Impact veste

Leder du efter en god impact vest til vandsport? Vi har et omfattende valg af impact veste til aktiv vandsport, uanset om det er kitesurf, wakeboarding eller andre surfdiscipliner som windsurfing og wingfoil. Rul ned på siden, og se alle vores impact veste fra bl.a. SURFMORE, ION, Manera, Picture Organic Clothing og mange andre mærker.

En impact vest ligner i høj grad de traditionelle svømmeveste, som ofte tages i brug på surfskoler og i surfklubber, men også i svømmehallen. Dog er der stadig forskel på de to veste, da en impact vest adskiller sig fra en svømmevest og i højere grad er udviklet til de forskellige grene af surfing som windsurfing, wingfoil, kitesurf, men også wakeboarding.

 

Hvad er en impact vest?

Er du aktiv surfer, når gælder wakeboard, windsurf og de andre lignende grene af surfing, bør en impact vest være en fast del af dit udstyr.

Impact vesten er udviklet og designet til at give ekstra opdrift, men også beskyttelse mod hårde stød og slag, når du falder i vandet, men det er slet ikke det hele. En impact vest byder også på ualmindelig god bevægelsesfrihed, så du kan koncentrere dig om at surfe.

Grundet integrerede skumpuder og opdriftsmaterialer i impact vesten, absorberer den slag og hårde stød, du kan komme ud for, når du rammer vandet. Dette er med til at reducere eventuelle risici, når du dyrker vandsportsaktiviteter, som går ind under kategorien, ekstremsport.

 

Hvornår skal jeg bruge en impact vest?

Det anbefales, at du benytter en impact vest, når du dyrker vandsport. Dette er blandt andet for at øge sikkerhed og komfort, så du kan være tryg på vandet og samtidig har god bevægelsesfrihed.

 

Wakeboarding

Når du wakeboarder efter motorbåd eller på en kanalbane, kan du få god fart på. Det betyder også, at du der er en mulighed for, at du rammer vandet hårdt, når du falder. Du kan derfor med fordel iføre dig en impact vest, når du står på wakeboard, da du dermed har beskyttelse til overkroppen.

 

Kitesurfing

Kitesurfing er ekstremt sjovt, men det indebærer også høje hastigheder, lange og høje hop og muligheden for at komme galt afsted. Med en impact vest får du forbedret opdrift, sikkerhed og god bevægelsesfrihed, så du kan give den gas med dit kitesurfing udstyr.

 

Windsurfing

Ved windsurfing sidder du mere eller mindre fast til udstyret, når du står i fodstropper og trapezen er koblet til dit windsurf sejl. Læner du dig tilbage, får du fart på og har du samtidig slalom udstyr, kan du opnå lynhurtige hastigheder.

Er du uheldig at falde, f.eks. i form af et trapez styrt, rammer du vandet med et hårdt stød, og der kan en impact vest til windsurfing komme til stor hjælp.

 

Wingfoiling

Wingfoiling adskiller sig rent sikkerhedsmæssigt ikke fra de andre surfgrene, da du her også kan få fart på og komme galt afsted. En impact vest hjælper her også med opdrift, øget sikkerhed og god bevægelse.

 

Hvilke mærker af impact veste findes der?

Når du leder efter den perfekte og bedste impact vest, vil du indse, at der findes mange forskellige modeller og samtidig fra alle de kendte surfmærker. Mærkerne har alle udviklet deres egne modeller, hvor hver enkelte model har sin egen kvalitet.

 

Impact veste fra ION

ION er kendt for at lave ekstremt godt neopren, sikkerhedsudstyr og tilbehør til surfing. Dette er blandt andet i form af prisvenlige våddragter, hvor kvalitet og stil er i fokus.

 

Impact veste fra Manera

Manera er et fransk mærke, der laver alt inden for neopren til surfing. De slår sig på avanceret teknologi, flot design og gode materialer. Med en impact vest fra Manera får du ekstremt god beskyttelse, men også det nyeste inden for surfing.

 

Find et stort sortiment af impact veste hos surfbutikken, SURFMORE.dk

Hos os finder du et omfattende udvalg af impact veste til surfing. Vi har mange modeller og varianter fra anerkendte mærker som PROLIMIT, Manera, ION, Picture Organic Clothing, SURFMORE og mange flere.

Har du nogen spørgsmål til en eventuel impact vest, bør du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi vil gøre vores bedste for, at du får den vest, der passer allerbedst til dig.