Skiudstyr

Her på siden kan du se alt vores skiudstyr. Vi opdaterer løbende vores sortiment indenfor ski, og får kun de produkter på lager, som vi mener er det bedste. Rul ned, og se alt skiudstyr.

Viser 1–27 af 30 resultater

 • mdxone-skiseler-boern-blaa

  MDXOne Snowboard- og skiseler med rygsæk – Blå

  849,00 kr.
 • mdxone-snowboard-og-skisele-med-rygsaek-roed

  MDXOne Snowboard- og skiseler med rygsæk – Rød

  849,00 kr.
 • mdxone-snowboard-og-skisele-med-rygsaek-blaa

  MDXOne The Static Skisele Børn – Rød

  399,00 kr.
 • Tilbud haago-haandvarmer-travel-5-pack

  HÄAGO Håndvarmer 5-pack

  65,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage
 • drysure-active-orange-black

  Drysure Active Skotørrer – Sort/Orange

  249,00 kr.
 • drysure-exreme-stoevle-toerrer-sort-orange-01

  Drysure Extreme Støvletørrer – Sort/Orange

  299,00 kr.
 • alpina-carvy-2-0-skibriller-boern-lime-matt

  Alpina Carvy 2.0 Skibriller Børn – Lime Matt

  239,00 kr.
 • bca-dozer-1-t-handle-sneskovl

  BCA Dozer 1 T-Handle Sneskovl

  479,00 kr.
 • Tilbud smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller – Black + Green Sol-X Mirror Lens

  449,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • k2-mountain-roller-95l-sort

  K2 Mountain Roller 95L

  1.599,00 kr.
 • komperdell-air-vest-cross-6-0-lite-rygskjold-unisex

  Komperdell Air Vest Cross 6.0 Lite Rygskjold Unisex

  1.699,00 kr.
 • komperdell-cross-lite-6-0-rygskjold-dame

  Komperdell Air Vest Cross Lite 6.0 Rygskjold Dame

  1.699,00 kr.
 • dakine-boot-pack-dlx-75l-skiskotaske-sort

  Dakine Boot Pack DLX Skiskotaske 75L – Sort

  889,00 kr.
 • komperdell-cross-super-eco-rygskjold-herre

  Komperdell Super Eco Cross Rygskjold Herre

  1.649,00 kr.
 • dakine-split-roller-kuffert-110l

  Dakine Split Roller Kuffert 110L – Sort

  1.999,00 kr.
 • komperdell-skisaet-spike-boern

  Komperdell Spike Skisæt Børn (60 cm)

  679,00 kr.
 • komperdell-skisaet-spike-boern

  Komperdell Spike Skisæt Børn (70 cm)

  679,00 kr.
 • komperdell-arctic-scarf-halsedisse

  Komperdell Arctic Scarf Halsedisse

  249,00 kr.
 • komperdell-lucy-girls-skisaet-boern

  Komperdell Lucy Girls Skisæt Børn (60cm)

  579,00 kr.
 • komperdell-lucy-girls-skisaet-boern

  Komperdell Lucy Girls Skisæt Børn (70cm)

  599,00 kr.
 • komperdell-arctic-stormhood

  Komperdell Arctic Stormhood

  299,00 kr.
 • snowtech-yoyo-liftkort-holder-hvid

  SnowTech YoYo Liftkort Holder

  39,00 kr.
 • try-ski-skisamler-sort

  TRY SKI Skisamler

  379,00 kr.
 • komperdell-neopren-fleecemaske-voksen

  Komperdell Neopren Fleece Halsedisse/maske Voksen

  199,00 kr.
 • dakine-deluxe-tune-tuning-kit

  Dakine Deluxe Tune (Tuning Kit)

  579,00 kr.
 • reusch-skiundertoej-saet-7700

  Reusch Skiundertøj Sæt – 7700

  599,00 kr.
 • reusch-tommy-gtx-velcro-skihandsker-junior

  Reusch Tommy GTX Velcro Skihandsker Junior

  449,00 kr.

Skiudstyr

Skiudstyr tæller en lang række produkter og tilbehør til skiferien. Faktisk er det alt fra termoundertøj, til skibriller og selvfølgelig også skihandsker. I mellem alle disse produkter findes et hav af tilbehør.

For mange kan det godt være en udskrivning med køb af udstyr. Det bliver hurtigt dyrt og regner man sammen på liftkort, brændstof og varm kakaomælk, så er skiferien efterhånden ved at være forbeholdt de få. Dog skal vi skynde os at nævne, at meget af det tilbehør du køber i dag, ja det kan du bruge de næste 10 år. Du kan derfor med god samvittighed købe ski udstyr, da levetiden er lang.

 

Tilbehør til skiferie 

Vi må altså bare erkende at en skiferie kræver udstyr. Du kan leje meget på den lokale ski destination, men omvendt så er det altså også bare rart med sit eget udstyr.

For rigtig mange er det rigeligt hvis de blot kan nøjes med at leje et snowboard eller et par ski henover en uge, og når ugen er omme skal man ikke bøvle med vedligeholdelse af bindinger, snowboard og slibning af udstyret. Det er en stor fordel og det giver en enorm fleksibilitet.

Omvendt kan det være rart og komfortabelt med eget udstyr. Det kan være en skihjelm som er din egen. Det er altid rart at have sit eget udstyr. Det kender man nemlig og man bruger det bare på en anden måde. Samtidigt er der noget hygienist i at have sin egen hjelm.

Hos SURFMORE bestræber vi os på at have et bredt udvalg af alt nødvendigt tilbehør til din skiferie. Det gælder alt fra gode skihjelme, til ski goggles, skistrømper, rygskjolde og meget mere udstyr. Vi vil faktisk gerne have det hele, mens du skal købe dine ski og støvler et andet sted. Det tror vi på at andre kan vejlede dig bedre i. Hos os har vi alt i tilbehør til skiferien til gengæld.

 

Skibriller 

Skibrillerne på en skiferie er en af de ting du ikke skal glemme. Ja, lige udover liftkortet, så er det nok skibrillerne og hjelmen du skal undgå at glemme.

Funktionen i skibrillerne er at give dig de bedste betingelser når du er på skiferie. Det er blandt andet godt syn og overblik på pisten, som er så godt som muligt.

Skibriller kommer med forskellige linser og der findes mange forskellige linser alt afhængig af vejret. Langt de fleste skal gå efter et allround linse, som giver godt syn i alle vejrforhold.

Når du prøver dine skibriller, så prøv dem altid med din skihjelm. Derved finder du hurtigt ud af, om dine skibriller passer til hjelmen og omvendt. Det skal jo helst kunne bruges sammen når du er afsted. Skibrillerne kan altid justeres i længden og derved kan du nemt tilpasse dem til din skihjelm.

Skibriller fås til både voksne og børn. Skibriller til voksne kommer i alle verdens farver og priserne kan variere rigtig meget. Et par gode skibriller koster typisk fra kr. 600 og helt op til kr. 2000.

Hos SURFMORE har vi et udvalg af nogle af de skibriller, som vi mener er de bedste på markedet vurderet på design, kvalitet og pris.

 

Rygskjold

Rygskjoldet er blevet populært de senere år og ikke uden grund. Rygskjoldet sidder på ryggen og har til  det formål, at beskytte din ryg og skuldreparti mod stød, slag og hårde fald. Rygskjoldet skal dække og beskytte dig på skiferien, og vi ved alle at man pludseligt kan få for meget fart på og derved falde uheldigt!

Et rygskjold er derfor gennem de senere år blevet mere og mere en fast del af udstyret når det kommer til skiferie. Langt flere børn bruger rygskjolde og det samme gælder for de voksne.

Som skiløber eller snowboarder tænker man ikke yderligere over, at man bruger et rygskjold. Når man først har det på, så har man glemt alt om det. Stort set alle rygskjolde i dag er designet ergonomisk og med sand for ryggen og komfort. Derfor kan du trygt tage et rygskjold på og du behøver ej at være bange for om det sidder godt. Et rygskjold tilpasser sig nemlig rigtig fint overkroppen.

Rygskjolde koster fra kr. 800 og op til kr. 1400 for de dyreste modeller. De fleste rygskjodel tages på som en slags vest og lynes på brystkassen. Det gør dem nemme at tage af og på ved brug.

Skistrømper 

En skistrømpe skal sidde tæt til fødderne og være med til at give varme, uanset hvor koldt det endnu engang måtte være. Du kan være havnet i Hemsedal på en kold januar dag og her vil det altså være en fordel med et par skistrømper, som er med til at holde dine fødder varme.

Skistrømperne skal sidde tæt til fødderne og samtidigt er det vigtigt at de formår at transportere sveden rigtigt. Det nytter nemlig ikke noget, hvis dine fødder bliver fugtige, da det vil være med til at du bliver kold.

Lad være at begå den fejl, at du bare tager dine almindelige strømper med til skiferie. Det er en fejl og du vil fortryde det, og nej – det er ikke engang dårlig salgsteknik fra vores side. Der er forskel på almindelige strømper og skistrømper.

 

Skihjelm 

En skihjelm skal beskytte dit hoved mod fald og hårde slag. Det unikke ved en skihjelm er at den blandt andet er designet til skiferie, det kan være skiløb, bobslæde eller snowboarding.

I gennem mange år var det meget normalt blot, at benytte en hue på skiferien. Det har heldigvis ændret sig og i dag er skihjelmen en fast del af udstyret. Ja, faktisk kigger man hurtigt lidt skævt til de personer som ikke benytter en hjelm på pisten. Det kan virke fjollet og uansvarligt. Skiferie kan nmelig godt være farligt og  man kan godt være uheldig at slå sig.

Skihjelme fås i nærmest alle farver, designs og konstruktioner. Grundlæggende er det vigtigeste, at du sørger for at bruge en skihjelm, når du er afsted. Det er alfa og omega på skiferien. Ingen skihjelm, ingen skiløb!

Man kan lide at leje en skiløb, men er du først blevet lidt bidt af at stå på ski, så er det vores klare anbefaling, at du anskaffer dig din egen skihjelm. Du ved hvordan den er brugt og vedligeholde. Samtidigt er der noget rart i, at have en skihjem på som kun du´ har svedt i.

Undgå at fryse på skiferien 

Er der noget man ikke skal på en skiferie, ja så er det at fryse. Der er intet værre end at være kommet afsted med liften og føle at man har få lidt tøj på. Det er derfor vigtigt at du benytter lag-på-lag tanken når du klæder på til de første aktive dage i vinterlandskabet. En skiferie kan godt være kold, men det handler lige så meget om god beklædning og fornuft.

Sørg for at du tager dit tøj på i lag-på-lag. Du starter med det indereste lag. Det er typisk underbukser og undertøj. Dernæst skal du have svedtransporterende og varmt termoundertøj. Det giver nemlig en tæt varme og det sidder samtidigt helt tæt til kroppen. Sådan klæder du dig løbende på, indtil at du har jakke, skihandsker og din hjelm på.

 

Skihandsker 

Skihandsker er endnu en af de ting, som du bare ikke kommer uden om på skiferien. Dog tænker vi ej heller at du vil undgå at bruge skihandsker og det er der nok flere gode grunde til.

Skihandskerne skal selvfølgelig holde dine fingre varme og de skal samtidigt sørge for, at du kan være aktiv i sneen gennem hele dagen uden at fryse.