Vision

Vision laver surfboards, der er lavet til at kunne holde! Deres sortiment inkluderer bl.a. softboards, longboards, bodyboards og flere surfboards samt tilbehør! Her på siden finder du hele vores udvalg af Vision surfboards.

Viser alle 4 resultater

 • vision-surfboard-rescue-9"

  Vision 9’0″ Rescue Board with Grab Handles

  4.699,00 kr.
 • Nippers-Trainee-Lifeguard-27

  Vision Nipper Trainee Lifeguard Bodyboard 27″

  379,00 kr.
 • bodyboard-vision-spark-magenta-blue

  Vision Spark Bodyboard 36” – Magenta/Blue

  399,00 kr.
 • vision-surfboard-take-off

  Vision Take-Off Soft Top Surfboard

  From 2.999,00 kr.

Vision er et anerkendt mærke, når det kommer til surfboards, uanset om der er tale om softboards, bodyboards, longboards eller noget fjerde! Mærket,

 

Hvem er Vision, og hvorfor vælge deres surfboards?

Vision, blev etableret for mere end over 20 år siden, hvor de startede med at fremstille bodyboards i North Cornwall. Siden da har Vision udvidet deres sortiment gevaldigt, så det tæller meget mere end blot bodyboards. I dag finder du en bred vifte af surfboards, fra korte modeller, shortboards, til klassiske longboards, der er perfekt til dig som begynder.

 

Bredt udvalg af Vision surfboards

Vision har eksisteret i mere end 20 år og det værner om, at de har styr på deres producering og fremstilling af surfboards. I løbet af deres tid på markedet, har de også udviklet en dybere forståelse for fordelene ved soft boards konstruktionen samt hvordan de designer gode modeller, der performer.

 

Køb Vision surf boards på SURFMORE.dk

Vi er glade for surfing, og derfor har vi naturligvis et solidt udvalg af de populære modeller fra Vision. Vi ved, at Vision arbejder tæt sammen med diverse surfskoler samt erfarne og professionelle surfere, for hele tiden at skabe bedre produkter til jer.

Har du nogen spørgsmål til surfboards fra Vision, sidder vi klar til at rådgive dig det bedste, vi kan.