Bobslæde

Viser alle 10 resultater

 • kælk-i-træ-foldbar

  Foldbar kælk – træ (rød)

  749,00 kr.
 • hurtig-kælk-speeddrifter

  Kælk – skidrifter (grøn)

  799,00 kr.
 • mini-slæde-til-børn

  Mini slæde

  199,00 kr.
 • kælk-neon-grøn

  Neon Grip Kælk – Mystic Green

  399,00 kr.
 • stiga-kælk-baby

  STIGA – BABY KÆLK (SORT)

  249,00 kr.
 • stiga-snowracer-blå

  STIGA – SNOWRACER BLÅ

  1.199,00 kr.
 • kælk-børn-2-personer

  STIGA PACER DUO 2-PERSONERS BOBSLÆDE

  365,00 kr.
 • bobslæde-med-rat

  Stratos bobslæde – Mystic green

  599,00 kr.
 • Tilbud kælk-til-børn

  MINI BOB SLÆDE – GRØN

  279,00 kr.
 • Tilbud kælk-til-børn

  MINI BOB SLÆDE – SORT

  279,00 kr.

Bobslæde

En bobslæde er børnenes legetøj når der først kommer sne. Typisk går salget af bobslæder stærkt, når der først kommer sne i landet og der er der god grund til.

Bobslæden bruges på alle typer underlag og er en formstøbt lille kælk. Bobslæden giver massere af fart og aktiv leg blandt børn i skoler, fritidsordninger og ikke mindst på den lokale kælkebakke.

Bobslæden er oftest konstrureret til 1 person eller 2 personer af gangen. Bobslæden kommer med træksnor, hvorfor den er nem og velegnet til at blive trukket af forælde. Bobslæder er skægt for både de små, men også forældre. Samtidigt er det en dejlig måde at komme ud i naturen på.

 

Bobslæder til børn

Når vinteren træder til begynder voksne at glæde sig til julen. Der er noget hyggeligt ved julen og alle i familien samles til dejlig mad, gaver og hygge.

For mange børn er det ikke bare hyggen og den gode mad. Nej, bobslæder, kælke og snowracere står på mange børns julegaveliste og derfor er det også dem som er høj aktuelle når først sneen falder.

Bobslæder har været elsket af børn gennem mange år og det er faktisk meget lidt de har ændret sig med tiden. Tanken er det samme som altid. Man skal sidde på bobslæden og man skal helst have en bakke som man kan suse ned af. En bobslæde er alle tiders legetøj for børn i alle aldre!

 

Hvad er en bobslæde?

For mange er en bobslæde noget der forbindes med transportmiddel. I Grønland er bobslæden og kælken fortsatte transportmidler, mens de i Danmark udelukkende er til leg for børn. Falder der sne, kan du være sikker på at de lokale børn kan findes på den lokale kælkebakke og bobslæderne vælter frem! Det kan ikke gå hurtigt nok med at få købt bobslæder blandt forældre.

I dag findes slæder og særligt bobslæder i alverdens former og farver. For mange er en bobslæde det samme som en kælk og omvendt.

Hvilke materialer er bobslæder fremstillet i?

En bobslæde er fremstillet i en plast kombination, som både gør den let og nem at løfte rundt på. Samtidigt skal selve konstruktionen være forholdsvis hårdfør, da bobslæden skal kunne tåle at blive brugt til lidt af hvert. Alle med børn ved at kælke og slæder godt kan få lidt knubs, og at det derfor ikke er helt ligegyldigt, at bobslæden er fremstillet i en god konstruktion.

De fleste bobslæde er i dag fremstillet i PE (polyetylen). Dette materiale giver nemlig en utrolig stabil og stærk kælk. Bioplast som er et biologisk materiale, begynder også at indgå i støbningen af kælke. Det kan f.eks være ris, soya eller bambus som indgår delvist i materialet. Det er med til at give et mere biovenligt produkt og derfor er det også værd at gå efter.

 

Bobslæde er den perfekte aktivitet når det sner 

Det er ingen hemmelighed. En bobslæde kræver altså bare en smule sne, før det bliver rigtig sjovt. Falder der sne kan du være sikker på, at den lokale kælkebakke er travl. Børn, forældre og bedsteforældre mødes for at underholde sig, mens børnene suser afsted på deres bobslæder og kælke.

En god dag i sneen kræver selvfølgelig en god kælk, men den kræver også en kælkebakke som kan give fart og spænding. Undersøg derfor mulighederne for kælkebakker i jeres område.

 

Køb bobslæder i god kvalitet hos SURFMORE

Hos os har vi altid vægtet kvalitet, design og holdbarheden som det vigtigeste. Alt vores udstyr skal selvfølgelig være 100% funktionelt, men det skal dælme også kunne holde til at blive brugt!

Når du køber en bobslæde hos os får du nogle af de bedste bobslæder på markedet. Vi handler udelukkende med anerkendte mærker indenfor kælke og slæder og det er din sikkerhed.