Kink BMX

Kink BMX er et amerikansk mærke, der er kendt for at lave ekstremt gode BMX cykler til børn, men også freestyle modeller. Derudover finder du også en lang række udstyr og tilbehør til BMX cykler fra mærket. Rul ned på siden, og se hele vores sortiment fra Kink BMX.

Viser alle 2 resultater

  • kink-curb-20-bmx-freestyle-bike-vd

    Kink Curb 20″ BMX Freestyle Cykel – Matte Midnight Black

    3.499,00 kr.
  • kink-launch-20-bmx-freestyle-bike-fy

    Kink Launch 20″ BMX Freestyle Cykel – Gloss Iridescent Black

    3.099,00 kr.

Kink BMX er et amerikansk mærke, der startede op i Rochester, New York i USA. Grundlæggeren, Zack Phillips, startede med at lave dele til BMX cykler, da han mente, at der var et behov for bedre dele end de, som allerede var på markedet.

I dag laver Kink BMX meget mere end blot tilbehør og udstyr til BMX cykler, men laver også hele BMX cykler til børn, voksne og særligt til freestyle.

 

Hvem er Kink BMX?

Bag mærket står et særligt team af engagerede mennesker, der udelukkende ønsker, at du som BMX cyklist kan tage dit niveau til næste level. Kink BMX cykler er særligt designet, udviklet og fremstillet til dig, der gerne vil give den gas og blive bedre på BMX.

 

Stort udvalg af Kink BMX på SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af de fede BMX cykler fra Kink BMX, uanset om du leder efter freestyle BMX eller modeller til børn eller voksne.

Vi synes, at BMX er en ekstremt fed sport og ønsker kun, at du også har mulighed for at dyrke den. Sidder du inde med eventuelle spørgsmål til produkter fra Kink BMX, sidder vi klar til at hjælpe dig.