Sejlertøj

Godt sejlertøj sikrer dig en behagelig oplevelse, når du befinder dig ude på havet. Med det rette sejlertøj får du både god pasform, komfort, vind- og vandtæthed samt et sæt med lang holdbarhed. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af gode tilbud på sejlertøj til herre og dame.

Viser alle 20 resultater

 • Zhik-performance-skal-jakke

  Zhik Performance Waterproof Smock – Sort

  1.479,00 kr.
 • gill-151-regatta-cap-blaa

  Gill 151 Regatta Cap – Blå

  199,00 kr.
 • gill-151-regatta-cap-hvid

  Gill 151 Regatta cap – Hvid

  219,00 kr.
 • gill-151-regatta-cap-sort

  Gill 151 Regatta Cap – Sort

  199,00 kr.
 • gill-152-regatta-solskygge-hvid

  Gill 152 Regatta solskygge – Hvid

  199,00 kr.
 • gill-152-regatta-solskygge-navy

  Gill 152 Regatta Solskygge – Navy

  199,00 kr.
 • gill-os32j-coastel-sejlerjakke-herre-roed

  Gill OS32J Coastel Sejlerjakke Herre – Rød

  2.399,00 kr.
 • gill-os32jw-coastal-sejlerjakke-dame-roed

  Gill OS32JW Coastel Sejlerjakke Dame – Rød

  2.399,00 kr.
 • Tilbud gill-1081-termofleece-top-m-lynlaas-grafit

  Gill 1081 Termofleece Top m/lynlås Unisex – Grafit

  799,00 kr.
 • gill-in88j-pilot-jakke-sort

  Gill IN88J Pilot Jakke – Sort

  1.749,00 kr.
 • gill-1084-termofleece-buks-grafit

  Gill 1084 4-vejs Thermal Bukser Unisex – Grafit

  649,00 kr.
 • gill-in12-coast-sejlerbukser-grafit

  Gill IN12 Coast Sejlerbukser Herre – Grafit

  1.399,00 kr.
 • gill-os25-offshore-sejlerbukser-bluejay

  Gill OS25 Offshore Sejlerbukser – Bluejay

  2.399,00 kr.
 • gill-os25-offshore-sejlerbukser-herre-grafit

  Gill OS25 Offshore Sejlerbukser Herre – Grafit

  2.599,00 kr.
 • gill-os25-offshore-sejlerjakker-herre-bluejay

  Gill OS25 Offshore Sejlerjakke Herre – Bluejay

  3.199,00 kr.
 • gill-5013-pro-top-ocean

  Gill 5013 Pro Top Ocean

  1.199,00 kr.
 • gill-os25-offshore-sejlerbukser-herre-roed

  GILL OS25 Offshore Sejlerbukser Herre – Rød

  2.599,00 kr.
 • gill-140-boellehat-navy

  Gill 140 Bøllehat – Navy

  299,00 kr.
 • gill-140-boellehat-sand

  Gill 140 Bøllehat – Sand

  299,00 kr.
 • gill-140-boellehat-soelvgraa

  Gill 140 Bøllehat – Sølvgrå

  299,00 kr.

Alle som dyrker sejlsport, kender vigtigheden i godt sejlertøj. Det er vigtigt, at være godt klædt på, på vandet, for der er nemlig mange faktorer, som spiller ind og samtidig har stor indflydelse, når du er på vandet. Med et godt sæt sejlertøj er du derfor klædt på til den gode oplevelse, og du vil med tiden opleve, hvor godt et køb det er med tiden.

 

Hvorfor er sejltertøj en nødvendighed på vandet?

Uanset om du har en lille jolle eller en stor matchrace sejlbåd, er godt sejlertøj vigtigt. Det er ihvertfald vigtigt, hvis du vil ud at sejle flere gange om året, da du derfor hurtigt kan ramme ind i vind, vand og massere af uforudsigelige vejrforhold.

Sejlertøj kan fås i mange prisklasser, og kvaliteten følger typisk meget nøje med prisen. Godt sejlertøj er stærkt, holdbart, åndbart og så er det selvfølgelig isolerende. Du vil nødig komme til at fryse, når du er ude på vandet.

Sejlertøjet skal bidrage til en god oplevelse på båden og jo jo, vi ved godt at mange ting spiller ind i den gode oplevelse, men en del af sejlads er også at være godt klædt på, mens du er på vandet.

 

Hvilket sejlertøj skal jeg vælge?

Sejlertøj er bygget op med lag på lag, og de er oftest lavet i tre lag.

Baselayer er det inderste lag og samtidig det lag, som er i kontakt med din hud og det grændlæggende formål er, at det skal flytte sved fra din krop. Du skal nemloig gerne føle dig tør og varm på vandet, og det er dette lag med til at gøre.

Dernæst kommer midlayer, som er det midterste lag i f.eks en sejlerjakke. Det midterste lag er med til at sørge for, at du kan holde varmen på vandet. Et midlayer er oftest fremstillet i fleece, da det har en god og varmende effekt, men er samtidig også isolerende.

Selve yderskallen i din sejlerjakke er det, vi kalder for shell layer. Shell betyder skal, og denne del af dit sejlertøj skal være vindtæt og vandtæt.

Kvalitet og pris spiller en stor rolle, men det er grundlæggende vigtigt, at dit sejlertøj er fleksibelt og åndbart, men også at du kan bevæge dig i det.

 

Findes der sejlertøj til herre og dame?

I mange år var sejlertøj hurtigt en smule kedeligt at se på. Farverne ændrede sig ikke, og kvaliteten var ikke der, hvor at producenterne havde det største fokus. Gennem de senere år er der kommet flere nye aktører til inden for moderne og smart sejlertøj, og det er derfor muligt at købe lækkert og smart sejlertøj til både mænd, kvinder og selvfølgelig også børn. 

Nu til dags finder du enorm høj kvalitet i sejlertøj, uanset om det er til herre, dame eller børn. Du får både slidstærke materialer, unikke detaljer og slidstærk kvalitet. Samtidig findes der sejlertøj i alle prisklasser, så alle kan få råd til det.

 

Skal jeg vælge et sejlertøjsæt?

Måske står du som ny sejler, og skal ud at investere i dit første sæt sejlertøj. Mange af de førende brands laver i dag sejlertøj i sæt, som indeholder både sejlerjakke og sejlerbukser. Det gør det nemt at komme i gang og samtidig ved du, at du har et sæt sejlertøj, hvor både jakke og bukser passer sammen.

 

Hvilke mærker fremstiller sejlertøj?

Der findes mange forskellige brands, som i dag er utroligt dygtige til at udvikle, designe og producere sejlertøj. Det er både sejlertøj til hobbysejlads, men bestemt også sejlertøj til kapsejlads og performance.

Måske står du som ny kølbådsejer ikke og trænger til at smide flere tusinde kroner afsted efter nyt sejlertøj, men så er det godt, at der også findes en lang række anerkendte mærker, som producerer billigt sejlertøj.

 

Gill sejlertøj

Vi er vilde med sejlertøjet fra Gill. Kvaliteten er høj og Gill er efterhånden blevet ekstremt gode til at udvikle og producere smart sejlertøj, hvor du får god komfort og lang holdbarhed.

Priserne på Gill sejlertøj er samtidig i et niveau, hvor langt de fleste kan være med. Husk samtidig på, at du ikke behøver nyt hvert år, men at du med et godt sæt sejlertøj har et sæt, som du kan bruge rigtig mange år fremadrettet.

 

Zhik sejlertøj

Zhik er et verdenskendt mærke, når det gælder sejlsport. Mærket anvendes af mange professionelle sejlere og ses ofte i brug hos elitesportsudøvere hos Dansk Sejlunion.

Zhik laver alt fra våddragter, vandsportshjelme, neopren sko og her er du sikret enorm god kvalitet.

 

Køb billigt sejlertøj på SURFMORE.dk

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af billigt sejlertøj på tilbud. Uanset om du er på jagt efter en sejlerjakke, -bukser eller andet, har vi det højst sandsynlig på lager.

Har du spørgsmål vedrørende sejlertøj til herer, damer eller børn, sidder vi klar til at hjælpe dig.