SUP Tilbehør

Viser 1–27 af 77 resultater

 • resttubepatron

  CO2 Patron RESTUBE (2 stk)

  79 DKK
 • costaboard-balance-bold

  COSTABOARD BALANCE BOLD

  179 DKK
 • costaboardbauhaus

  COSTABOARD BAUHAUS

  1.300 DKK
 • costaboard-blackzebra

  COSTABOARD BLACK ZEBRA

  1.300 DKK
 • costaboard-dazulu

  COSTABOARD DAZULU

  1.300 DKK
 • costaboard-flow-balance-board

  COSTABOARD FLOW

  1.300 DKK
 • dakinekeylocker

  DAKINE – SUP keylocker

  119 DKK
 • supleashdakine

  Dakine Surf Leash 10ft

  349 DKK
 • fanatickulfiberpaddlesup

  FANATIC PADDLE – CARBON JUSTERBAR

  1.849 DKK
 • surfmore-foamroller-flaske

  Foamroller Flaske

  249 DKK
 • gavekort

  GAVEKORT

  Fra 250 DKK
 • suppatron

  PATRON OPPUSTELIG SVØMMEVEST

  39 DKK
 • prolimitponcho

  Prolimit Håndklæde Poncho

  499 DKK
 • redningsvesthund

  REDNINGSVEST HUND

  Fra 379 DKK
 • rip-curl-poncho

  Rip Curl Håndklæde Poncho

  529 DKK
 • rip curl poncho

  Rip Curl Poncho Børn

  549 DKK
 • ripcurlchangerobejakke

  Rip Curl Poncho Robe

  1.299 DKK
 • rip-curl-change-mat

  Rip Curl Skiftemåtte

  299 DKK
 • skimboardtaske

  Skimboard – taske

  479 DKK
 • surfwax

  Skimboard – Voks

 • supaluminiumpaddle

  SUP – Aluminium paddle

  249 DKK
 • gilldryrobe

  SUP – DRYROBE GILL

  1.799 DKK
 • supelektriskpumpe

  SUP – ELEKTRISK PUMPE 16PSI

  799 DKK
 • supelektriskpumpelithium

  SUP – Elektrisk pumpe 16PSI (Lithium batteri)

  1.239 DKK
 • supelektriskpumpe

  SUP – Elektrisk pumpe BRAVO 15PSI

  1.799 DKK
 • fanaticcarbonpaddle

  SUP – FANATIC PADDLE DIAMOND

  1.879 DKK
 • fanaticpureallroundpaddle

  SUP – FANATIC PURE 8.0

  999 DKK

Tilbehør til paddleboard

Er du kommet godt i gang med Stand Up Paddle sporten? Så vil du også opdage, at der er et hav af tilbehør til SUP surfing. Noget SUP tilbehør er nødvendigt, hvor andet ikke er – og herunder vil vi komme ind på, hvad vi synes er værd at tage i betragning, når du leder efter tilbehør til dit paddleboard.

Det er ikke alt SUP tilbehør, som KUN kan anvendes til paddleboard – meget af det kan også bruges i andre sammenhænge, hvor SUP surfing ikke er fokusset.

 

SUP Pumpe

En pumpe til SUP er essentiel – i hvert fald hvis du står på et oppusteligt paddleboard, og gerne vil have luft i boardet. Der er naturligvis ikke kun én SUP pumpe, men de kommer derimod i forskellige udgaver, modeller og trykkraft (hvor hurtigt de kan pumpe dit board op).

Når du skal ud at købe en sup pumpe er der flere overvejelser du bør gøre dig. Du kan sagtens købe en manuel håndpumpe. En håndpumpe til sup kræver at du selv trækker op i ærmerne og går i gang. En god håndpumpe til sup behøver ikke at koste mere end kr. 300-500 og så kan du få massere af luft i dit SUP board i løbet af kort tid.

Til alle SURFMORE boards medfølger altid en SURFMORE HP2 pumpe.

 

Pumpe til SUP

Når du køber et nyt oppusteligt paddleboard, følger der oftest en normal SUP pumpe med dit board. Denne pumpe er en manuel pumpe, hvor du ved brug af egen kræfter, skal pumpe dit oppustelige SUP board op.

Den manuelle pumpe kræver at du bruger mellem 4-10 minutter på at pumpe dit sup board. Tiden det tager at pumpe afhænger i høj grad af, hvor kraftig din håndpumpe endnu engang er. Samtidigt har det selvfølgelig også meget at sige, hvor meget du pumper dit paddleboard. Pumper du på livet løs, vil du have luft i dit sup board betydeligt hurtigere.

 

Elektrisk pumpe til SUP

Hvis du ikke er til manuel kræft, og gerne vil pumpe dit oppustelige paddleboard op hurtigere, er en elektrisk pumpe det helt rigtige valg. Den elektriske pumpe til SUP er en tand dyrere end en manuel, men det også dét hurtigere.

Rigtig mange surfere er vilde med elektriske pumper til sup boardet. En elektrisk pumpe tager alt det hårde arbejde og imens kan du bruge tiden på at komme i våddragten og få din svømmevest på.

En elektrisk pumpe kan tilsluttes (12V) i bilen, mens andre kan bruges med et lille smart batteri. De fleste elektriske pumper til SUP tilsluttes bilen og herefter kan trykket reguleres på den elektriske sup pumpe. Det er rigtig smart og kan samtidigt spare dig for massere af tid og energi!

En god elektrisk pumpe kan puste et højt tryk. Trykket på en elektrisk sup pumpe måles i bar/PSI og derfor skal du gå efter en elektrisk pumpe som har et højt tryk. Jo højere et tryk din elektriske pumpe kan lave, destro mere luft kan den fylde i dit oppustelige paddleboard. Det betyder samtidigt at du kan komme hurtigere ud at sup surfe på vandet.

Hos SURFMORE har vi et lille udvalg af det, vi mener er de bedste elektriske pumper til sup på markedet. Vi har 16PSI SUP pumpen, men også vores egen model som pumper helt op til 20PSI i tryk. Det er noget af det højeste på markedet indenfor elektriske pumper til sup boards.

 

 

SUP paddle

Der følger som regel også en paddle med til dit nyindkøbte SUP board, men det ses ofte, at denne opgraderes til en bedre model. Det kan skyldes flere faktorer, men vægten er som regel én af disse.

Alle surfere vil gerne have en paddel som er let, stiv og fleksibel. En let paddel er nemmere og hurtigere at håndtere, end en tung paddel. Det siger måske sig selv, men gør en verden til forskel når du er på vandet. Er du i en situation hvor du overvejer at investere i en ny paddel, så skal du se efter vægten.

En kulfiber paddle til sup vejer fra 600g og er noget af det absolut letteste du kan få uden at løbe kompromisser med konstruktion og materialevalg.

Hos SURFMORE giver vi også en paddle med, når du køber et nyt oppusteligt paddleboard hos os. Hvis du allerede har en paddle, kan du vælge at opgradere den til en carbon eller fiberglass paddle. Disse materialer giver dig en lettere paddle, hvorfor du derfor har mere energi i armene til at padle og give den gas.

 

SUP board taske

Har du planer om at tage på tur på dit paddleboard? En dry bag, også kendt som tørtaske, er her produktet du leder efter.

En vandtæt taske til sup, gør dine surf ture til eventyr. Den vandtætte taske kan spændes på sup boardet og bruges til at medbringe bagage, omklædning og termoflaske med vand.

Det fede ved at bruge en vandtæt taske er, at du smider alle dine ting i den vandtætte taske og du skal ikke bekymre dig om vand. Alle ting er 100% tørre når du er ude at surfe. Det giver mulighed for at tage på længere ture fra strand til strand.

Med en dry bag/tør taske fra SURFMORE, har du en vandtæt taske, som du kan spænde fast på den forreste del af bordet. I tasken kan du transportere lige det du ønsker – f.eks. frokost og kaffe til når I går i land – eller endda ude på vandet i det fri.

Hvis du nyder at tage længere ture på vandet, er en SUP board taske det ideelt. Dermed har du også plads til proviant, når du har brugt meget energi på at padle.

 

Surf poncho til omklædning

Bryder du dig ikke om at klæde om i det fri? Eller mangler du et stort håndklæde, som du kan hygge dig i efter vinterbadning, svømning eller surfing? Så tror jeg, at vi har løsningen til dig.

Håndklæde ponchoer er blevet populært blandt strandgæster, vinterbadere og surfere. Faktisk har ponchoer været alment kendt blandt surfere i mange år, men gennem de senere år har de virkelig vundet frem blandt vinterbadere og strandgæster.

Et håndklæde poncho er varm, lækker og nem at have med. Du trækker den nedover hovedet og så kan du faktisk bruge den til at klæde om i fred og ro.

Vi har håndklæde ponchoer fra både Rip Curl, SURFMORE og Manera. Se udvalget og find din nye poncho til omklædning.

 

Træn balancen med et balance board

Et balance board har eksisteret I rigtig mange år. Det er simpelt, skægt og så tjener det faktisk et rigtig godt formål. Det styrker og træner nemlig din balance på mange måder.

Med god balance kommer også hurtig reaktion. Hurtig reaktion er en fordel, uanset hvor du bevæger dig. Om det er i trafikken, på dit arbejde eller i løbeklubben. Løbende balance træning styrker dig i høj grad på mange faconer og derfor er det også et ting du bør holde ved lige.

Lad børnene hygge sig med balance boardet. Det er både skægt i sommerhuset, blandt venner og familie og foran pejsen i vintermånederne. Kombiner aktiv leg med træning.

Vi har flere typer af balance boards og vores sidste nye mærke hedder Costaboards.

Costaboard er kendt for deres lækre finish, sjove design og farverige modeller.