Udlejning

Jetboard

Lej et elektrisk surfboard

Et elektrisk surfboard, eller jetboard, som de også kaldes, er et surfbræt med en elektrisk motor og foilfinne. Du kan kontrollere hastigheden på surfboardet ved hjælp af en fjernbetjening, som følger med.

Hos SURFMORE er vi erfarne på området inden for jetboards, og har brugt flere somre på at øve os og surfe rundt på disse fede surfboards med motor. Vi forhandler også det anerkendte mærke, Waydoo Flying Fish, som er blandt de mest solgte jetboards i Europa.

Har du lyst til at prøve kræfter med et elektrisk surfboard, men ønsker ikke at købe et fra start, kan du leje et hos os.

Ved udlejning af jetboard, kontakt os på:

[email protected]

Leje af elektrisk surfboard i Skive

SURFMORE holder til i Skive, Jylland, hvor vi også opbevarer vores jetboards. Du har derfor enten mulighed for selv at hente boardet hos os, men kan også bestille levering til Aarhus, Odense, København eller hvor du ønsker det fragtet til.

Lej dit elektriske surfboard i dag, og få uforglemmelige dage på vandet, som du aldrig glemmer.

Hvorfor leje jetboard i Skive, Jylland?

Der kan være mange gode grunde til, at det er en god ide at leje et jetboard. Først og fremmest, koster et elektrisk surfboard mange penge – det kan derfor hurtigt blive en dyr omgang at købe sit eget for efter at konstatere, at det ikke er noget for dig.

Derfor kan du med fordel leje et jetboard, hvor du kan prøve det i en eller flere dage, se om det er noget for dig. Så slipper du heller ikke pungen helt løs, for et jetboard koster fra 50.000 DKK.

Lej dit jetboard hos SURFMORE i Skive, Jylland, og få timevis af sjov på vandet.

flying-fish-e-foil