SECUMAR redningsveste

En redningsvest, oppustelig eller ej, giver dig tryg- og sikkerhed på vandet, når du er ude at sejle. SECUMAR er en stor og anerkendt tysk producent af redningsveste. Rul ned på siden, og find alle vores oppustelige og traditionelle redningsveste fra SECUMAR.

Viser alle 12 resultater

 • SECUMAR-GUL ADAPTER-3001-S

  SECUMAR Gul Adapter 3001-S

  122,00 kr.
 • secumar-bravo-redningsvest

  SECUMAR Bravo Redningsvest Voksen

  From 375,00 kr.
 • secumar-bravo-redningsvest

  Secumar Bravo Redningsvest Børn

  From 295,00 kr.
 • secumar-survival-220-oppustelig-redningsvest-blaa

  SECUMAR Survival 220 Oppustelig Redningsvest – Blå

  2.749,00 kr.
 • secumar-bravo-print-redningsvest-boern

  Secumar Bravo Print Redningsvest Børn

  435,00 kr.
 • secumar-survival-220-oppustelig-redningsvest-graa

  SECUMAR Survival 220 Oppustelig Redningsvest – Grå

  2.749,00 kr.
 • secumar-arkona-midi

  Secumar Arkona Midi Redningsvest Børn

  999,00 kr.
 • secumar-secufit-oppustelig-redningsvest

  Secumar Secufit Oppustelig Redningsvest 

  1.799,00 kr.
 • secumar-vivo100-redningsvest

  Secumar VIVO 100 Redningsvest

  879,00 kr.
 • secumar-free-100-redningsvest

  Secumar Free 100 Redningsvest

  1.079,00 kr.
 • secumar-junior-left-pnr15471

  Secumar Junior Oppustelig Redningsvest

  1.798,00 kr.
 • secumar-mini-redningsvest

  Secumar Mini Redningsvest

  1.900,00 kr.

Hvorfor bør jeg vælge en SECUMAR redningsvest?

SECUMAR er først og fremmest en af de største mærker og producenter, når det gælder redningsveste. Dette gælder både de traditionelle, orange modeller med krave, som du kender, men også oppustelige redningsveste.

Med en pålidelig redningsvest får du afgørende sikkerhed ved vandsport, sejlads og andre maritime aktiviteter og vælger du en model fra SECUMAR, får du kvalitet og sikkerhed i førsteklasse.

SECUMAR er nemlig kendte for deres høje kvalitet, certificeringer og sikkerhedsstandarder, men også innovative teknologier og design.

 

Hvad er det specielle ved SECUMAR?

Der er en god grund til, at SECUMAR har eksisteret så længe og det er, at de har formået at kombinere ny teknologi med erfaring og ekspertise inden for udvikling og fremstilling af redningsveste og sikkerhedsudstyr til vandsport.

 

Hvilke typer af SECUMAR redningsveste findes der?

Hos det tyske mærke finder du et bredt sortiment af forskellige redningsveste til voksne, men også redningsveste til børn. Samtidig har de også flere varianter, der både inkluderer traditionelle modeller med krave, men også oppustelige redningsveste.

 

Oppustelige redningsveste

SECUMAR har udviklet og forhandler mange gode oppustelige redningsveste, som du bl.a. kan finde på vores hjemmeside. De giver en god bevægelsesfrihed og en vest, som du nærmest ikke mærker, at du har på. Derudover går de oppustelige redningsveste heller ikke på kompromis med sikkerheden.

 

Traditionelle redningsveste

Sortimentet af traditionelle redningsveste favner bredt, og du finder dem i flere stilarter, farver og størrelser for at kunne imødekomme brugerbehov og præferencer hos den enkelte bruger.

 

Specialiserede modeller

SECUMAR producerer også andet sikkerhedsudstyr end redningsveste, som bl.a. består af svømmeveste, impact veste og mere til.

 

Køb din næste SECUMAR redningsvest på SURFMORE.dk

Vi er hos SURFMORE glade forhandlere af den store tyske producent af redningsveste, SECUMAR. Vi har et omfattende sortiment af de kendte redningsveste, hvilket både inkluderer svømmeveste, impact veste, oppustelige redningsveste, men også helt traditionelle redningsveste, som du kender dem.

Har du set dig lun på en SECUMAR redningsvest, men sidder inde med eventuelle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.