Bobslæde

Opnå lykke og gode oplevelser på kækebakken med en god bobslæde til børn og voksne. Bobslæder kan både fås med rat og bremser og fås i forskellige mærker og varianter. Rul ned på siden, og se alle vores bobslæder med og uden rat fra mærker som STIGA og flere til.

Viser alle 15 resultater

 • babykaelk-med-bremser-og-traeksnor-blaa

  Babykælk med bremser og træksnor – Blå

  249,00 kr.
 • babykaelk-med-bremser-og-traeksnor-pink

  Babykælk med bremser og træksnor – Pink

  249,00 kr.
 • gizmo-riders-baby-rider-ice-blue

  Gizmo Baby Rider bobslæde til børn – Ice Blue

  299,00 kr.
 • stiga-pacer-r-bobslaede-sort

  STIGA Pacer R Bobslæde – Sort

  149,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-rat-og-bremser-blaa-groen

  Bobslæde med rat og bremser – Blå/Grøn

  249,00 kr.
  Kun 14 stk tilbage
 • Tilbud bobslaede-med-rat-og-bremser-roed-groen

  Bobslæde med rat og bremser – Rød/Grøn

  249,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-bremse-blaa

  Bobslæde med bremse – Blå

  149,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-bremse-roed

  Bobslæde med bremse – Rød

  149,00 kr.
 • Tilbud snowfox-bobslaede-med-rat-og-bremser-blaa

  SnowFox Bobslæde med rat og bremser – Blå

  499,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud snowfox-bobslaede-med-rat-og-bremser-pink

  SnowFox Bobslæde med rat og bremser – Pink

  499,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-rat-og-bremser-anthracite-groen

  SnowFox Bobslæde med rat og bremser – Anthracite/Grøn

  499,00 kr.
 • Tilbud mini-bobslaede-boern-groen

  Mini bobslæde til børn – Grøn

  279,00 kr.
 • Tilbud mini-bobslaede-boern-anthracite-groen

  Mini bobslæde til børn – Anthracite/Grøn

  279,00 kr.
 • stiga-pacer-duo-2-personers-kaelk-med-bremser

  STIGA Pacer Duo R 2 personers Bobslæde – Sort

  299,00 kr.
 • gizmo-stratos-bobslaede-med-rat-mystik-sort

  Gizmo Stratos Bobslæde med rat – Mystik Sort

  749,00 kr.

Hvad er en bobslæde?

En bobslæde er børnenes legetøj, når der først kommer sne. Typisk går salget af bobslæder stærkt, når der først kommer sne i landet og der er der god grund til.

Bobslæden bruges på alle typer underlag, og er en formstøbt lille kælk. Bobslæden giver massere af fart og aktiv leg blandt børn i skoler, fritidsordninger og ikke mindst på den lokale kælkebakke.

Bobslæden er oftest konstrureret til 1 eller 2 personer af gangen. Bobslæden kommer med træksnor, hvorfor den er nem og velegnet til at blive trukket af forælde. Bobslæder er skægt for både de små, men også forældre. Samtidigt er det en dejlig måde at komme ud i naturen på.

 

Hvor kommer fra bobslæden fra?

For mange er en bobslæde noget der forbindes med transportmiddel. I Grønland er bobslæden og kælken fortsatte transportmidler, mens de i Danmark udelukkende er til leg for børn. Falder der sne, kan du være sikker på at de lokale børn kan findes på den lokale kælkebakke og bobslæderne vælter frem! Det kan ikke gå hurtigt nok med at få købt bobslæder blandt forældre.

I dag findes slæder og særligt bobslæder i alverdens former og farver. For mange er en bobslæde det samme som en god kælk og omvendt.

 

Bobslæder til børn og voksne

Når vinteren træder til begynder børn og voksne at glæde sig til julen. Der er noget hyggeligt ved julen og alle i familien samles til dejlig mad, gaver og hygge.

For mange børn er det ikke bare hyggen og den gode mad. Næ nej, men også numsekælke til børn, bobslæder med og uden rat og bremser, kælke, snow flyers og snowracere står på mange børns julegaveliste, og derfor er det også dem, som er højaktuelle når først sneen falder.

Bobslæder har været elsket af børn gennem mange år og det er faktisk meget lidt de har ændret sig med tiden. Tanken er det samme som altid. Man skal sidde på bobslæden og man skal helst have en bakke som man kan suse ned af. En bobslæde er alle tiders legetøj for børn i alle aldre!

Det er dog ikke kun børn, som er interesseret i de populære bobslæder, men også voksne. De fleste kender kun til bobslæder til børn, men der laves også en lang række modeller til voksne, som er særdeles gode.

 

Hvilke materialer er bobslæder fremstillet i?

En bobslæde er fremstillet i en plast kombination, som både gør den let og nem at løfte rundt på. Samtidigt skal selve konstruktionen være forholdsvis hårdfør, da bobslæden skal kunne tåle at blive brugt til lidt af hvert. Alle med børn ved at kælke og slæder godt kan få lidt knubs, og at det derfor ikke er helt ligegyldigt, at bobslæden er fremstillet i en god konstruktion.

De fleste bobslæde er i dag fremstillet i PE (polyetylen). Dette materiale giver nemlig en utrolig stabil og stærk kælk. Bioplast som er et biologisk materiale, begynder også at indgå i støbningen af kælke. Det kan f.eks være ris, soya eller bambus som indgår delvist i materialet. Det er med til at give et mere biovenligt produkt og derfor er det også værd at gå efter.

 

Bobslæde er den perfekte aktivitet når det sner 

Det er ingen hemmelighed. En bobslæde kræver altså bare en smule sne, før det bliver rigtig sjovt. Falder der sne kan du være sikker på, at den lokale kælkebakke er travl. Børn, forældre og bedsteforældre mødes for at underholde sig, mens børnene suser afsted på deres bobslæder og kælke.

En god dag i sneen kræver selvfølgelig en god kælk, men den kræver også en kælkebakke som kan give fart og spænding. Undersøg derfor mulighederne for kælkebakker i jeres område.

 

Køb bobslæde på tilbud hos SURFMORE

Hos os har vi altid vægtet kvalitet, design og holdbarheden som det vigtigeste. Alt vores udstyr skal selvfølgelig være 100% funktionelt, men det skal dælme også kunne holde til at blive brugt!

Når du køber en bobslæde hos os, får du nogle af de bedste bobslæder på markedet. Vi handler udelukkende med anerkendte mærker som STIGA, Snowfox og flere inden for kælke med rat og bremser, slæder – og det er din sikkerhed.