Solstifter

En god solstift sikrer dig den nødvendige beskyttelse, du har brug for, når solen står højt. Er du på vandet eller andet stet, hvor du bliver udsat for solens skarpe UV stråler, får du med en solstift i faktor 50 eller 30 den beskyttelse, du har brug for.

Viser alle 6 resultater

 • greenbush sunscreen stick-spf-50-mineral-blue-25g

  Greenbush Sunscreen Stick SPF 50+ “BIO COSMOS” – Blue

  159,00 kr.
 • greenbush-sunscreen-stick-spf-50-mineral-beige

  Greenbush Sunscreen Stick SPF 50+ Beige (25g)

  159,00 kr.
 • greenbush-sol-stick-spf50

  Greenbush Sunscreen Stick SPF 50+ Pink (25g)

  159,00 kr.
 • aloha-care-zinc-stick

  Aloha Care Zinc Stick SPF 30

  179,00 kr.
 • sun-bum-sunscreen-face-stick-spf-30

  Sun Bum Original SPF 30 Sunscreen Face Stick

  145,00 kr.
 • aloha-sun-stick-spf-50

  Aloha Care Sun Stick SPF 50+

  129,00 kr.

Hvad er en solstift?

En solstift kendes også som sun stick, og er en vandafvisende UV-beskyttelse, som kan bruges til det, vi kalder de “kritiske” punkter. Det er blandt andet ansigtet og særdeles næsen, hagen og omkring øjnene. Det er typisk disse steder på kroppen, du nemt bliver solskoldet.

Solstifter og sun sticks er det oplagte valg til dig, der surfer, uanset om det er wind- og kitesurfing eller wing foil, men kan naturligvis også bruge til mange andre typer af vandsportsgrene. Dyrker du vandsport og er udsat for høj UV? Så er en sun stick et must have!

 

Hvad er fordelene ved at bruge en solstift?

En solstift sikrer dig beskyttelse mod solens skarpe UV stråler og er derfor det oplagte valg, når du skal være på vandet, hvor solen er ekstra kraftig.

En væsentlig fordel ved sun stick er, at den er nem at bruge. Udover at være nem, er den også vandafvisende og det gør den idéel og oplagt til dig, som er aktiv på vandet. Det kan være, at du står på wakeboard eller oppustelig paddleboard. Det kan også være at du roer i din oppustelige kajak eller noget helt tredje. En sun stick er næsten uundværlig for dig som er på vandet, når vejret tillader det.

En sun stick er nem at bruge. Den er nemt at have med og så er den bare utrolig let at påføre huden. Du kan nemt smøre den på næsen, hagen, ørerne og samtidigt dyppe den forsigtigt ud i ansigtet. Det gør den utrolig smart og ikke mindst praktisk!

 

Mærker af solstifter

Hos os har vi et udvalg af forskellige solstifter og sun sticks fra velkendte mærker, der sikrer dig og din hud beskyttelse, når det kommer til solens stråler:

 

Aloha Care

 Vi forhandler den velkendte Aloha Care solstift med faktor 50, som er  vandafvisende. Dette gør den ideal til surfing, kitesurfing og mange andre action sportsgrene på vandet. Dyrker du vandsport og er udsat for høj UV? Så er Aloha Care solstift det oplagte valg!

En sun stick fra Aloha Care har mange fordele. Vi skal ikke lyde som store “sælgere”, men alle som benytter sun sticks fra Aloha er overrasket over, hvor nemme de er at bruge, og det fortæller altså ikke så lidt. En aloha sun stick er bare win-win og way to go!

 • Alle sunsticks fra Aloha Care har faktor 50, hvilket giver en høj UV beskyttelse
 • Vandafvisende
 • Fremstillet organisk og i naturlige materialer

 

Sun Bum

For nogle er solcreme og sun stick en religion. Nogle sværger til bestemte mærker, mens andre skifter løbende. Det er ingen hemmelighed, men solcreme er efterhånden blevet bekostelig, hvis du leder efter bestemte mærker. Omvendt bør det også koste lidt at beskytte sin hud mod solens stråler.

I dag findes mange forskellige mærker inden for solstifter. Nogle af de mest populære mærker på markedet, og som samtidigt er til at betale, er blandt andet den mega populære Sun Stick fra Sun Bum. Denne solstift har en faktor 30 og lang holdbarhed. Dertil er produktet velegnet til vandsport og strandture. Sun Bum Sun stick er populært og lækkert valg!

 

Sådan påfører du solstiften på din hud

 Før du bruger en sun stick er det vigtigt, at din hud er tør. Huden skal ikke være våd eller fugtig, da en sun stick dermed ikke kan trænge ind i huden. Sørg derfor for, at din sun stick påføres huden inden, at du skal ud i vandet. Dette giver dig de bedste betingelser for optimal brug af din sun stick.

 

Køb solstifter til beskyttelse mod huden her

Hos SURFMORE.dk ved vi, hvor vigtigt det er at beskytte sig mod solens skarpe stråler. Bruger du meget tid ude på vandet, er du også mere eksponeret overfor solen, hvorfor det kræver solpleje. Derfor finder du også et godt udvalg af solstifter med faktor 50, men også faktor 30 hos os, så du kan få maksimalt ud af din tid på vandet!