Sublue

Sublue er et af de største, men samtidig også mest innovative mærker, når det kommer til udvikling og fremstilling af undervandsscootere samt andet undervandsudstyr. Gå her på opdagelse i vores udvalg af Sublue undervandsscootere, og find din personlige favorit.

Viser alle 6 resultater

 • sublue-h1-vandtæt-mobil-cover

  Sublue H1 Vandtæt Mobilcover Phonecase

  1.299,00 kr.
 • sublue-haugel-ez

  Sublue Hagul EX EZ

  2.999,00 kr.
 • sublue-navbow-undervands-scooter

  Sublue Navbow

  10.999,00 kr.
 • sublue-swii-kickboard-elektrisk-surfboard

  Sublue Swiss Elektrisk surfboard/Kickboard

  4.399,00 kr.
 • sublue-whiteshark-tini

  Sublue TINI

  4.999,00 kr.
 • sublue-vapor-roed

  Sublue Vapor

  23.999,00 kr.

Sublue designer og producerer innovative undervandsscootere med den sidste nye industrielle teknologi.

Sublue: Måske verdens bedste undervandsscootere?

Med et overordnet mål om at udforske og skabe en livstil under vandet, arbejder hele teamet i dag fra hovedkontoret i Tianjin, Kina, mod at udvikle de bedste undervandsscootere på markedet. Sublue har faciliteter i USA, Tyskland og Frankrig – og er et af de største mærker på verdensplan, når det kommer til undervandsscootere!

Sublue er til dels et livsstilbrand, som giver dig oplevelver i og under vandet, men det er i lige så høj grad en virksomhed, som skaber og udvikler teknologier. I dag har Sublue faktisk mere end 190 forskellige patenter, der understøttes af det aktive liv.

Verdens første bærbare undervandsscooter

Sublue er verdens første virksomhed, der lancerer en bærbar undervandsscooter. Undervandsscootere kan du benytte til mange ting, f.eks. når du er ude med dit dykkerudstyr eller snorkeludstyr, er den et perfekt redskab til at tage på lange dyk og udforske vandet.

Som en innovativ virksomhed dedikeret til uafhængig forskning, udvikling, fremstilling og salg af undervandsteknologiske produkter, har Sublue adskillige patenter for opfindelser og design, og etablerer sig som pioneren og førende inden for bærbare undervandsscooterprodukter.

Deres priser tæller blandt også CES Asia 2018 Innovation Awards, Reddot award 2017 winner, Design award 2024 og mange flere til!

Undervandsscootere og vandsportsudstyr i høj kvalitet

SUBLUE er forpligtet til at skabe højkvalitets og pålidelige produkter, understøttet af et omfattende kvalitetsstyringssystem. Der foretages betydelige investeringer i at teste instrumenter, udstyr og faciliteter, der sikrer, at hvert produkt gennemgår strenge tests, inden det forlader fabrikken, for at sikre, at det når forbrugerne i optimal stand. I øjeblikket sælges Sublue produkter globalt, dedikeret til at berige og forbedre kvaliteten og nydelsen af ​​folks vandrelaterede fritids-, underholdnings- og sportsaktiviteter.