Costaboard

Viser alle 6 resultater

 • Tilbud surfmore-balanceboard-pro

  SURFMORE Balanceboard Pro

  799,00 kr.
 • Tilbud surfmore-balanceboard

  SURFMORE Balanceboard

  649,00 kr.
 • Tilbud surfmore-balanceboard-pro-vacation-limited-edition-print-01

  SURFMORE Balanceboard Pro Vacation

  899,00 kr.
 • costaboard-balance-bold

  COSTABOARD Balancebold

  179,00 kr.
 • costaboard-dazulu

  COSTABOARD Dazulu

  1.300,00 kr.
 • costaboard-flow-balance-board

  COSTABOARD Flow

  1.300,00 kr.

Costaboard

Et costaboard er drømmen om at kombinere det aktive liv indenfor og udendørs. Oplev hvordan et balanceboard pludselig kan give dig smil på læben og prøv samtidigt, at balancere på boardet. Følelsen er helt unik og når du først har styr på dit costaboard vil du helt afgjort opdage, hvor godt et stykke legetøj det i bund og grund her.

Balance boardet fra Costaboard giver timevis af leg, udfordring og balance træning. Brug balance boardet i stuen, i sommerhuset eller hav det stående i lejligheden på 3. sal. Et balance board skaber fælleskab og hygge i rummet!

 

Hvorfor stå på balance board?

Et balance board kan bruges aktivt professionelt og i fritiden. Vi oplever at flere og flere foreninger, institutioner og klinikker køber balance boards til aktivt brug. Det er med til at styrke balancen hos patienter, kursister og til aktiv genoptræning.

Et balance board træner hele din kropsmuskulatur og styrker samtidigt balancen. Du kan bruge det hvor og når som helst, og ofte behøver det ikke, at være mere end nogle få minutter af gangen.

Gennem et balance board får du sund og aktiv træning. Brug balance boardet til sjov, leg og læring.

 

Børn, voksne og balance boards

At stå på balance board er noget alle kan få glæde af. Balance boardet er bestemt ikke kun henvendt til børnene, men i lige så høj grad voksne og alle derimellem.

Balance boardet øger din motorik, balance og reaktionsevne. Balance boardet er derfor rigtig god træning for både børn, såvel voksne.

 

Hvorfor vælge et costaboard balance board? 

Alle balance boards fra costa boards bliver produceret I Tyskland. Alle balance boards fra Costa bliver rent faktisk produceret i hænderne og alt materiale stammer samtdigt fra Europa. Kærligheden i disse produkter er unik!

Et costaboard er lavet med høj finish og design. Når du køber et costaboard køber du samtidigt et produkt, som kan bruges gennem rigtig mange år.

 

Hvilket Costaboard er det rigtige til mig?

Costaboards laver hvert år nye kollektioner og designs. Siden starten er mange designs blevet forfinet og det samme er materialer og indpakning.

Alle costaboards kommer i det vi kalder ‘regular’. Det er balance boards som har en maksimal vægt på 100kg. Du kan sagtens købe et board som er ‘strong’. Dette egner sig til en person som er et stykke over 100 kg.

Alle costaboards har samme længde, størrelse og tykkelse. Alle modeller er produceret på samme måde og i samme type træ. Der er derfor ingen forskel i de forskellige balance boards fra Costa. Dog er der naturligvis forskel i designet og det er dette udgangspunkt du skal vælge dit balance board ud fra.

 

Køb dit costaboard hos SURFMORE

Vi er dansk importør af Costaboards og har alle modeller på lager. Vi rapportere direkte til Costa i Tyskland og det giver os viden og forståelse for produkterne. Leder du efter en speciel model eller har du spørgsmål til et bestemt balance board, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.