ALK13

ALK13 er specialiseret i at designe og fremstille beskyttelse til ekstremsport som skateboard, inliners, mountain bike og surfing. Med beskyttelse fra det franske mærke, ALK13, har du styr på sikkerheden, uanset sporten du dyrker.

Viser alle 3 resultater

ALK13 blev skabt af Vincent Isaac, også kendt som Vins. Han er en tidligere professionel inline skater, der med hans lange erfaring inden for sporten, har haft sit ønske om at udvikle produktivt udstyr og hjelme til ekstremsport.

 

Hvad laver ALK13?

ALK er et fransk mærke, der specialisere sig i at lave beskyttelse til ekstremsport som skateboards, inline rulleskøjter, wakeboard, surfing og meget mere! Og det er samtidig også inden for disse sportsgrene, at mærket er særligt kendt.

 

Derfor skal du vælge ALK13 beskyttelsesudstyr!

Alle produkter du finder fra ALK13 er udarbejdet med tanker i kvalitet og respekt for kravene fra ryttere og sportsgrenene. Det, der ofte kendetegner deres produkter er lethed, komfort og alsidighed – og det er helt basalt nogle gode faktorer, når du skal finde godt beskyttelse til skate, der virker.

 

Køb ALK13 hos SURFMORE.dk

Hos os forhandler vi med glæde det franske mærke, hvor du finder et bredt sortiment af skaterhjelme, knæbeskyttere, albuebeskyttere og meget mere!

Har du nogen spørgsmål til et produkt fra ALK13, er du velkommen til at kontakte os.