Reusch

Reusch 

Med mere end 85 års erfaring har Reusch vidst sig værende et af de ledene brands indenfor aktiv sportstøj og ikke mindst deres populære skihandsker. Det overordnet fokus hos Reusch har altid været at skabe nogle af de bedste skihandsker i markedet med udgangspunkt i innovativ materialesammensætning og ikke mindst en stærk forståelse for markedet.

I dag finder du nogle af de bedste skihandsker på markedet og de kommer fra Reusch. Priser star ved omkring kr. 400 og helt op til nogle tusinde kroner for de dyreste.

Skihandsker fra Reusch 

Reusch er kendt for deres lækre skihandsker. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af og produkterne er testet ned til mindste detalje. Derfor ved du også at du køber et kvalitetsprodukt når du vælger en handske fra Reusch.

Reusch fremstiller både skihandsker til kvinder, men også handsker til mænd. Alle handsker kommer i forskellige modeller, farver og materialevalg.

 

Hvilke produkter laver Reusch?

Reusch fremstiller beklædning til vintersport og det aktive liv. Sortimentet tælder alt fra skihandsker i høj kvalitet, men stadig i et fornuftigt prisleje, til termotøj, beskyttelse og andet tilbehør.

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af blandt andet skihandsker til mænd, børn og kvinder. Hertil har vi også et udvalg af termo undertøj, samt tilbehør.

 

Hvorfor vælge et produkt fra Reusch? 

Fortrækker du et produkt som holder gennem mange år? Og må det gerne være i gode og miljøbevidste materialer?

Hvis du kan svare JA til alt dette, så skal du overveje om et produkt fra Reusch kunne være interessant. Du betaler typisk en smule mere, men omvendt får du handsker og beklædning som er designet til at holde gennem mange år.