Rygskjold

Her på siden kan du finde alle vores rygskjold til ski, snowboard og andre vinteraktiviteter. Uanset om det er til dame, herre eller børn, er rygskjoldet essentielt på skiferien. Rul ned på siden, og se alle vores skjolde.

Viser alle 2 resultater

Hvad er et rygskjold? 

Et rygskjold kan spare dig for rigtig mange stød, hårde fald og smerter i ryggen. Rygskjoldet er oplagt til ski og skiferie i det hele taget. Du tager egentlig bare skjoldet på som en slags beskyttelse på ryggen, og derved har det sin funktion. Skjoldet dækker og absorbere mod stød og slag der eventuelt skulle komme, hvis du skulle falde uheldigt på ski. Rygskjold til ski er derfor en 100% vinder og no brainer. 

Rygskjold findes i mange forskellige størrelser, modeller og priser. Det vigtigste er at du finder et skjold, som er ergonomisk godt og sidder godt på din ryg. Det er essentielt for din skiferie at dit rygskjold sidder godt til kroppen, da det er med til at øge din oplevelse i sneen og selvfølgelig på ski. 

Typisk fås et skjold i alle størrelser. De mindste rygskjold til ski starter i størrelse S og går helt op til XXL. Det er vigtigt at du finder et skjold som passer til dig og din krop. 

Forvent at et rygskjold koster fra omkring kr. 700 og helt op til små kr. 2000. 

 

Hvorfor skal jeg bruge rygskjold til ski og snowboard?

Et rygskjold har et vigtigt formål og det er at beskytte dig. Skjoldet er designet til at tage hårde fald, stød og sammenstød med andre på ski eller snowboard. Du kan være uheldig, du kan overse et træ eller nogle andre kan vælte ind i dig på din skiferie. 

Der er en masse faktorer som spiller ind, når du er på skiferie. Sikkerheden er vigtig og derfor skal du også sørge for at have det rigtige udstyr inden din skiferie starter. 

Rygskjoldet er nærmest efterhånden blevet et must-have på skiferien. Især børn og unge mennesker med tendens til fart og grænseoverskridende kørsel bør benytte et skjold. Skjoldet sidder på ryggen og spændes fast som et skjold til ryggen. Uanset om du står på ski, snowboard eller snowblades, så er rygskjoldet yderst fornuftigt for dig selv og dine medkører på skiferien. 

Skjoldet kan tage rigtig mange hårde slag og stød. Formålet ved rygskjoldet er at det er skjoldet som absorbere mod hårde stød og slag, hvis du skulle falde eller slå dig uheldigt. Et skjold er derfor en god idé og kan redde dig mod mange smerter og stød.

 

Rygskjold til damer 

Står du og overvejer købet af et skjold, så er det vigtigt at du får et skjold som også passer til dig og din kropsvægt. Et skjold kommer i alle størrelser, men det er særdeles vigtigt at det skjold du køber også passer til din kropsvægt. Skjoldet sidder på ryggen og derfor skal det selvfølgelig også passe til dig som benytter det. 

Der findes skjold til damer som er designet ergonomisk efter kvindekroppen. Disse er smallere over skulderen og tilpasse til damer. Køb derfor altid et rygskjold til damer, når du søger et skjold. Mandekroppen og dame kroppen er ikke ens og derfor er det vigtigt at du leder efter et rygskjold til kvinder.

Rygskjold til herre

Et rygskjold til herre er en god idé. Skjoldet dækker ryggen og tager stød, slag og hårde fald på pisten når du er på skiferie. Det er derfor yderst fornuftigt at få anskaffet sig et rygskjold til herre hvis du står og skal på skiferie. Se skjoldet som et must-have på samme vilkår som du benytter en skihjelm. Skjoldet er mindst lige så vigtigt og den tager altså rigtig mange stød og slag. 

Drenge og mænd på ski har ofte lidt tendens til at søge grænserne. Skiløb bliver kørt til det maksimale og derfor er det altså klogt at få indkøbt det rette udstyr fra starten. Det kan være en god skihjelm, men et par handsker, goggles og ikke mindst et skjold er altså værd at overveje.

 

Rygskjold til børn 

Sikkerhedsudstyr på skiferien er altid en god idé. Som forældre er det dit ansvar at dit barn er klædt godt på i sneen. Det betyder også at barnet skal have en skihjelm som opfylder alle krav for sikkerhed. Derudover er det selvfølgelig en nødvendighed med et par goggles til børn, handsker og en god skijakke. 

Når det så er sagt, så er et rygskjold til børn altså også en god idé. Skjoldet tages på ryggen og sidder faktisk fast til ryggen, nærmest som var det et skjold til en skildpadde. Skjoldet dækker og beskytter altså ryggen og skuldre mod fald og hårde stød. 

Gennem de senere år er et skjold blevet yderst populære og ikke uden grund. Rigtig mange børn er sluppet fra ulykker ved brugen af skjoldet. Vi anbefaler derfor altid at børn bruger rygskjold på skiferien.