Sejlertøj

Viser alle 20 resultater

 • regatta-kasket-gill-blå

  Gill 151 Regatta cap – Blå

  199,00 kr.
 • regatta-kasket-gill-hvid

  Gill 151 Regatta cap – Hvid

  199,00 kr.
 • regatta-kasket-gill-sort

  Gill 151 Regatta cap – Sort

  199,00 kr.
 • gill-solskygge-kasket

  Gill 152 Regatta solskygge – Hvid

  179,00 kr.
 • gill-solskygge-kasket

  Gill 152 Regatta solskygge – navy

  179,00 kr.
 • gill-os32j-coastel-sejlerjakke-herre-roed

  Gill OS32J Coastel Sejlerjakke Herre – Rød

  2.399,00 kr.
 • gill-os32jw-coastal-sejlerjakke-dame-roed

  Gill OS32JW Coastel Sejlerjakke Dame – Rød

  2.399,00 kr.
 • Tilbud gill-1081-termofleece-top-m-lynlaas-grafit

  Gill 1081 Termofleece Top m/lynlås Unisex – Grafit

  799,00 kr.
 • gill-sejler-jakke

  Gill IN88J Pilot jakke – Sort

  1.649,00 kr.
 • gill-1084-termofleece-buks-grafit

  Gill 1084 4-vejs Thermal Bukser Unisex – Grafit

  649,00 kr.
 • gill-in12-coast-sejlerbukser-grafit

  Gill IN12 Coast Sejlerbukser Herre – Grafit

  1.399,00 kr.
 • gill-os25-offshore-sejlerbukser-bluejay

  Gill OS25 Offshore Sejlerbukser – Bluejay

  2.399,00 kr.
 • gill-os24-offshore-sejlerbukser-herre-sort

  Gill OS24 Offshore Sejlerbukser Herre – Sort

  1.899,00 kr.
 • gill-os25-offshore-sejlerbukser-herre-grafit

  Gill OS25 Offshore Sejlerbukser Herre – Grafit

  2.599,00 kr.
 • gill-os25-offshore-sejlerjakker-herre-bluejay

  Gill OS25 Offshore Sejlerjakke Herre – Bluejay

  3.199,00 kr.
 • gill-5013-pro-top-ocean

  Gill 5013 Pro Top Ocean

  1.199,00 kr.
 • gill-os25-offshore-sejlerbukser-herre-roed

  GILL OS25 Offshore Sejlerbukser Herre – Rød

  2.599,00 kr.
 • gill-bølle-hat-solskygge

  Gill 140 Bøllehat – Navy

  299,00 kr.
 • gill-bølle-hat-solskygge

  Gill 140 Bøllehat – Sand

  299,00 kr.
 • gill-bølle-hat-solskygge

  Gill 140 Bøllehat – Sølvgrå

  299,00 kr.

Sejlertøj 

Alle som dyrker sejlsport kender vigtigheden i godt sejlertøj. Det er vigtigt at være godt klædt på vandet, for der er nemlig mange faktorer som spiller ind og samtidigt har været en stor indflydelse når du er på vandet. Sejlertøj er derfor essentielt for den gode oplevelse på vandet og det kan vise sig værende et rigtig godt køb med tiden. 

Uanset om du har en lille jolle eller en stor matchrace sejlbåd, så er godt sejlertøj vigtigt. Det er ihvertfald vigtigt, hvis du vil ud at sejle flere gange om året, da du derfor hurtigt kan ramme ind i vind, vand og massere af uforudsigelige vejrforhold. Sejlertøj er derfor vigtigt! 

Sejlertøj kan fås i mange prisklasser og kvaliteten følger typisk meget nøje med prisen. Godt sejlertøj er stærk, det er åndbart og så er det isolerende. Du skal jo nødigt komme til at fryse på vandet. 

Sejlertøjet skal være med til at bidrage til den gode oplevelse. Jo jo, vi ved godt at mange ting spiller ind i den gode oplevelse, men en del af sejlads er også at være godt klædt på mens du er på vandet. 

 

Sejlertøj har primært 3 lag 

Sejlertøj er lag på lag og typisk er det 3 lag i alt. Det er det vi kalder baselayer som er det inderste lag. Dette lag er i kontakt med din hud og det grundlæggende formål er, at det skal flytte sved fra din krop. Du skal være sikker på, at du er tør og varm på vandet. 

Dernæst kommer midlayer som er det midterste lag i f.eks en sejler jakke. Dette lag skal være med til, at sørge for at du altid kan holde varmen på vandet. Typisk er midlayer fremstillet i fleece, da det har en rigtig god varmende og ikke mindst isolerende effekt på vandet. 

Selve yderskallen i din sejlerjakke er det vi kalder for shell layer. Shell betyder skal og denne del af dit sejlertøj skal være vindtæt og selvfølgelig skal det også være vandtæt. Kvalitet og pris spiller en stor rolle, men det er grundlæggende vigtigt at din sejlertøj er fleksibelt og åndbart. Du skal kunne bevæge dig og sejlertøjet skal kunne ånde. 

 

Sejlertøj til mænd og kvinder 

I mange år var sejlertøj hurtigt en smule kedeligt at se på. Farverne ændrede sig ikke rigtigt og kvaliteten var ikke der man havde det største fokus. Gennem de senere år er der kommet flere nye aktører til indenfor moderne og smart sejlertøj og det er derfor muligt at købe lækkert og smart sejlertøj til både mænd, kvinder og selvfølgelig også ungerne. 

Hos SURMORE elsker vi sejlertøjet fra det britiske GILL. Kvaliteten er enormt høj og efterhånden er meget af sejlertøjet designet i utroligt slidstærke materialer og med sans for unikke detaljer. Samtidigt er det sejlertøj som kan erhverves af mennesker med en almindelig sejlbåd og ikke mindst indkomst.

 

Sejlertøj sæt 

Måske står du som ny sejler og skal ud at investere i dit første sæt sejlertøj. Mange af de førende brands laver i dag sejlertøj i sæt som indeholder både jakke og sejlerbukser. Det gør det nemt at komme i gang og du ved at samtidigt at alt dit sejlertøj passer sammen. Især GILL har været rigtig gode til at sammensætte sejlertøj sæt i alle prisklasser.

 

Hvilke brands laver sejlertøj?

Der findes mange forskellige brands som i dag er utroligt dygtige til, at producere og udvikle sejlertøj. Det er både sejlertøj til hobbysejlads, men bestemt også sejlertøj til kapsejlads og performance brug. Måske står du som ny kølbådsejer ikke lige og trænger til at smide flere tusinde afsted til en ny sejlerjakke, men så er der godt, at der findes en lang række anerkendte og stærke brands indenfor fremstilling af sejlertøj.

Vi er vilde med sejlertøjet fra Gill. Kvaliteten er høj og efterhånden er Gill blevet rigtig gode til at lave smart sejlertøj. Priserne på Gill sejlertøj er samtidigt i et niveau, hvor langt de fleste kan være med. Husk samtidigt på at sejlertøj ikke skal erhverves hvert år, men nemt holder gennem rigtig mange år.