Skihandsker til herre

Viser alle 2 resultater

Hvorfor bør jeg vælge skihandsker udviklet til mænd?

Alle ved at vinteren er kold og oftest står man, inden man ser sig om, og mangler et par gode skihandsker. Skihandsker er med til at holde hænder og fingre varme, når kulden først tager til. 

Uanset om du står og mangler et par skihandsker til skiferien eller hverdag, er et par skihandsker til mænd bare gode at have. Skihandsker til herre holder nemlig varmen, og så holder de nemt gennem mange år. 

Kvalitet og holdbarhed hænger tæt sammen, når du skal have skihandsker til mænd. Prioriterer derfor kvaliteten, når du køber herre skihandsker. Ligesom at kvinder bør vælger skihandsker til dame, bør du selvfølgelig vælge et par, som er skræddersyet til dine mandlige hænder.

 

Pasform og komfort

Med et par skihandsker til herre er du sikker på, at de er udviklet specifikt til det mandlige køn. Det gør også, at du får en bedre pasform samt god komfort, når du står på ski, snowboard eller blot bruger dem til hverdag.

 

Isolation og varme

Herre skihandsker skal gerne isolere og varme dine hænder og fingre, så du undgår frostskader, kolde hænder og fingre, og kan agere, som var plusgrader.

 

Skiluffer vs. skihandsker til herre?

Et par skihandsker har hver sin lomme til hver sin finger. Det giver mere førlighed og bevægelse end f.eks et par skiluffer. For mange er det i sidste ende et spørgsmål om, hvad man foretrækker som person, da det er meget individuelt, hvad man som person foretrækker. Når vi taler skihandsker til børn, er de oftest vilde med skilufferne, der både er nemme at tage af og på, men samtidig også tilfører masser af varme.

Skiluffer er blevet utroligt populære gennem den senere tid. Tidligere var skilufferne forbeholdt børn, men i dag er de populære og brugt blandt voksne som aldrig før.

Du skal vælge skiluffer hvis du er vild med varmen og den komfort, der er i at have et par skiluffer. Du får mindre bevægelighed, men omvendt får du rigtig god varme og behag i dine luffer.

 

Find tilbud på skihandsker til herre på SURFMORE.dk

Hos SURFMORE har vi altid haft en klar vision. Vi vil give dig gode produkter til fornuftige priser. Det betyder, at du hos os altid får den bedste kvalitet, men fortsat til priser, som er til at betale. Vi forhandler bl.a. sihandsker fra mærker som Reusch, COLD, Pow og mange flere.

Vi har et stort udvalg af skihandsker til mænd, og vi det dækker over flere forskellige mærker. Beskyt dine hænder med stil og varme på den næste skiferie, på vej til arbejde eller ude i haven – du kommer ikke til at fortryde det.

Har du spørgsmål til herre skihandsker eller andre af vores produkter, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af skihandsker til mænd. Vores sortiment dækker blandt andet også skiluffer, da de efterhånden er lige så populære som skihandskerne. Vi forhandler mærker som Reusch, POW og COLD.