Snowboard

Her på siden kan du finde alle vores snowboards til børn, herre og dame. Vi forhandler snowboards fra anerkendte mærker, såsom YES. Rul ned, og se alle vores snowboards.

Viser alle 6 resultater

 • dakine-pipe-snowboard-bag

  Dakine Pipe Snowboard Taske

  455,00 kr.
 • Tilbud k2-twin-rocker-snowboard

  K2 STANDARD – Twin Rocker

  2.999,00 kr. 2.749,00 kr.
 • yes-basic-snowboard

  Yes Basic Snowboard

  3.199,00 kr.
 • yes-emoticon-womens-snowboard

  Yes Emoticon Womens Snowboard

  3.099,00 kr.
 • yes-funinc-youth-snowboard

  Yes Funinc Youth Snowboard Børn/Junior

  1.599,00 kr.
 • stiga-wild-snowboard-groen

  STIGA Wild Snowboard Børn – Grøn

  379,00 kr.

Køb af snowboard 

Vi har samlet alt vores viden om snowboards, hvilken snowboard profil og hvad for noget tilbehør du skal bruge på skiferien. Læs vores guide og bliv klogere på valget af dit nye snowboard!

Gennem de sidste mange år har snowboards ændret sig ufatteligt meget. Fra at være nogle brede planker med dårlige bindinger i gamle dage, har de ændret sig til i dag at være top moderne og fremstillet i markedets letteste materialer.

Et snowboard er ikke bare et snowboard og forskellen på de forskellige boards er stor. Måske er du begynder og leder efter dit første snowboard eller måske har du allerede haft dine første sæsoner i de franske alper. Vi forsøger at have snowboards til alt fra begyndere som skal i gang og til de øvede riders som skal i parken eller nyfaldet pudder. Vi dækker bredt og har de sidste nye aktuelle modeller på markedet.

 

Hvilket snowboard skal jeg vælge? 

Før du skynder dig, at købe et snowboard er der nogle overvejelser du bør gøre. Hvilken type snowboarder er du? Vil du køre ned af pisten og cruise stille og roligt eller vil du ud som den første og køre i nyfaldet puddersne? Et snowboard til pudder også kalder power er nemlig ofte længere, end f.eks et snowboard som skal bruges til tricks. Et trick snowboard til brug i parken er oftest kortere, da det er nemmere at rotere i luften og på kickers. Forskellen kan være stor på boards, da længden, bredden og profilen i boardet har stor indflydelse.

Som ny snowboarder skal du bestemt ikke blive nervøs, bare fordi der er mange modeller at vælge mellem. Det er bare et fordel for dig og derved kan du være sikker på at der også findes en model som passer netop dig.

I bund og grund kan alle snowboards bruges på bjerget eller skiferien på fjeldet, men du skal selvfølgelig have det bedste udgangspunkt, for at du får succes i sneen.

Har du brug for at tyvstarte sæsonen hjemme inden den for alvor starter? Vi har netop fået de populære snowskates på lager og de må siges, at være rigtig godt legetøj som kan bruges til træning før skiferien for alvor skydes i gang.

 

Hvor vigtig er længden på et snowboard? 

Det er vigtigt at længden på snowboardet passer til din højde og kørestill. Den mest gængse regel er, at snowboardet skal gå dig til hagen i stående tilstand. Udover længden er din kropsvægt også essentielt for valget af board, samt bredden. Logikken er meget simpel. En højere og tungere person skal have et længere board.

Vi har forsøget at dele typerne op i 3 forskellige kategorier. Det skal gerne hjælpe til at give dig et bedre indblik i de forskellige typer af snowboards.

 

Begynder snowboard

Først gang du prøver kræfter med et snowboard handler det om at komme i gang. Du skal lære at stå på det og du skal få en fornemmelse af balancen. Derfor er det klart en fordel, at dit board ikke bliver alt for langt som start. Find et forholdsvis kort board og du vil nemmere kunne komme igang med at dreje og carve ned af pisten. Et kort board er derfor klart at foretrække som nybegynder.

 

Freeride board 

Freeride snowboarding er nok om muligt den mest almindelige type snowboarding. Det er det langt de fleste gør og så kan man altid kombinere det med power og tricks i parken. Et freeride board er derfor et oplagt begynder board!

Et længere snowboard vil give dig mere fart, samt overflade at stå på. Du kan sammenligne det lidt med et sup board. Et større board har mere overflade og vil derfor være nemmere at stå på. Derfor er et freeride board oplagt til at køre i powder sne, da det er en anelse længere. Det giver dig mere opdrift og trædeoverflade i den dybe sne. Et snowboard skal cirka gå dig til hagen. Brug dette som din huske regel når du køber. Det går du ikke helt galt i byen med.

 

Freestyle board

Er du allerede overbevidst om at du skal i parken og slå tricks med dit snowboard, så er du havnet det rette sted. Det kan også være at du bare skal have et nyere board til den kommende sæson. Hvem kan ikke lide nyt grej?

Et snowboard til freestyle er forholdsvis kort. Et kort board er betydeligt nemmere at rotere, hoppe på kicks og køre på rails. Derfor er det klart en fordel, hvis du allerede ved, at du skal bruge din tid i parken. Købt et kort board som kan bruges specifikt i parken, det giver god mening.

Vi anbefaler først at man som øvet snowboarder begynder at se efter freestyle snowboards. At tage i parken og køre på rails kræver erfaring og timer i sneen. Øv dig, tænk dig om og husk hjelmen.

 

Hvilket tilbehør skal jeg bruge? 

Skiferie kræver udstyr. Enten kan du leje det hos det lokale skiresort og ellers kan du vælge at investere i dit eget udstyr med tiden. Er du først blevet bidt af snowboards og skiferies anbefaler vi at du ser på mulighederne for at købe din egen hjelm, goggles og snowboard. Med tiden giver det rigtig god mening at have sit eget udstyr.

Husk at et snowboard nemt holder i 5-10 år hvis du vedligeholder det og passer på dig. Du skal også huske at det er langt nemmere at stå på et board, hvor du kender bindingerne og boardet, end et nyt udlejnings board hver skiferie. Det er derfor klart en fordel at have eget grej og oftest behøver det ikke koste alverden.

Med dit eget udstyr har du en engangsbetaling for udstyret. Du undersøger, indstiller og køber udstyret specifikt til dine behov og din størrelse. Støvlerne er dine egne og det samme er skihjelmen og snowboardet. Det giver rigtig god mening, da udstyr i god kvalitet holder i rigtig mange år. Samtidigt skal du ikke dele udstyr og ikke mindst fodtøj med andre svedige skiløbere. Det er en ting som mange kan relatere til med rullende øjnene.

 

Køb vintersport udstyr hos os

Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af udstyr til vintersport. Vi er lagerførende og kender produkterne. Vi står selv på snowboard, ski og nyder at komme på skiferie. Derved kender vi også de udfordringer du kan have, når du er afsted og de eventuelle overvejelser man kan have før et nyt køb. Vi ved godt hvordan en hjelm skal sidde og hvorfor det er vigtigt, at få de rigtige skibriller til turen. Vi kender også til dug i brillerne og is på pisterne. Vi kender alle de udfordringer du måtte have før et køb.

Vi er forhandler af snowboards fra anerkendte brands: YESKemper, NOW, samt en række flere internationale snowboards brands. Har vi ikke det produkt du leder efter, så skaffer vi det hjem til dig.

Kontakt os derfor hvis du kunne have spørgsmål eller tag et kig på vores nyhedsside, hvor vi løbende skriver om de sidste nye produkter som kommer på webshoppen.