Våddragter 3 mm

Med en 3 mm våddragt får du en alsidig dragt, som kan anvendes til størstedelen af vandsport, uanset om det er surf, paddleboard eller snorkling ved havet. Her på siden finder du alle vores våddragter i 3/2 mm til herrer, damer og børn.

Du kan dyrke vandsport i Danmark på alle årstider, men som regel kræver det en våddragt, der passer til temperaturen og vandforholdene. Med en våddragt 3 mm får du en model, der både sikrer din krop varme, god bevægelsesfrihed og beskyttelse mod eventuelle skarpe genstande og sten, som kan være i vandet, men også på land.

 

Hvad er en våddragt 3 mm?

En 3 mm våddragt er en våddragt ligesom alle andre og den “store” forskel fra andre er, at den er fremstillet i 3 mm neopren. Med en tykkelse i denne størrelse får du en god og solid dragt, der giver dig tilstrækkeligt med varme, men dernæst også bevægelsesfrihed, så du kan fokusere på at dyrke din vandsportsgren.

Vær opmærksom på, at du ikke bør bruge en våddragt i 3 mm til de kolde måneder fra omkring oktober – april. Her vil det være ideelt med en våddragt 5 mm eller en våddragt til vinter, da du har brug for yderligere varme til kroppen.

De kendes også som våddragt 3/2, hvilket betyder, at de er 3 mm på torso og 2 mm på ærme og ben, hvor du ikke har brug for nær så meget varme.

 

Den ideelle våddragt til vandsport!

Hvis du skal dyrke vandsport som f.eks. windsurfing, kitesurfing, paddleboarding og kajak, anbefales det, at din våddragt som minimum er 3 mm i tykkelsen. Med 3 mm neopren får du en alsidig og populær mulighed til vandsport, da den er tykkere end en typisk sommer våddragt og tilfører ekstra varme og beskyttelse til din krop, men stadig er fleksibel og let, så du får maksimal bevægelsesfrihed – og det har du brug for, når du dyrker sport på vandet!

Det kan ikke kun bruges på surf boards, men er også fin til snorkling og dykning.

 

Vælg den rigtige 3 mm våddragt til dit behov

Der findes både våddragter i 3 mm til herrer, damer og børn, hvorfor der uden tvivl også er en model, som passer perfekt til dig. De er oplagte i de danske måneder fra forår til efterår, da du her får den helt rette isolering og nødvendige fleksibilitet for, at du kan bevæge dig godt, når du er på eller i vandet.

En våddragt i 3/2 mm dækker ikke dit hoved, hænder eller fødder, hvorfor du godt kan fryse en anelse, hvis du kommer ud i en anelse for kolde forhold. Har du det med at fryse kroppen, når du er i vandet, anbefaler vi, at du anskaffer dig en god neopren hætte, et par neopren sko samt et par varme neopren handsker til hænderne. Skal du primært svømme, kan du skifte skoene ud med et par neopren sokker.

Skal du bruge din 3mm våddragt til at snorkle, bør du anskaffe dig et godt snorkelsæt samt et par svømmefødder, så du er klædt ordentligt på til at svømme og dykke.

 

Våddragt 3/2 mm til dame og herre: Er der forskel?

Ja, der er faktisk forskel på våddragter i 3 mm til herre og dame, men også børn. Det er derfor essentielt, at du vælger en model, som er designet og udviklet til dit køn og kropsform. Våddragter i 3/2 mm til damer er ofte lavet med bredere hofter og formet til kvindens kropsform, hvorimod modeller til mænd er smallere og tilpasset den mandlige krop.

I lange træk ligner våddragterne meget hinanden, uanset om de er til herre eller dame, men kvindelige våddragter i 3 mm vil ofte være lavet i mere farverige designs, hvor modeller til mænd kommer i meget traditionelle mørke farver som mørkeblå og sort.

 

Køb din våddragt 3 mm her på SURFMORE.dk

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse, men hos SURFMORE er vi ellevilde med vandsport og alt det indebærer! Derfor ved vi også, at du med det rette udstyr får en langt bedre oplevelse og derfor giver det mening at købe kvalitet fra starten af.

En 3/2 mm våddragt sikrer dig komfort, fleksibilitet, bevægelighed og en alsidig våddragt, som kan anvendes til langt størstedelen af vandsportsaktiviteter, uanset om det er paddleboarding, surfing eller snorkling.

Har du nogen spørgsmål eller ønsker rådgivning til valget af den bedste våddragt i 3 mm for dig, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.