CARIUMA

CARIUMA er et skateboard mærke med brasilianske rødder, der dygtiggør sig i sko. CARIUMA laver skateboard sko, hvor bæredygtighed, miljø og social ansvarlighed er tænkt ind i billedet. De har et mål om at lave de fedeste, bedste og mest behagelige skateboard sko, som samtidig er miljøvenlige. Rul ned, og se hele vores udvalg af CARIUMA.

Viser alle 2 resultater

Hvem er CARIUMA?

CARIUMA er grundlagt af to brasilianske boardsport entusiaster, Fernando Porto og David Python. De to stiftere havde en følelse af, at de havde pligt til at tage afstand fra den traditionelle fast fashion, og derimod skabe deres eget, hvor miljø, bæredygtighed og ansvar er tænkt ind i produktionen.

CARIUMA sko ser både godt ud, er behagelige at have på og samtidig bevidst fremstillet.

 

Hvorfor købe sko fra CARIUMA?

Hver enkelte sko er designet med det udgangspunkt, at den skal kunne holde længe – både holdbarhed, men også designet. Derfor er hver sko fra CARIUMA designet i høj kvalitet og med lav påvirkning på miljøet.

Når du køber et par CARIUMA sko planter virksomheden 2 træer i Brasiliens regnskove. Derudover er sålen lavet i 100% skridsikkert naturgummi og snørebåndene i genbrugsplast.