SUP Tilbehør

Leder du efter tilbehør til SUP? Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af forskelligt tilbehør til paddleboard. Dette spænder bredt, og er alt fra pumper, padler, surf leash, balanceboard, solcreme, m.m. Se vores store udvalg af tilbehør til paddleboard herunder.

Viser 1–27 af 67 resultater

 • madness-nøgleboks

  MDNS Key Lock Nøgleboks

  479,00 kr.
 • northcore-vandtæt-mobil-cover

  Northcore Vandtæt Nøgle- Og Mobilpose

  99,00 kr.
 • Tilbud surfmore-elektrisk-sup-pumpe-20-psi

  SURFMORE Elektrisk SUP Pumpe 20 PSI

  999,00 kr.
 • adapter-kit-sup-pumpe

  SUP Adapter Kit

  149,00 kr.
 • SUP-digital-tryk-måler-

  SUP Digital Lufttryksmåler

  199,00 kr.
 • Tilbud dakine-roll-top-backpack-30L-vintage-blue

  Dakine Vandtæt Taske 30L – Vintage Blue

  399,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-change-mat-sort-roed

  SURFMORE Change Mat – Sort/Rød

  199,00 kr.
 • surfears-3-0-oerepropper

  SurfEars 3.0 Ørepropper – Voksen

  348,00 kr.
 • Tilbud elektrisk-sup-pumpe-16psi

  Elektrisk SUP Pumpe 16PSI

  649,00 kr.
 • Tilbud surfmore-sup-ventil-adapter

  SURFMORE SUP Ventil Adapter

  99,00 kr.
 • Tilbud surfmore-hp2-sup-pumpe

  SURFMORE HP2 SUP Pumpe

  299,00 kr.
 • Tilbud surfmore-skiftemaatte-vaaddragt

  SURFMORE Skiftemåtte

  249,00 kr.
 • orbiloc-lygte-gul

  Orbiloc Vandtæt LED Lys – Gul

  249,00 kr.
 • prolimit-taske-paddle

  PROLIMIT SUP Double Paddle Bag – Sort/Hvid

  599,00 kr.
 • prolimit-sup-paddle-blade-cover

  PROLIMIT SUP Paddle Blade Cover

  249,00 kr.
 • Tilbud surfmore-balanceboard

  SURFMORE Balanceboard

  749,00 kr.
 • bravokit-slange-luftpumpe

  Bravo slangekit til luftpumpe

  159,00 kr.
 • Tilbud NSC-surf-leash-hvid

  NSC Surf Leash 9″ – Hvid

  199,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud NSC-surf-leash-sort-9

  NSC Surf Leash 9″ – Sort

  199,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud c-monsta-wetsuit-hanger-v2

  C-MONSTA Wetsuit Hanger V2

  299,00 kr.
  Kun 7 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 10L

  149,00 kr.
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 20L

  179,00 kr.
 • sup-finne

  SUP Finne

  199,00 kr.
 • skrue-m-gevind-til-sup-finne

  Skrue m gevind til SUP finne

  59,00 kr.
 • Tilbud surfmore-sup-kajakvogn-01

  SURFMORE SUP/Kajakvogn

  749,00 kr.
 • Tilbud surfmore-paddleboard-vogn

  SURFMORE Paddleboard Vogn

  799,00 kr.
 • Tilbud surfmore-vandtaet-mobilcover

  SURFMORE Vandtæt Mobilholder

  119,00 kr.

Tilbehør til paddleboard

Er du kommet godt i gang med Stand Up Paddle sporten? Så vil du også opdage, at der er et hav af tilbehør til SUP surfing. Noget SUP tilbehør er nødvendigt, hvor andet ikke er – og herunder vil vi komme ind på, hvad vi synes er værd at tage i betragning, når du leder efter tilbehør til dit paddleboard.

Det er ikke alt SUP tilbehør, som KUN kan anvendes til paddleboard – meget af det kan også bruges i andre sammenhænge, hvor SUP surfing ikke er fokusset.

 

SUP Pumpe

En pumpe til SUP er essentiel – i hvert fald hvis du står på et oppusteligt paddleboard, og gerne vil have luft i boardet. Der er naturligvis ikke kun én SUP pumpe, men de kommer derimod i forskellige udgaver, modeller og trykkraft (hvor hurtigt de kan pumpe dit board op).

Når du skal ud at købe en manuel eller elektrisk pumpe til SUP er der flere overvejelser du bør gøre dig. Du kan sagtens købe en manuel håndpumpe. En manuel pumpe til SUP kræver at du selv trækker op i ærmerne og går i gang. En god håndpumpe til sup behøver ikke at koste mere end kr. 300-500 og så kan du få massere af luft i dit SUP board i løbet af kort tid.

Til alle SURFMORE boards medfølger ALTID en SURFMORE HP2 pumpe.

 

Elektrisk pumpe til SUP

Hvis du ikke er til manuel kræft, og gerne vil pumpe dit oppustelige paddleboard op hurtigere, er en elektrisk pumpe det helt rigtige valg. SURFMORE elektriske pumpe til SUP 20 PSI er en tand dyrere end en manuel, men det også dét hurtigere.

Rigtig mange surfere er vilde med elektriske pumper til sup boardet. En elektrisk pumpe tager alt det hårde arbejde og imens kan du bruge tiden på at komme i våddragten og få din svømmevest på.

En elektrisk pumpe kan tilsluttes (12V) i bilen, mens andre kan bruges med et lille smart batteri. De fleste elektriske pumper til SUP tilsluttes bilen og herefter kan trykket reguleres på den elektriske sup pumpe. Det er rigtig smart og kan samtidigt spare dig for massere af tid og energi!

En god elektrisk pumpe kan puste et højt tryk. Trykket på en elektrisk sup pumpe måles i bar/PSI og derfor skal du gå efter en elektrisk pumpe som har et højt tryk. Jo højere et tryk din elektriske pumpe kan lave, destro mere luft kan den fylde i dit oppustelige paddleboard. Det betyder samtidigt at du kan komme hurtigere ud at sup surfe på vandet.

Hos SURFMORE har vi et lille udvalg af det, vi mener er de bedste elektriske pumper til sup på markedet. Vi har 16PSI SUP pumpen, men også vores egen model som pumper helt op til 20PSI i tryk. Det er noget af det højeste på markedet indenfor elektriske pumper til sup boards.

 

SUP paddle

Der følger som regel også en paddle med til dit nyindkøbte SUP board, men det ses ofte, at denne opgraderes til en bedre model. Det kan skyldes flere faktorer, men vægten er som regel én af disse.

Alle surfere vil gerne have en paddel som er let, stiv og fleksibel. En let paddel er nemmere og hurtigere at håndtere, end en tung paddel. Det siger måske sig selv, men gør en verden til forskel når du er på vandet. Er du i en situation hvor du overvejer at investere i en ny paddel, så skal du se efter vægten.

En kulfiber SUP paddle vejer fra 600g, og er noget af det absolut letteste du kan få uden at løbe kompromisser med konstruktion og materialevalg.

Hos SURFMORE giver vi også en paddle med, når du køber et nyt oppusteligt paddleboard hos os. Hvis du allerede har en paddle, kan du vælge at opgradere den til en carbon eller fiberglass paddle. Disse materialer giver dig en lettere paddle, hvorfor du derfor har mere energi i armene til at padle og give den gas.

 

SUP board taske

Har du planer om at tage på tur på dit paddleboard? En drybag, også kendt som tørtaske, er her produktet du leder efter.

En vandtæt taske til sup, gør dine surf ture til eventyr. Den vandtætte taske kan spændes på sup boardet og bruges til at medbringe bagage, omklædning og termoflaske med vand.

Det fede ved at bruge en vandtæt taske er, at du smider alle dine ting i den vandtætte taske og du skal ikke bekymre dig om vand. Alle ting er 100% tørre når du er ude at surfe. Det giver mulighed for at tage på længere ture fra strand til strand.

Med en dry bag/tør taske fra SURFMORE, har du en vandtæt taske, som du kan spænde fast på den forreste del af bordet. I tasken kan du transportere lige det du ønsker – f.eks. frokost og kaffe til når I går i land – eller endda ude på vandet i det fri.

Hvis du nyder at tage længere ture på vandet, er en SUP board taske det ideelt. Dermed har du også plads til proviant, når du har brugt meget energi på at padle.

 

Surf poncho til omklædning

Bryder du dig ikke om at klæde om i det fri? Eller mangler du et stort håndklæde, som du kan hygge dig i efter vinterbadning, svømning eller surfing? Så tror jeg, at vi har løsningen til dig.

Håndklæde ponchoer er blevet populært blandt strandgæster, vinterbadere og surfere. Faktisk har ponchoer været alment kendt blandt surfere i mange år, men gennem de senere år har de virkelig vundet frem blandt vinterbadere og strandgæster.

En håndklæde poncho er varm, lækker og nem at have med. Du trækker den nedover hovedet og så kan du faktisk bruge den til at klæde om i fred og ro.

Vi har håndklæde ponchoer fra både Rip Curl, SURFMORE og Manera. Se udvalget og find din nye poncho til omklædning.

 

Træn balancen med et balance board

Et balanceboard har eksisteret I rigtig mange år. Det er simpelt, skægt og så tjener det faktisk et rigtig godt formål. Det styrker og træner nemlig din balance på mange måder.

Med god balance kommer også hurtig reaktion. Hurtig reaktion er en fordel, uanset hvor du bevæger dig. Om det er i trafikken, på dit arbejde eller i løbeklubben. Løbende balance træning styrker dig i høj grad på mange faconer og derfor er det også et ting du bør holde ved lige.

Lad børnene hygge sig med balance boardet. Det er både skægt i sommerhuset, blandt venner og familie og foran pejsen i vintermånederne. Kombiner aktiv leg med træning.

Hos os har vi flere forskellige modeller af balance boards. Blandt andet har vi vores vildt populære balance board som er standard versionen. Dette balance board egner sig perfekt til familien og de som vil godt og trygt i gang med at stå på balance board.

Balance board PRO er designet som et ægte surfboard og leveres inklusiv. en cork rulle. Her får i en ægte surfer oplevelse og din balance kommer virkelig på prøve.

 

Køb SUP og paddleboard tilbehør på SURFMORE.dk

Vi er en online webshop, der bl.a. er specialiseret i Stand Up Paddle. Derfor finder du hos os et kæmpe udvalg af tilbehør til SUP og paddleboard.