Rulleskøjter

Med et par fede rulleskøjter, kan du få en kanon oplevelse på asfalten med venner og familie. På denne side finder du alle vores rulleskøjter til børn og voksne, uanset om det er inliners, side-by-side fra anerkendte mærker. 

Viser 1–27 af 31 resultater

Hvad er rulleskøjter?

Rulleskøjter har efterhånden eksisteret gennem rigtig mange år. Du husker nok ikke mere end 20 år tilbage, men faktisk menes det, at de først rulleskøjter så lyset engang i 1700 tallet. De rulleskøjter der blev lavet dengang minder nok ikke helt om det, vi har i dag, men funktionen og tanken bag er den samme.

Rulleskøjter er en form for støvle med hjul, og dette er med til at give fremdrift og fart. Nogle bruger rulleskøjterne som transportmiddel, mens andre bruger dem til tricks og freestyle. Der er selvfølgelig også muligheden for at motionere og komme ud at være aktiv med rulleskøjterne. At stå på rulleskøjter er en fantastisk aktivitet og samtidig god motion for kroppen.

 

Hvorfor skal jeg stå på rulleskøjter?

Rulleskøjter kan mange ting og i sidste ende er det i bund og grund et spørgsmål om lyst og behov. For mange er rulleskøjterne til leg, sjov og spas. Rulleskøjterne er hyggelige som actionsport, og samtidig er det en utrolig god måde at komme ud i naturen.

Med et par rulleskøjter kommer du nemt fra A – B, og derfor benytter rigtig mange også rulleskøjterne som transportmiddel. Først og fremmmest kan du komme forholdsvis langt på relativt kort tid. Dernæst kan du stort set komme alle steder hen, og du skal ikke bøvle med parkering og andet. Et par rulleskøjter er altså derfor et ideelt transportmiddel.

 

Hvilke typer af rulleskøjter findes der?

Rulleskøjterne har stadig deres grundlæggende design siden 1700 tallet. Dog har valget af materialer, look og funktionalitet ændret sig, men grundprincippet er det samme. Nogle hjul og en støvle på foden, og så er du klar til at komme afsted!

 

Inliners – rulleskøjter til voksne og børn

Inliner rulleskøjter er de mest populære, og fås både til børn og voksne. Her får du altså en komfortabel støvle med hjul, som sidder ved siden af hinanden. Hjulene er placeret under fødderne og langs hinanden. Det er med til at give fart og styring.

Inliners kan bruges af både forældre såvel som børn, og dette lægger op til hyggelige aktivitetsdage med familien. Det er derfor ikke helt dumt, at investere i et par lækre rulleskøjter til mor, far og ungerne. Og husk naturligvis skatehjelm.

Inliners findes i alle størrelser – både til de helt små, men også til farmands store fødder. Visse inliners kan endda justeres i størrelsen, således at rulleskøjten kan indstilles efter fodstørrelse. Dette er en stor fordel, da det forlænger brugstiden.

Er du vild med at rulle på asfalt og kan lide fart, er et par inliner rulleskøjter det, du skal se efter. Inliner rulleskøjter er perfekte til store, bløde sving, længere ture, men også bare afslappede cruises gennem byen, på landevejen eller i skateparken. Se vores store udvalg af inliners.

 

Side-by-side rulleskøjter 

Side-by-side rulleskøjterne er klassiske, meget populære og du kender dem helt sikkert som retro rulleskøjterne. Du har med garanti set dem i diverse film, tv serier og magasiner fra gamle dage, men de er altså stadig in!

Side-by-side er klassiske rulleskøjter, når det er bedst. Rulleskøjten er designet med samme udgangspunkt som et skateboard, hvor hjulene er placeret på siden af hinanden.

Side-by-side kan for mange være nemmere at begynde på, eftersom balancen ikke er helt så krævende fra start. Side-by-side rulleskøjter har modsat inliners ikke den samme fart, men sikrer dig en succesoplevelse i første hug.

 

Hvilke rulleskøjter skal jeg vælge?

Der er mange forskellige typer af rulleskøjter, uanset om du vælger side-by-side, inliners eller noget helt tredje. Ligeledes er der under de forskellige kategorier af rulleskøjter også modeller, som er designet til f.eks. freestyle, fart, langdistance og meget andet.

Udvalget af rulleskøjter er stort, men i sidste ende er valget dit, og du skal vælge det par, som passer til dine behov og kriterier for, hvad et par rulleskøjter skal kunne.

Vi anbefaler, at du tænker over, hvad dit behov er, hvad du har lyst til og hvad dine rulleskøjter skal bruges til. Vil du bare cruise langs villavejen eller prøve kræfter i den lokale skatehal? Der findes rulleskøjter til begge behov.

Se dig omkring og gå på nettet for at blive klogere. Et par rulleskøjter starter fra 400-500 kr. mens de dyreste kan koste op til 2000 kr. og opefter.

Kvaliteten på rulleskøjter: Vælg kvalitetsrulleskøjter!

Som med alle andre køb, hænger kvalitet og pris tæt sammen, når du køber rulleskøjter. En rulleskøjte består af rigtig mange elementer, og alle har en vigtig funktion i at give dig succes på asfalten. Det gælder alt fra hjulene til kuglelejer og selve konstruktionen.

Vælg derfor hellere en kvalitetsrulleskøjte, og sørg for at I har en rulleskøjte, som kan bruges de næste mange år.

 

Hvilke mærker af rulleskøjter findes der?

I dag er der mange producenter, som laver rigtig gode rulleskøjter og tilmed til priser, som alle kan betale. Pris og kvalitet hænger sammen, når det kommer til køb af rulleskøjter og derfor er det også vores klare råd, at du ikke investerer i et par rulleskøjter, som er alt for billige. Der er nemlig noget dejligt ved, at have et par rulleskøjter som holder gennem mange år. Måske endda et par, som kan gå i arv til næste søskende i flokken.

 

Roces rulleskøjter

Af populære rulleskøjte mærker findes Roces. Køber du rulleskøjter fra Roces, får du høj kvalitet og rulleskøjter, som bare sidder godt til foden. Prisen for Roces rulleskøjter er i den høje ende, men kvalitet og design i top.

 

STIGA rulleskøjter

STIGA er kendt for alt deres lækre og brugervenlige aktivitetsudstyr til børn og voksne. Hos STIGA laver de alt fra bordtennisborde, kælke og selvfølgelig også gode rulleskøjter og beskyttelse.

Du får rigtig meget kvaltiet for pengene, når du vælger STIGA. Produkterne er gennemarbejdede, testet og kan bruges af alle i familien.

 

K2 Rulleskøjter

K2 er et anerkendt mærke i skiuniverset, hvor de startede deres rejse med at lave ski til børn og voksne i høj kvalitet. Siden da er K2 også begyndt at lave rulleskøjter og inliners, som fås i ekstremt fede farver, gode materialer og holdbart design. K2 rulleskøjter fås ofte til en højere pris end andre mærker, men kvaliteten er også god.

 

Køb rulleskøjter hos SURFMORE

Hos SURFMORE tror vi på ærlighed og ordenlige produkter til fornuftige priser. Vi har vi et bredt udvalg af rulleskøjter til børn og voksne, begyndere såvel som øvede.

Vi har et bredt udvalg af rulleskøjter fra forskellige producenter, blandt andet Roces, STIGA og mange andre. Mangler du tilhørende beskyttelse til dine rulleskøjter, har vi skaterhjelme, albuebeskyttere og meget mere fra kendte mærker som CORE, Triple Eight og flere til.

Vi har en kort leveringstid på 1 – 3 dage, 100 dages fri returret og tilbyder dig rådgivning gennem telefon eller mail. Bestil for minimum 499 DKK og få dit køb leveret gratis til pakkeshop.