. Den skrues blot i dit sup board og tilsluttes herefter kompressoren. I løbet af kort tid har du luft i dit sup board og energien kan du bruge på vandet. Sup adapteren kan skrues i alle oppustelige boards.

Langt de fleste som køber et oppusteligt SUP board investerer i en SUP adapter. Den er hurtig og alt i alt er det bare skide nemt. Det er en stor fordel at bruge en SUP adapter til dit SUP board.