Udlejning

Jetboard

Lej et elektrisk surfboard

Et elektrisk surfboard, eller jetboard, som de også kaldes, er et surfbræt med en elektrisk motor og foilfinne. Du kan kontrollere hastigheden på surfboardet ved hjælp af en fjernbetjening, som følger med.

Hos SURFMORE er vi erfarne på området inden for jetboards, og har brugt flere somre på at øve os og surfe rundt på disse fede surfboards med motor. Vi forhandler også det anerkendte mærke, Waydoo Flying Fish, som er blandt de mest solgte jetboards i Europa.

Udlejning af jetboard til skoler, klubber og erhverv

Vi udlejer udelukkende elektriske surfboards til skoler (efterskole, højskole, m.m.) samt klub og institution. Undervisning kan tilbydes, men kun efter aftale.

  • Pris pr. uge: 6.800 DKK 
  • Pris pr. dag: 2.800 DKK 

For leje af jetboard indgår kontrakt med betingelser, samt depositum. Med styr på formaliteterne kan vi alle nyde den gode oplevelse med jetboard.

Kontakt os på kontakt@surfmore.dk og lad os finde en løsning. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Leje af elektrisk surfboard i Skive

Uanset om jeres skole eller institution holder til i Aarhus, Odense eller København, hjælper vi gerne med levering med vognmand. Kontakt os og lad os finde en løsning, som passer netop jeres behov.

Lej dit elektriske surfboard i dag, og få uforglemmelige dage på vandet, som du aldrig glemmer.

Hvorfor leje jetboard?

Der kan være mange gode grunde til, at det er en god ide at leje et jetboard. Først og fremmest, koster et elektrisk surfboard mange penge – det kan derfor hurtigt blive en dyr omgang at købe sit eget for efter at konstatere, at det ikke er noget for dig.

Derfor kan du med fordel leje et jetboard, hvor du kan prøve det i én dag, flere dage eller uger ad gangen og se om det er noget for dig. Så slipper du heller ikke pungen helt løs, for et jetboard koster fra 50.000 DKK.

Lej dit jetboard hos SURFMORE i Skive, Jylland, og få timevis af sjov på vandet.

flying-fish-e-foil