Skiseler til børn

Med en god skisele kan dit barn øve balance, koordinering og få en fantastisk oplevelse på ski. Vi har et udvalg af flere forskellige typer af skiseler til børn og fra forskellige mærker. På denne side finder du alle vores skiseler til børn.

Viser alle 4 resultater

 • mdxone-skiseler-boern-blaa

  MDXOne Snowboard- og skiseler med rygsæk – Blå

  849,00 kr.
 • mdxone-snowboard-og-skisele-med-rygsaek-roed

  MDXOne Snowboard- og skiseler med rygsæk – Rød

  849,00 kr.
 • mdxone-snowboard-og-skisele-med-rygsaek-blaa

  MDXOne The Static Skisele Børn – Rød

  399,00 kr.
 • snowtech-boernesele-skisele-hematis

  SnowTech Skisele Børn/Junior HEMATIS™

  199,00 kr.

Hvad er en skisele til børn?

Hvad kan en skisele bruges til, og hvad er det overhovedet? Måske kender du allerede til produktet og hvis ikke, er det en simpel justerbar sele, der er udviklet og designet til at hjælpe børn med at lære at stå på ski. Derudover forbedrer en skisele også balancen og selvtilliden hos dit barn, så de kan give den gas på pisterne.

En skisele består som oftest af stropper, der går over skuldrene og rundt om taljen på barnet og er forbundet med et centralt greb, som en voksen og du som forælder kan holde fast i for at støtte barnet under skiløb eller snowboarding.

De fleste skiseler til børn er lavet decideret til skiløb, men hos os finder du også snowboardseler fra mærket, MDXOne.

 

Hvorfor skal mit barn bruge skisele?

Når dit barn får sit første par ski til børn, er der ikke andet for, at komme ud på børnepisterne, få selvtillid på ski og dernæst avancere til “voksen” pisterne. Med et par skiseler til børn får dit barn dog en mulighed for hurtigt at blive bedre, få kontrol og balance og give den gas på ski.

Sikkerhed: Skiseler tilbyder ekstra støtte og sikkerhed, især for begynderbørn, der endnu ikke er i fuld kontrol med deres bevægelser.

Selvtillid og tryghed: Ved at starte med at anvende skiseler til børn, får dit barn hurtigt mere selvsikker- og tryghed, så de hurtigere tør at give sig i kast med nye udfordringer.

Læring: En skisele giver mulighed for at øve koordination og balance, som er blandt de afgørende faktorer, når skiløb skal mestres.

Komfort: Det kan hurtigt gøre ondt i ben og numse, hvis du ofte falder på ski. Med et par skiseler til børn bliver risikoen for skader og fald reduceret, så dit barn i højere grad kan nyde skiløbet.

 

Lær dit barn at stå på ski med skiseler

Vi ved alle, at begyndelsen på ski ofte ikke er den fedeste, da du her slår dig og først skal lære, hvordan det fungerer. Vi anbefaler derfor, at du lærer dit barn skiløb med et par skiseler, som gør det nemmere for dig og dit barn:

 1. Begynd gerne med flade og rolige bakker, f.eks. børnebakken, så dit barn kan øve sig i både at bremse, dreje og få balance og kontrol.
 2. Ha’ et fast greb i skiselen og guide dit barn ned ad bakken, mens barnet udvikler tryghed på ski.
 3. Husk at give dit barn anerkendelse for fremskridt, så de har lyst til at fortsætte med at øve sig og have det sjovt på ski.
 4. Når dit barn føler sig mere selvsikker og har fået kontrol på ski, kan I gå videre til større og mere udfordrende bakker.

 

Køb skiseler til børn på tilbud hos SURFMORE.dk

Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige skiseler til børn, uanset om det er til skiløb eller snowboarding, har vi en model, der passer. Vores skiseler til børn kommer fra forskellige anerkendte mærker og til konkurrencedygtige priser, så dit barn kan få den sikkerhed, som det har brug for.