Snowboardbindinger

Her på siden kan du se alle vores snowboardbindinger. Vi forhandler snowboard bindinger fra alle de anerkendte brands. Rul ned på siden, og find alle bindinger.

Viser alle 4 resultater

Snowboardbindinger 

Et snowboard består af flere hovedkomponenter. Først og fremmest er det snowboardet du står på. Alt afhængig af din kørestil, vægt og højde skal du vælge et snowboard ud fra disse faktorer. Et kort snowboard er nemmere for begyndere og tilmed nemmere at lave tricks på. Et langt snowboard passer godt til en høj person som fortrække freeride ned af bjerget eller snowboarding i puddersne. Der er derfor vidt forskellige typer, størrelser og længder efter behov.

Til et snowboard skal du bruge bindinger og støvler. Bindingerne skrues i boardet alt efter hvilket system og stortest alle støvler passer til alle bindinger. Det betyder at du nemt kan bruge et board fra YES og kombinere det med bindinger fra K2, Flow eller nogle af de andre store brands. Har du store fødder skal du være opmærksom på bredden af dit board. Du vil så vidt gerne undgå at den øvre del af tåen stikker ud over kanten af boardet.

Vær derfor opmærksom på dette eller kontakt os ved spørgsmål.

 

Hvilket formål har en binding? 

Snowboardbindinger er leddet mellem dit snowboard og dine støvler. Bindingerne sørger for at du står fast og at du konstant kan reagere og agere efter kørsel. Bindingerne er med til at sikre kontrol og styring over din kørsel.

Snowboardbindinger er i dag så gode, at du ikke skal bekymre dig om at miste grebet eller styringen på dit board. Du er spændt fast til bindingerne gennem board og støvlerne. Hurtigt vil du adaptere følelsen og kontrollen over dit board!

 

Hvilke støvler passer til mine bindinger? 

Der findes mange brands indenfor snowboards og snowboardbindinger. I dag er alle brands kompatible med hinanden, dog med få undtagelser. Du kan trygt købe snowboards det ene sted og kombinere med bindinger og støvler fra anden fabrikant. Alt passer stortest sammen og du kan nemt sammensætte sættet og skrue delene sammen hjemme. Det er noget alle med en skruetrækker kan finde du af.

Ved køb af bindinger skal du sørge for at dine støvler passer i bindingerne. Snowboardbindinger kommer oftest i 4 størrelser fra S-XL, så det er forholdsvis simpelt at finde ud af. En small binding kan fint bruges til en large støvle og omvendt.

 

Hvad koster bindinger til snowboard? 

At investere i snowboard udstyr er generelt en udskrivning. Et board, bindinger og støvler løbet hurtigt op i en håndfuld tusinde kroner, men så har du også dit eget grej som kun er dit og kan bruges de næste mange år. Det er en stor fordel at have eget grej på skiferien.

 

Fordele ved at have sit eget udstyr 

Du undgår timevis af kø i skilejen og tilmed undgår du sure støvler og højtbetalte priser for udlejningsudstyr. Det er noget alle har prøvet og vil man bare på ski indimellem, så kan det altså godt svare sig at investere i eget udstyr. En god og velsiddende hjelm, samt et par gode goggles kan gøre det som start og efterfølgende kan man altid knække spareprisen, hvis det trækker at få eget udstyr.

En af fordelene ved eget udstyr er blandt andet, at du ved det hele passer sammen. Snowboard støvlerne passer til snowboardbindingerne og du ved hvordan boardet fungere i sneen. Du skal dermed ikke til at lære at stå på et nyt og fremmed snowboard til hver skiferie. Det er en stor fordel!

 

Hvilket tilbehør behøver jeg på min skiferie? 

Skiferie og vintersport kræver god beklædning. Der er ikke noget værre end at være kommet afsted for så, at konstatere at man har for lidt tøj på. Sørg derfor for god påklædning og hellere for mange lag end for lidt. Varm påklædning er essentiel for en god skiferie. En dryrobe jakke kan gå underværker på afterski eller med varm kakao i skøddet.

Du har behov for en god hjelm. En skihjelm er beskyttende og tager stødet hvis du skulle falde og slå dig. Det er derfor en vigtig del af skiferien, at få en hjelm på hovedet som dækker dig hvis du skulle være uheldig. Sørg for at hjelmen sidder tæt og tilpas om hovedet og undersøg om den er godkendt til brug. En skihjelm skal opfylde standarder og krav for brug til ski.

 

En hjelm skal opfylde alle nødvendige krav

Alle hjelme hos surfmore er CE godkendte og kommer fra internationale og anerkendte brands, som har fremstillet hjelme i årevis. Se udvalget af vores hjelme her.

God påklædning, handsker, beanie og en hjelm. Hvad mangler du så? Du mangler selvfølgelig et par gode goggles, som sikrer dig klart syn når du giver den gas på pisten. Der findes et utal af briller med forskellige typer linser, tykkelse og størrelse.

En ski goggle skal sidde tæt og tilpas om hovedet. Den skal helst sidde forholdsvis godt om hjelmen uden, at den forstyre eller irritere. Skibriller findes i forskellige størrelser, men oftest er du hjulpet langt ved at vælge en one-size brille. For langt de fleste er dette er godt udgangspunkt.

Prisen på skibriller starter ved små kr. 300 kroner og bevæger sig helt op til flere tusinde. En god begynder brille med lang holdbarhed kan oftest erhverves for mellem Kr. 500 og 800. Det er tilstrækkeligt for en brille med en god linse og i gode materialer. Se vores udvalg af skibriller her.

 

Vi hjælper dig gerne 

Er du i tvivl om valget af den rigtige goggle, våddragt eller sup board? Kontakt os endeligt og lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning for dig eller dit barn. Vi skriver løbende om nye produkter på vores nyhedsside og er du en af dem som bare vil have de sidste gode tilbud først, så meld dig til vores nyhedsbrev