Windsurf

Windsurfing er måske en af de allersjoveste sportsgrene, du kan dyrke på vandet – og så er det ovenikøbet en forholdsvis ældre vandsport. Mangler du noget udstyr til windsurfing, kan du finde vores store sortiment af alt fra boards, sejl, master, bomme og meget mere herunder.

Viser 1–27 af 35 resultater

 • Tilbud jp-australia-super-sport-lxt-windsurf-board-2023

  JP Australia Super Sport Lxt Windsurf Board 2023

  13.999,00 kr.
 • Tilbud jp-australia-magic-ride-es-windsurf-board-2023

  JP Australia Magic Ride Es Windsurf Board 2023

  9.999,00 kr.
 • jp-australia-young-gun-magic-ride-eva-windsurf-board-2023-front

  JP Australia Young Gun Magic Ride EVA Windsurf Board 2023

  9.499,00 kr.
 • prolimit-trapez-rookie-waist-blaa-orange

  PROLIMIT Trapez Rookie Waist – Blå/Orange

  939,00 kr.
 • cobra-fodstrop-skruer-6-x-32-mm-9-pr-pakke

  Cobra Skruer Til Fodstrop – 6 x 32 mm (9 pr. pakke)

  129,00 kr.
 • duotone-bom-beskytter-windsurf

  DUOTONE Bom Beskytter – Blå

  149,00 kr.
 • duotone-ophaler-line

  DUOTONE Ophaler Line – Blå

  179,00 kr.
 • duotone-trapez-vario-race

  DUOTONE Trapez Liner VARIO RACE 2.0

  499,00 kr.
 • duotone-north-sails-dtw-23-power-xt-2-0-sdm-28-masteforlaenger

  Duotone/North Sails DTW.23 Power XT 2.0 SDM Masteforlænger

  1.499,00 kr.
 • neil-pryde-dragonfly-rdm-extension-masteforlaenger

  Neil Pryde Dragonfly RDM Extension

  719,00 kr.
 • neil-pryde-mxt-rdm-carbon-extension

  Neil Pryde MXT RDM Carbon Extension

  2.599,00 kr.
 • neil-pryde-mxt-rdm-extension

  Neil Pryde MXT RDM Extension

  1.399,00 kr.
 • neil-pryde-power-mxt-base

  Neil Pryde Power MXT Base

  649,00 kr.
 • neilpryde-freeride-hjelm

  Neilpryde Freeride hjelm – Rød

  549,00 kr.
 • prolimit-masteforlænger-sdm-15-cm

  PROLIMIT Slalom Low SDM Masteforlænger m/int. ada (15 cm)

  399,00 kr.
 • prolimit-masteforlænger-sdm-30-cm

  PROLIMIT Slalom Low SDM Masteforlænger (30 cm)

  549,00 kr.
 • prolimit-hofte-trapez-teamwave

  PROLIMIT Hoftetrapez TeamWave – Sort

  1.999,00 kr.
 • prolimit-puregirl-siddetrapez-dame

  PROLIMIT PureGirl Siddetrapez – Dame

  1.279,00 kr.
 • prolimit-WS SEAT-FREEMOVE-01

  PROLIMIT Siddetrapez WS Freemove

  999,00 kr.
 • prolimit-stx-windsurf-mast-370-rdm-c60

  PROLIMIT STX Windsurf Mast C60 RDM

  From 2.299,00 kr.
 • ventil-skrue-windsurf-board

  Cobra Air Valve Screw (luftskrue til boards)

  179,00 kr.
 • ion-spaendestrop-25-mm-3-5-mm

  ION Spændestrop 25mm/3.5m

  479,00 kr.
 • jp-australia-funster-sport-board-165l-vision-rig-4-5-komplet-junior-windsurf-pakketilbud

  JP Australia Funster Sport board 165L + Vision rig 4.5 – Komplet Junior Windsurf Pakketilbud

  15.499,00 kr.
 • jp-australia-windsurf-sup-10-9-x-32-board-vision-rig-45-komplet-junior-windsurf-sup-pakketilbud

  JP Australia Windsurf SUP EVA 10’9″ x 32 board + Vision rig 4.5 – Komplet Junior Windsurf SUP Pakketilbud

  16.499,00 kr.
 • jp-australia-oppustelig-windsurf-board-young-gun-air-le-ws-810

  JP Australia Young Gun Air LE WS 8-10″ Oppustelig Windsurf Board

  9.999,00 kr.
 • jp-australia-young-gun-magic-ride-board-112l-vision-rig-3-5-komplet-junior-windsurf-pakketilbud

  JP Australia Young Gun Magic Ride board 112L + Vision rig 3.5 – Komplet Junior Windsurf Pakketilbud

  12.699,00 kr.
 • JP-Australia-vision-windsurf-rig-komplet-boern-01

  JP AUSTRALIA Vision 2023 – Komplet Windsurf Rig Børn

  From 4.799,00 kr.

Hvad er windsurf?

Windsurfing er måske den fedeste sportsgren, du kan finde på vandet. Selvfølgelig kommer kitesurfing, wingfoil og meget andet ved siden af, men windsurfing er en éner! 

I windsurfing står du på et windsurfing board og har dertil et sejl, mast og bom. Windsurf sejlet giver dig fart og fremdrift, mens du styrer riggen med bommen og windsurfboardet. 

Når du først får vind i sejlet, vil du opleve fart, action og vind, som suser rundt om ørerne. Prøv windsurfing og du vil elske det! 

 

Hvilket udstyr skal jeg bruge til windsurfing?

Det er ingen hemmelighed. Windsurfing kræver lidt udstyr, men har du først udstyret, kan du windsurfe lige så meget som du vil. Det er kun vejret som afgør hvornår du kan tage ud at windsurfe og det er altså ret fedt! 

 

Board 

Til windsurfing har du først og fremmest brug for et godt windsurf board. Boardet skal passe til dit niveau og resten af dit udstyr. Som begynder skal du bruge et relativt stort windsurf board, da dette er mere stabilt og nemmere at komme i gang med. Et lille board vil være hurtigere og mere actionfyldt, men det vil kræve mere erfaring. 

 

Bom

Du kan ikke windsurfe uden en bom. Og hvad er en bom, tænker du måske? En windsurf bom er det “håndtag” du holder ved når du surfer. Med bommen kan du styre sejlet og det vi kalder “riggen”.

En bom kommer i forskellige størrelser og i flere typer materialer. Bommen spændes fast rundt om sejlet og skal være indstillet korrekt efter sejlet. Det giver dig de bedste betingelser for succes!

 

Sejl

Der skal vind i sejlet, før du får fart på med windsurf. Jep, den er god nok. Det er sejlet, som giver fremdriften, når du windsurfer. Du kan derfor ikke undvære et sejl, og det er samtidigt heller ikke helt ligegyldigt. 

Windsurf sejl kommer i stort set alle størrelser. Du kan få sejl som er designet til børn og sejl som er designet til at kunne sejle i stort set ingen wind. 

Blæser det meget, tager man et lille sejl på, og blæser det ikke skal man have et stort sejl på. Det er forklaret i meget grove træk, men det er sådan du skal tænke som windsurfer. 

 

Mast 

Masten er det store lange rør som sættes i sejlet. Masten giver sejlet profil og er med til at sikre, at der er fremdrift, når vinden kommer ind i sejlet. Det er derfor vigtigt, at du benytter den rigtige type mast. Master findes i alle størrelser og kommer i aluminium, carbon og glasfiber kombination. En aluminium mast er mere blød og egnet for begyndere, mens en kulfibermast er stiv og hurtig. 

 

Mastefod

Mastefoden forbinder selve boardet med riggen, eller det vi kan kalde sejlet. Mastefoden kaldes også en ‘powerpoint’, det er lidt efter hvad man har lært fra starten.

Mastefoden skrues ned i windsurf boardet og sidder fast. Den skal gerne være skruet godt i, så sejlet ikke forsvinder væk når du er på vandet. En mastefod koster omkring kr. 499 fra ny og holder nemt i 10 år af gangen. Det er nemlig en standard del som kun kommer i én størrelse. 

 

Finne 

Finnen på et windsurf board er ligesom en bil og benzin. Delene hænger unægteligt sammen og du kan ikke undvære en finne til windsurfing boardet. 

Finnen skrues i windsurf boardet og er med til at give retningsstabilitet og retning på boardet. Uden finnen kan du faktisk ikke styre boardet, så man kan i bund og grund godt sige at finnen fungerer som en slags rat på windsurfing boardet. 

 

Ophaler line

Stort set alle begyndere bruger en ophaler line, når de skal lære at windsurfe, og selv dygtige windsurfere bruger stadig ophaler linen. 

Ophalerlinen spændes fast om masten og benyttes til at trække sejlet op, når det ligger i vandet. Det er langt nemmere at hive sejlet op fra vandet med en ophalerline. Det er derfor vigtigt, at du som begynder har en ophaler line du altid kan knytte dig til. 

En ophaler line er med andre ord et must-have på en windsurfer. Typisk koster en ophalerline mellem kr. 100-200,-

 

Trapezline

En trapez line sættes fast på bommen og er en del af det tilbehør, du skal bruge, når du får mere styr på din windsurf-karriere. Men hvad er trapezliner og hvad gør de? Jo, trapez linen skal bruges med trapezen, og de gør at du kan hængte dig i linerne og slappe af i armene. Måske er det lidt forklokket forklaret, men med en windsurf trapez og trapezliner vil du opleve at windsurfing bliver meget nemmere og at du kan slappe meget mere af når du surfer. 

Du får først brug for trapezliner når du har styr på fodstropperne og er oppe at plane. 

Trapezliner kommer i flere forskellige størrelser og koster typisk mellem kr. 200-500 afhængigt af mærket og størrelsen. 

 

Windsurf board

Begyndere starter altid med et forholdsvis stort windsurf board. Et stort board er mere stabilt og det betyder i sidste ende, at det er langt nemmere at lære windsurfing. Som begynder har du nemlig brug for stabilitet og balance. Det giver dig succes når du prøver kræfter med windsurfing de første gange. 

Som tiden går, kan du investere i et windsurf board som er mindre. Et mindre windsurf board kræver mere af dig som surfer, men du får også en mere actionpræget dag på vandet. Et lille board er nemlig hurtigt, det drejer skarpere og det kan give endnu mere glæde på vandet! 

Et windsurfing board til begyndere har en volume på mellem 180L og 200L. Det er et ægte begynder board og det kan fint give dig dine første succes oplevelser på vandet. Stabilitet og balance er nøgleordene, når du skal lære windsurfing. 

Bliver du bedre kan du gå ned i volumen og surfe på et board som er mellem 100L og 130L.

Er du fristet af at komme til Klitmøller og windsurfe i bølgerne, så skal du have et board som er mellem 70 og 90L, men så er du langt i din windsurf karriere. 

Windsurf sejl

Et windsurf sejl giver dig fart, hastighed og action. Det er sejlet som giver fremdriften på vandet, så derfor er det væsentligt med et sejl som passer til dig og dit niveau. 

For at få fart på skal du til dels bruge et sejl, men du skal altså også bruge noget vind. Du kan windsurfe i alle slags vejrforhold, men du skal nok som minimum have mellem 4-20 m/s for at det bliver sjovt. 

Som windsurfer har du brug for flere sejl. Det kommer selvfølgelig an på dit niveau, men er du begynder og vil gerne surfe i flere forhold, så er det en forhold at have mellem 2-3 windsurf sejl. Det giver dig mulighed for at skifte sejlene efter vejrforholdene. 

Et windsurf sejl kommer i alle størrelser, men de mest almindelige sejlstørrelser for begyndere er mellem 5-7 m2. Med disse sejlstørrelser kan du sejle de fleste dage. 

Windsurf trapez

Som begynder har du ikke behov for en trapez, men når du først bliver bedre, så er en trapez et must-have! 

Trapezen sidder rundt om taljen og bruges til at hænge sig i bommen på sejlet. Med trapezen slipper du for at holde om bommen konstant, mens du sejler, og det vil du opleve værende en enorm fordel. Det sparer dig nemlig for en masse kræfter og du kan derved surfe i længere tid. 

Find alt i windsurf hos SURFMORE

Det er ingen hemmelighed. Vi elsker surfing og det gælder alle typer surfing. Vi windsurfer alt det vi kan og vi kan vejlede dig ned til mindste detalje. Vi har nemlig prøvet det meste med en windsurfer, så vi kender de spørgsmål og udfordringer, du kunne have. 

Hos SURFMORE bestræber vi os på at have et bredt udvalg af windsurf udstyr, hvad enten du mangler en finne, et windsurf board, bom eller et komplet windsurf pakketilbud. Vi har adgang til de bedste brands på markedet og har vi det ikke på lager, så skaffer vi det bare hjem til dig. 

Tøv ikke med at kontakte os, når du skal bruge nyt windsurfing tilbehør.