Windsurf trapez

Mangler du en god trapez til windsurf? Her på siden ser du vores store udvalg af windsurf trapezer fra de anerkendte mærker.

Hvad er en windsurf trapez?

En windsurf trapez spændes omkring taljen, og hjælper med at holde sejlet på vandet. Med en windsurf trapez kommer du til at spare mange kræfter, og kan surfe meget længere.

En trapez til windsurfing kommer i mange farver, designs og fra mange forskellige mærker, men du har brug for den, det kommer du desværre ikke udenom.

En windsurf trapez bruges til at give støtte og support, når du surfer. Som begynder kan du sagtens undvære en trapez, men når du bliver en smule bedre, bliver en windsurf trapez et must-have.

 

Hvorfor skal jeg bruge en trapez til windsurfing?

Du slipper ikke for at bruge en windsurf trapez. Faktisk vil du komme til at elske din trapez og dette af flere grunde.

Windsurf trapezen hjælper dig med at holde dit windsurf sejl, mens du surfer. Du får altså laaaangt nemmere ved at holde din windsurf rig med en trapez, end hvis du ikke bruger en trapez.

Trapezen giver support og støtte i ryggen, og samtidigt kan du være på vandet i meget længere tid. En session uden en windsurf trapez bliver kort, tro mig! (bitter erfaring)

 

Er der forskel på windsurf trapez til dame og herre?

Som windsurfer kan man bruge alle typer trapezer, uanset om det er en hofte eller sidde trapez. Uanset om du er mand eller kvinde, kan du også sagtens bruge en trapez med fordel. Det har ikke en kæmpe betydning, og vi antager ikke at du er professionel windsurfer… endnu!

Dog dog dog … findes der forskel på windsurf trapezer. Flere mærker såsom ION, DUOTONE og PROLIMIT laver trapezer til kvinder og til mænd. Der er forskel på størrelserne og farverne, så det korte svar er JA – der er forskel, men det er ikke noget du skal gøre en masse ud af som begynder. Det er ikke der forskellen findes.

 

Typer af trapezer til windsurfing

Til windsurfing findes flere forskellige typer trapezer. Som begynder er det ikke noget du skal bruge krudt på, men bliver du bedre og vil windsurfe slalom eller til vesterhavet, så kan du med god grund finde en trapez som passer til dit behov og niveau.

 

Hoftetrapez

En hoftetrapez spændes om taljen og dette er med til at give optimal og fuld støtte i ryggen. Mange windsurfere bruger en hoftetrapez til bølgesurfing eller freestyle. Mange foretrækker hoftetrapez, da man får mere kontrol og bevægelsesfrihed.

 

Siddetrapez

En siddetrapez fungerer, som navnet antyder. En siddetrapez til windsurfing er en trapez, som du mere eller mindre tager på eller sætter dig i. Mange begyndere starter med sidde trapezen, da den er nem og fungerer rigtig godt.

Siddetrapezen giver dig mulighed for at “sidde” mere ned, mens du er i trapezen, og derfor er den også velegnet til slalom, freeride og racing.

 

Windsurf trapez mærker

I dag findes der et hav af forskellige mærker, som alle designer og laver windsurf trapezer. Priserne starter ved kr. 1000 og går helt op til kr. 3000 for de dyreste trapezer. Husk på, at en windsurf trapez nemt holder gennem mange år, og ikke skal skiftes ud løbende. Du kan derfor trygt købe en lækker windsurf trapez uden at skulle udskifte næste år.

Nogle af de mest kendte mærker, som i dag laver windsurf trapezer, er blandt andet Neil Pryde, PROLIMIT, Dakine og ION. Alle mærker er kendt for konstant at udvikle deres trapezer og de bliver konstant bedre og bedre. Det samme gør kvaliteten, brugervenligheden og den support og støtte en windsurf trapez skal give.

 

ION

ION er et af surfsportens top brands. Designet, udviklet og skabt af passionerede vandsport entusiaster får du nogle af markedets bedste våddragter, sko og windsurf trapezer.

ION skaber en unik kombination af produkter med høj fokus på kvalitet, funktionalitet og gennemtestet produktegenskaber.

 

PROLIMIT

Drivkraften bag PROLIMIT har altid været at skabe de bedste produkter på markedet, og gerne til priser hvor alle har mulighed for at være med. Vælg PROLIMIT og du bliver med garanti ikke skuffet. Her får du trapezer til herrer, damer og ungerne og priserne holdes i et fornuftigt leje.

 

Dakine

Kender du lidt til windsurfing, så har du højest sandsynligt også hørt om Dakine. Udviklet, designet og skabt på den berømte ø, Maui, med windsurfing som hovedfokus.

I dag er Dakine et af de absolut største brands på markedet indenfor vandsport og deres trapezer er ingen undtagelse. Oplev kvalitet, design og materialer du sjældent har set i et produkt. Her får du trapezer til windsurfing fra øverste niveau.

 

Neil Pryde

Neil Pryde har i årtier været nummer 1 indenfor windsurfing. Her får du de bedste sejl, våddragter og trapezer. Skabt til mængden, men af få af de bedste sejlere i verden.

Neil Pryde har eget design studio på Maui, og her foregår udviklingen af alt fra windsurf sejl til trapezer til både windsurfing og kitesurfing.

Neil Pryde har altid haft ry for den høje gensalgsværdi. Køb Neilpryde windsurfing udstyr og du kan altid sælge det igen – og en ny surfer vil stå klar til at overtage dit NP produkt!

 

Windsurfing trapez til børn og junior

Får dit barn først smag for windsurfing, så kræver det naturligvis en trapez – og gerne en windsurf trapez udviklet til børn.

En trapez til børn er mindre og tilpasset barnets krop. Langt de fleste af alle mærker inden for surfing producere også trapezer til børn og junior sejlads.

 

Køb windsurf trapez i surfbutikken, SURFMORE.dk

Hos SURFMORE er vi surfere, men vi er i lige så høj grad vilde med sne og alt udover som er actionsport.

Det betyder blandt andet, at vi også kender til de spørgsmål og tvivlsomme valg, der skal til, når en ny trapez skal erhverves. Vi kender produkterne og vi tester løbende windsurf trapezer fra mange forskellige brands.

Tøv ikke med at kontakte os, når du overvejer at investere i en ny trapez til dit windsurf-eventyr. Har vi ikke udstyret, så skaffer vi det selvfølgelig!